התפוררות

התפוררות

התפוררות /שיר מאת בנימין וולמן לאבד את האני בשינה במשגל ובפעם אחת אחרונה לנוח זמן רב ולהביט אל הגוף המפורר אבריו לריק . לאבד את האהבה במנוחה בצעדה ובכל שעה שמימית לשון זמן רב ולהקיץ באימה כמו הדבר חלף לשוא .

odo13z

New member
להביט....../images/Emo66.gif

למצוא במפתיע את האני הפנימי בספק השינה...ספק מציאות של החיים שלי פורץ מתוך כאב של הבנת האווילי להביט אליו בהארה דומעת... ולדעת. להקיץ אל חלום להירדם אל מציאות לזעוק ... לא !!! חזק ... אילם להכות לחבק להקיץ...אל השוא.

דם

דם /שיר מאת בנימין וולמן תועה במסדרונות הפות האפלים הנעים למרגלות הדגדגן הקודר נוטל ועוזב הירך המתפתלת סביב גוי היורקת דם שנותיה לפי האלם . נוגע בלב הפרי הרקוב הנועץ שיניו בצוארי המדמם אוחז ומרפה הגוף האץ אחר בטני המריק דם שעותי למוחו השותק .

odo13z

New member
רק זאת.../images/Emo66.gif

העיניים הסגורות בחוזקה בכוח הפה הדק.המכווץ. המתוח. הזיעה הניגרת הנשימה הבוערת האצבעות החורשות על הגב קולך כעוגב רק זאת אבקש כל יום מחדש רק זאת אתאווה גם אם כוחי תש.

בלי מחויבות

בלי מחויבות /שיר מאת בנימין וולמן דברים ללא הבטחה בצדם חודרים לגוף המלא רמה ותולעה מליטים עיני ההכרה בצעיף עבה שחור . דברים שנפערים בחוסר ודאות מתפלשים בזרמי הדם והאבק מגרים עצבי הנפש בלהט חושני אפל.

odo13z

New member
רימה....../images/Emo66.gif

החיוך מתארך מתפשט מתעוות חושף שיניים צחנת מוות קמטים חרושי מזימות מחשבות אפלות נוטפות מיץ נבלה מחורי עיניים ריקות זוחלים תולעים לבנות אדומות עין צחוק עמום בחדר הטוב שבהם.... צחוק לאיד.

יצרים

יצרים /שיר מאת בנימין וולמן נשים בתולות אוהבות גברים שלא מפחידים גם אלו שאינן , אינן אוהבות לפחד רק לפעמים תחפצנה שיכה בן הברק אך לעתים יהלום בן הרעם ופעם תצאנה מן היער כמו מחלום . עתה יש לגברים עדנה גם לאלה שבשלו למרות שביום השביעי יהלמו בשער .

odo13z

New member
אתה מתגרה בי....ואני היום במצב רוח

"קרבי"....אבל אין לי כבר כוח . זה שואב ממני יותר מדי אנרגיות אני יותר מדי מעורב. אנוח. אין כוח.

odo13z

New member
נשים בלות..../images/Emo66.gif

נשים בלות אוהבות גברים שותקים די להן בפיטפוט של עצמן. חזקים זקופים שותקים לפעמים הן תחפצנה לשמוע קצת מילות אהבה. הן יוצאות אל היער צדות משורר רך לבב סוחטות תמצית מילות אהבתו וזורקות לפח.

odo13z

New member
בזהירות....../images/Emo66.gif

פותח דלתות הארון מנקה אבק מקפל מצעים כל אחד על מדף משלו מי אני...למעלה איפה אני...באמצע שינאה...קינאה... פחד נטישה...אנסה להשליך... אהבה...לשמר... בינתיים במקרר. שאיפות..רצונות..חלומות... לחדר מיון...לבירור המיים..אולי יהיו אותם מיים. השמיים...גם רק...פחות סערות ורגשות אבודים יותר שקט בפנים.

טאKילה

New member
מצגת מחווה לשיר התפוררות../images/Emo140.gif

Stop the slaughter ברוך הבא לפורום שירה אירוטית ואהבה

סגריה זרה

סגריה זרה /שיר מאת בנימין וולמן סגריה זרה במאפרה עשנה משחיר האפלה והשקט מזהם מצעי המיטה והקירות סגריה במאפרה אשה מאירה סורגי הדלתות והחלונות מאימת לשרוף פלדת המנעולים והשרשרות סגריה מתגלגלת על הרצפה מותירה כתמים בפינות החדר חושפת ומגלה אברי הנפש והגוף

הסגריה שאיננה

הסגריה שאיננה /שיר מאת בנימין וולמן הסגריה שאיננה עוד זרה מתגלגלת על הרצפה כמו לאחר ליל שתיה דמה רותח מתאדה עם עשנה הסגריה שאיננה זרה מפזרת פרורי טבק כמו היה החדר משכנה ומאפרת הבדולח מקום לכתה

למעלה