התפוז המיכני

Thats

New member
התפוז המיכני

נערים בני 17 דקרו למוות נער בן 16 במהלך קטטה המונית בבאר שבע. בעמ´ 12 במעריב: "שתי נערות רבו ביניהן ואחת מהן כינתה את השניה ´פרחה´. כל אחת מהנערות הזעיקה את חבריה, עד שהתקבצו בצומת כ-15 נערים. במהרה נשלפו סכינים ואלות ונזרקו אבנים, וכעבור שניות ספורות נער בן 16 שכב על הקרקע, מתבוסס בדמו". מתוך פרק מספר 22 ב"נבואה" במבט מבחוץ נראתה החברה הישראלית כדייסה מבעבעת. לא היה תחום אחד שבו היתה הסכמה על משהו. הציבור החילוני נלחם בציבור החרדי, הספרדי באשכנזי, היהודים בערבים, הרוסים בחרדים ולהיפך. ציבור השכירים נלחם באצולה המקומית, המובטלים בשרירותו של המוסד לביטוח לאומי ובקיצור, כולם בכולם. הנוער של ילדי העולים מרוסיה התנכר בחלקו לנוער הישראלי ולא נטמע בו. בשנה האחרונה גם התגלו מספר כנופיות של נערים רוסים שהתמחו בפשיעה ובאלימות נוסח "התפוז המיכני". כנופיה אחת מבית שמש אפילו התעלתה על עצמה, לתדהמת חוקרי הנוער, והתלבשה בסגנון של התפוז המיכני, כשמגיני ביצים על מכנסיהם,לאפם מורכב אף ארוך של ליצנים ומקלות בייסבול בידם. חבורות של נערים דתיים מתנועת ש"ס הקימו במקביל בעיר בית שמש חבורות לחימה כתשובת נגד לאלימות בני הנוער הרוסים. האלימות שהתנהלה אז על אש קטנה פרצה במוצאי שבת אחד שבו נדקרו למוות שני נערים חרדיים ואילו נער רוסי אחד מת מחבלה קשה בקודקודו. עוד כשמונה פצועים הובהלו במצב בינוני עד קשה לבתי חולים הדסה בירושלים ואסף הרופא בצריפין. חוקרי נוער ועובדים סוציאליים מכל אזורי הארץ הובהלו לעיר בית שמש לצורך הרגעת הרוחות. במסגרת המבצע, בוצעו חקירות אישיות לכל נער ונערה מבית שמש למול שלושה חוקרים. במהלך אחת החקירות הללו שהתקיימו באופן יזום בין חבורות הנוער החרדיות והרוסיות הפך אחד הנערים הרוסיים שולחן כאות לקוצר רוחו ונכלא בו ביום בבית כלא מיוחד לנוער בצו של שופט. האלימות של בני הנוער בני העדות השונות עלתה לראש סדר היום הציבורי וראש הממשלה, שריו, חברי הכנסת, אישי ציבור, אנשי חינוך ואנשי תקשורת מצאו כולם לנכון להכביר רבבות מילים על הנושא אולם כמו תמיד, בפועל בוצע מעט מאוד ומאוחר מאוד. הסיפור נבואה התיימר להראות את המציאות בישראל בשנת 2005 ולא ב-2001 האם זה לא התפוז המיכני? Thats all folks לאתר הבית ולסיפור "נבואה" כולו www.thatsallfolks.t2u.com

רלוונטי

New member
סיפורי המחר!

הגיע העקרב אל אל הנהר. רצה לחצות . ראה צפרדע קרא לה בקול שכביני על גבך לצד השני בקש . למה לי אמרה. אתה תפגע בי. לא! הבטיח העקרב . הסכימה הצפרדע . במרכז הנהר הרגישה הצפרדע עקיצה קטלנית בגבה. תוך כאדי שקיעתה לחשה למה עשית זאת אתה תהרוג את שנינו? לא יכולתי אחרת השיב ! זה אופיי! זה חינוכי!זה עצם קיומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thats

New member
מותק

סיפורי המחר האלה הינם סיפורי היום. Thats all folks

המוסד

New member
רלוונטי

זה מזכיר לי משהו...ואז הם הביאו את הטרוריסט עראפת וחבר מחבליו אבל השמאלנים לא היו חכמים כמו הצפרדע(גם כן חוכמה) אפילו לא אמרו "למה לי" אלא פשוט התחננו בפני הטרוריסט שיבוא...יאסר כמובן עלה "על הסוס" קיבל נשק וציוד (מהישראלים כמובן) והתחיל לקטול את הישראלים...והרג...והרג...והשמאל לו אל איכפת...בקיצור אחרי 800 ישראלים באדמה שאל יאסר את השמאל:למה?! למה?! יא מטומטמים למה אתם נותנים לי להרוג אתכם כמו נמלים למה? זה לא כואב לכם?! אתם לא סובלים מההרג?! למה אתם לא נלחמים בי?! איפה האקשן?! חשבתי הישראלים קלים כנשרים...בסוף עוד יחשבו שסילקתי נמושות(אוי ויאסר חלם על פסל שלו באל אקצא...)אז השמאל אמר:לא יכולתי אחרת! זה אופיי! זה חינוכי!זה עצם קיומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה