התערבות..

התערבות..

התערבתי עם חברה שלי שאני יוכל להשיג לה קמפיין/פירסומת או כל דבר אחר שקשור לדוגמנות או פירסום. היא 1.62, קצת מלאה אבל יש לה יופי מיוחד. מבנה פנים יפה, פה יפה, עיניים ירוקות, אף יפה ושיער ארוך בריא וגולש. יש לה גם אישיות מקסימה:) אין לי תמונה שלה על המחשב אבל אני חושבת שהיא מתאימה לצילומי פנים. אני צריכה עזרה במציאת אודישן בחיפה לפחות או עצה/ רעיון בקשר להתערבות. כמובן שיופי הוא בעיניי המתבונן אבל לדעתי יש לה יופי מיוחד ואני יודעת שעוד הרבה חושבים כך. תודה רבה לכל מי שיעזור!!

innocence

New member
הכוונה להפקה בתשלום?

כי אם הכוונה היא להפקת צילום ללא תשלום - יש הרבה מאפרות שמחפשות מודליות לפרוייקט הגמר שלהן.

innocence

New member
גם פה בפורום אפשר למצוא

יש בלוחות לא מעט מודעות של דרושים:) וגם תמיד אפשר לגשת לבתי ספ לאיפור (ירין שחף, איל מקיאג' וכל מיני כאלו) ולשאול שם אם יש מישהי שזקוקה למודל. כמובן שכל מאפרת מחפשת משהו אחר מבחינת מראה ולא בטוח שגם שם היא תמצא מאפרת שתרצה אותה כמודל, אבל אם יש לה פנים יפים אז אין סיבה שלא ירצו:) בהצלחה!

עמי1986

New member
זה לא כזה פשוט

אני לא רוצה לייאש אותך אבל את הולכת להפסיד :) אני אתעלם מהנתונים שלי הולכים לקראתך... ורק יוסיף שחיפה היא עיר גדולה אבל את תצטרכי כניראה לעשות נסיעות לת"א ולגרור אותה לאודישנים ולסוכנויות..... זה לא שהבעלים של קסטרו מסתובב ברחוב ומחפש דוגמניות.... במקום להיתאמץ סתם הייתי מציע לך לבקש ביקורת מכמה חברים פה שהם אנשי מקצוע ולראות לפי הדעה שלהם מה הסיכוי... אה צריך לציין שיש פה אנשים עם טעם שונה אחד מהשני ככה שאם היא באמת יפה ויש בה משהו מיוחד אז בטח תקבלי תשובה כנה... רק חבל שאת מתערבת ככה סתם כי למצוא אודישן/פרסומת לא לוקח שבוע וזה כרוח בהרבה מאמץ... :)

tzury

New member
כל הכבוד על היוזמה, שלחי תמונה ונשמח לעזור :)

tzury

New member
פנים מאוד יפות נשמח לעזור לך ולשלב אותה בהפקה

שלחתי לך הודעה בפרטי

למעלה