התענינות

התענינות

כמי שזמן רב עוקבת אחרי שוק המטח מענין אותי מאד איך זה עובד כל הסיפור מה זה ברוקר מי נותן את כספי המינוף ומי המשוגע שמוכר מטבע שכולם רצים לקנות אותו כגון הדולר מול השקל בימים האחרונים תודה לעונים

caza forex

New member
זה די פשוט...

בשוקי המניות, הברוקרים הם אותם הבורסות השונות כגון ה-NYSE, הבורסה לניירות ערך של ניו-יורק או ה-CBOT, הבורסה לסחורות בשיקגו וכו'. בשוק המט"ח לעומת זאת, הברוקרים הם הבנקים הגדולים כדוגמת, דוטישה בנק וסקסו בנק והם אלו שמספקים את המינופים לציבור הסוחרים. ובאופן עקרוני, על כל משוגע שרוצה לקנות קיים משוגע אחר שרוצה למכור וכל סוחר משוכנע שמי שנקט בפוזיצייה ההפוכה לשלו כנראה משוגע לגמרי.

mosheCCI

New member
לא בדיוק אותו דבר

בבורסות בעיקר אלה האלקטרוניות כמו בורסות הסחורות והחוזים וגם במניות על קונה יש מוכר והן עובדות על סכום 0 לפני העמלות בשוק המטח הפורקס רב הסוחרים הקטנים לא סוחרים בכלל בבורסה ועל כל הפסד או רווח שלהם בדרך כלל לא קורה פעולה הפוכה אצל סוחר אחר וזה ללא קשר לעמלות הגבוהות שנובעות מגודל הספרד הדרך היחידה להצליח בפורקס ( ואני לא מדבר על מנוף קטן כי אי אפשר להתפרנס במנוף קטן ) היא ללכת על מהלכים ארוכים ועם סטופים ארוכים זה אומר הזדמנות גדולה מול סיכון גדול וזה מתאים רק לבעלי חשבונות גדולים כמו הבנקים ועושי השוק שנותנים שרות לסוחרים הקטנים חומר למחשבה משה

לוחם770

New member
ממש לא חי וקיים

כרגע מצב החשבון הוא 8644 $ ויש עסקה אחת שמחכה לכניסה BAY LIMIT במחיר 1.5730 SL 1.5705 TP 1.5770 שיהיה הרבה הצלחה פשוט יש לי בימים האחרונים עומס בלימודים (כלכלה, חשבונאות מימון וסטטיסטיקה כך שהרבה מהימים תפוסים וכבר אין לי אויר לנשימה אז אני אמעיט אולי מהפירסום בפורום בל אני מקווה להמשיך עד כמה שאפשר עם היוזמה הזו ואולי תצטרף גם אתה...
נ.ב. מה אתה אומר על הריבית בניו זינלנד השבוע???

omer forex

New member
קצת תשובות

מה זה בעצם מינוף? כשסוחר רוכש 100,000 יורו הוא לא ממש צריך להפקיד 100,000 יורו הוא צריך להפקיד סכום קטן בהרבה, על פי המינוף שבו הוא רוצה לעבוד. חדר העסקאות תמיד יכול לסגור את העסקה אם כספי הבטחונות נגמרים (במקרה מצער של הפסד), ולכן הסוחר צריך להפקיד סכום הרבה יותר קטן. טועים לחשוב שמינוף גבוה זה יותר טוב (לא תמיד יותר זה יותר טוב) מינוף גבוה = סיכון גבוה אם המינוף הוא פי מאה, מספיקה תזוזה של אחוז כדי שהלקוח יפסיד את כספו. אם המינוף הוא פי 50, ללקוח יש מרווח של שני אחוז לפני שהוא מפסיד את כל כספו. ולכן המינוף צריך להתאים לאסטרטגית המסחר של הלקוח. לשאלה מי המשוגע שמוכר מטבע כשכולם רצים לקנות אני אענה בהודעה נפרדת, עוד כמה דקות, זאת שאלה מספיק מכובדת להודעה משלה:)

למעלה