התפוח לא מתגלגל.....

התפוח לא מתגלגל.....

<טוב נו...הפעם היה לי נושא> המממממ...... זה כשאין לי נושא -אתה מוכן להתחיל ללמוד כבר את ה"דרשה" שלך..לא נשארו לך מספיק ימים = זה לא דרשה....זה נאום! -<נאום...שיהיה נאום...רק תלמד כבר> =זה לא מצליח לי ...."אני לא מתחבר לשום טקסט" -<מתחבר?...מאיפה הוא מביא לי ת מילים האלה?> - אז תוסיף קצת משלך ותתחבר..... לא עברה שעה...והוא מגיע מחוייך... =את רוצה לשמוע? -אני בהקשב מלא <הוא עומד מולי..מחוייך <מדבק החיוך שלו> אמא יקרה לי יקרה... <את זה הוא שר.> ואבא שלי הוא הכי בעולם.. <גם את זה הוא שר> אח שלי! <את זה הוא אומר בקול של המורה שלמה> אחותי הקטנה.. <פה הוא מחייך תחיוך הכי הכי שלו> סבתא בישלה דייסה <זה כבר דיקלום> תישן סבלה תישן..אני כאן לידך...אני כאן <דיקלום> אצל הדודה והדוד...<דיקלום> איזה כייף שיש המון חברים<הוא שר > החייל שלי חזר!<בקול של מגיש חדשות> <פה אני כבר כמעט בדום לב!> והוא.... אוהוהוהו.......חולה על כדורגל.... <והוא שר את זה.....מכל הלב והנשמה> בקציקצ אורחים......אהלן....ותודה שבאתם!! דמממממההההההה........ נגמרו לי המילים... = נו מה את אומרת על הפתיחה של הנאום? -.............א-ב-א ש-ל-ך ש-מ-ע א-ת- ז-ה? <אני חייבת אויר....כי תכף נגמר לי האויר> = כן! -נו?מה הוא אמר? = הוא אומר שהתפוח.....לא מתגלגל רחוק מהעץ! <למי הוא התכוון כאן זה כבר ממש לא חשוב> -אני....ב-ה-ל-ם.........אני......ה-מ-ו-מ-ה....... למישו כאן יש מתכון להתאדות? שוקולדה מ-ת-א-ד-ה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה?....מהההה?......מההההההההההההה? <חחחחחחחחחחחח....
> אחלה ראש יש לילד של אמש´לו....חחחחחחח.... סודק הבחור , לקח את כל מה שהוא אוהב, ערבב ומגיש את זה לאורחים, הכי חשוב שיש מצב רוח לבלאגןןןןןןןןןןןןןן......חחחחחחחח.... מסל טוף
רק בסמחות

giulietta

New member
חחחחחחחחחח

מוצא חן בעיני הבן שלך
אמיתי כזה, לא מח´ארטט... עכשיו שבי איתו ותבררי איזה מסר בכל זאת יש לו לאנשים. אנחנו חיים בתקופה לא פשוטה, בטח יש לו מה לומר על זה ועל עצמו , החברים שלו, העתיד שלו. וזה בסדר, הדרשה לא חייבת להיות כמו הספד נכאים, למעשה, מצווה שהיא תהיה קצת משעשעת, הרי אנשים באים לשמוח, לא? בהצלחה :)

../images/Emo65.gif

תודה לכל המסרים תודה לכל האדומים והאדומות בצט <מצחיק אותי לפעמים התגובות שלכם,וחבל שהן לא מופיעות כאן ....התגובות האלה> המממממ.... <מעניין למה אנשים מגיבים בצט....ובמסרים.. ולא כאן!> בוקר טוב עולם

../images/Emo141.gif

מזל טוב שוקולדה {אני חושב שמצאתי אותך וכשאני חושב...אני לא טועה!} יש לי ציפור קטנה בלב והיא עושה לי מנגינות

למעלה