התעקשות

התעקשות

אני מה זה ידועה בעקשנותי שוב ושוב התעקשתי להכנס אל התיקוות הגדולות ולהפר את השקט, ולעשות מעט רעש וסתם להתעקש. התעקשתי אתמול מתעקשת היום התעקשתי לפרום... מילותיך, בין אות למילה בין יאוש לתקווה רציתי לפקוד את... שדותיך. מתוך מבצרינו הנעול בדימיון ירינו חיצי... קופידון. וכשהגעתי אליך רפויית אברים והשלתי מעלי אבק הדרכים, אותי אל זרועותיך אספת לאהוב אותי לעד... הבטחת. ולו יצאתי מתוך קליפתי והגעתי עד פתח ליבך לו השלתי מעלי אתמולים והייתי לך מכמנים ההיית עבורי זה הסכר שובר הגלים שבים? ההיית עבורי שם בחדר את אשר היה ונגמר?

אמרתי לך כבר פעם שאת טובה???

אז הנה אני אומרת פעם נוספת, את טובה מאאאאאד ומה שלום גולדלה?? שולחת לך כוכבי הצלחה. רק טוב!!!

לא לא אמרת(משקרת לגחלילית)

במצח נחושה <מחכה לעוד מחמאות שכאלה> לגבי גולדלה, אני באמת רוצה להמשיך אותה התאהבתי בה. רק שכעת לא יודעת איך לפתוח את הפרק,איך ממשיכים לעבות דמויות כאשר כבר כתבתי את הפרק השלישי. צריכה לחשוב על ההתחלה, מאמינה שאחר כך זה יזרום מהר יותר. תודההההההההה המוןןןןןןןןן

חן (*_*)

New member
פנינת חן, כרגיל אני ../images/Emo2.gif למקרא

מילותייך. מצדיעה לך על כשרונך לבטא כך את עצמך.

פנינת חן..../images/Emo20.gif

קוראת את השיר שאומר כל- כך הרבה, קוראת ומוקסמת מהכתיבה, מהכישרון... אהבתי!

לורה,תודה, אהבה היא גשר

אהבה היא גשר בין שני לבבות אהבה היא: "חייה ותן לשני לחיות" אהבה היא גשר בכל השפות צריך להזהר מהגשר לא למעוד. אהבה היא גשר בין לבבות פועמים אהבה היא קשר רצוי,לכל החיים אהבה היא כח המניע את כולם אהבה היא דבק בכל העולם.

גשר האהבה

הוא לפעמים ללא שלווה גשר האהבה לעיתים רצוף אכזבה. וקוראת אותך, את המילים על אהבה שהיא גשר בין לבבות פועמים, ושואלת באמת? זה אפשר? איך? לחצות את הגשר הזה בלי להסתבך..? אהבה, כגשר, ארוך כמו בלי סוף פעם קצת רע... ופעם טוב.

לורה../images/Emo24.gif

מי כמוני יודעת ומכירה את שני העולמות. ולכן כתבתי באחד השורות שצריך להזהר מהגשר לא למעוד. ואם כבר נגענו לורה ברגשות של אהבה נכזבת. והמעידה מאותו הגשר: ספינה בסערה רציתי לנטוש הספינה מאחור רציתי לנטוש ולא לחזור אך משהו בתוכי בי עצר משהו בתוכי נחרד ואמר: שובי הביתה,שובי ילדה הן כאן לא תרגישי עוד אבודה, כאן ילדתי עליך אגן ואשמור הביטי קדימה ולא לאחור. ואני...מושיטה אליך ידיי פוקחת עיני, חיוך על שפתי בלב חושש, בלב רוטט אזעק את מילותי... אנא אהוב...בקר עוד בשדותי. ואם קולי ניחר והצעקה אינה נשמעת הן זאת משום שחוששת בה לגעת, כל נגיעה בזעקה, כל צליל הבוקע מגרוני נוסקת אני למרחק... בדוק...לדאבוני. ובמשיכת החבל...הבטחנו זו לזה נרפה מהחבל, נעשה יחד צעד, באמצע הדרך, נפגש במבט. אף אם עדיין עטויה בשכבות נביט קדימה ונתחיל לצעוד. עודני מחזיקה בקצה החבל נשליך מהספינה את דברי ההבל, אחזור על המשפט עוד ועוד נביט קדימה...ונתחיל לצעוד. *************************** מעידה והחבל שאחזתי, נשמט מידיי דמעות הכאב שוטפות את עיני, אל מצולות הים נזרקת שנית אעצום עיני, בכאב לא אביט. הכאב מפלח גופי שוטט הוא דם ואני לבדי, לבדי! עדינה-ו שבת שלום לכולםםםםםםםםםם

פנינוש יקרה אין שום בעיה!

כשאני מגלה משהו טוב אין לי שום בעיה לחזור על כך כמה פעמים שצריך, שאפשר שרוצים ובכלל. אז כבר אמרתי לך כמה את טובה?! אז את אממממממממ איך נגיד את זה? אמממממ טובההההההההההההההההההההההההה רק טוב!!!

למעלה