התעניינות...

haimwe

New member
התעניינות...../images/Emo4.gif

עכשיו כמו שכולם יודעים, התחילו תשעת הימים. השאלה שלי היא... מה בעצם אתם עושים בשביל להעביר ת'זמן בזמן הזה היות ואסור לשמוע מוזיקה, ואסור לנגן, ואסור ללכת לסרטים, ואסור לאכול בשר(חוץ משבת)...?

../images/Emo57.gif

אל תשאל אותי למה יש שם חמסה. תודה. טוב, אני מצאתי לעצמי דרכים להנות מהדברים המותרים. לקרוא ספרים מותר (אם אתה רוצה המלצות, רק תגיד :), זה מעביר את הזמן מצויין. אפשר להתנדב במרכז-קליטה קלישר בבאר-שבע (- זה מה שאני עושה, אבל לא חסרים מקומות להתנדב בהם), ובקשר לאוכל- תאכל פיצה, לזניה , טוסטים, סלטים, פסטה, אורז, חביתה, פירה... נכון, אלה לא תחליפים לסטייק אנטריקוט או לקותלי חזיר (
), אבל בתור ממלאי-מקום, זמניים בהחלט, אפשר להסתדר איתם.

רעותי 17

New member
אני רוצה המלצות..

בעיקר כי אני טסה עוד שבוע וחצי ושוברת את הראש מה לעשות בטיסה.. אז ספרים, רבותי, ספרים!

רעותי 17

New member
וואלה?? קווול!!

אני טסה לשלושה שבועות בארה"ב ויום וחצי בפראג [בדרך חזור..] לאן אתה? באיזה יום אתה טס?

רעותי 17

New member
'תה הדובר שלו??

סתם.. חמישי לא עוזר לי. אני טסה בראשון שאחרי זה. אגב, איתמר, שלחתי לך מסרוש. קבלת אותו?

../images/Emo57.gifכולם טסים! תפסיקו כבר לטוס כל הזמן!

המלצות: "הנעלמים", "התמימים", "דיו חיוור", "אל תגלה", "ההזדמנות האחרונה"- ספרי הרלן קובן למיניהם. התלהבתי מהסגנון שלו בזמן האחרון, אני לא מפסיק לקרוא אותו. "ורוניקה מחליטה למות" של פאולו קואלו. רק אם מתחשק לך ספר דכאוני, פילוסופי קמעא, ודכאוני. מה אני ממליץ עליו בכלל?! עזבי, אל תקראי את זה, לא אשמתך שיש לי טעם מעוות. :) "ארבעה בתים וגעגוע" של אשכול נבו, אני חושב. "מקימי" של נועה ירון-דיין. ספר אדיר, על מגישת טלוויזיה שחזרה בתשובה. זה בערך סיפור החיים של הסופרת, אבל הוא לא כתוב כאוטוביוגרפיה. ספר מרגש, עם המון הומור חד ומדוייק, ציניות ואירוניה בכמויות גדושות. אין לי עוד בראש כרגע, אם יהיה לי אני אכתוב.
טיסה נעימה! :)

רעותי 17

New member
את הרלן קובן קראתי.

בהחלט אהבתי. נשאר לי עוד ספר אחד שלא קראתי [ואולי שניים] מסתובב איפשהו בבית ואני לא מוצאת אותו. ככה זה כשיש לך עוד שמונתאלפים אחים שקוראים לפניך ולא זוכרים להחזיר! אגב, אבישי חורי. אני יכולה להשבע שהשם הזה מוכר לי. [אבל אני לא נשבעת- כי אסור!
]

../images/Emo57.gif זה לא כ"כ נורא...!

אם אני לא מתבייש בזה שהשם השני שלי הוא
, כן כן נר, לך בטח אין מה להתבייש בשם המשפחה שלך..

רעותי 17

New member
לא מתביישת.

פשוט אני לא ממש אוהבת לעשות אאטוינג לעצמי. [אבל אני בטח אעשה אתזה בהזדמנות הקרובה. זה פשוט לא נשלט.. אני חושפ יותר מדי סודות על עצמי.]

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifאל תזרקו עליי כלום.

אני לומדת.

למעלה