התעניינות בכדורגל

התעניינות בכדורגל

תופעה לא נדירה אצל בחורי ישיבות היא התעניינות בספורט. ולא, לא הכוונה בעצם הספורט, אלא במה שמסביב. שחקנים, ליגות, אליפויות, שערים, סלים, משחקים, טבלאות, וכו' וכו'. היה לי ויכוח עם מכר קרוב, האם ניתן להסיק על בחור אלו שהם מסקנות מתוך הנתון שהבחור אכן מתעניין ומשקיע בענין. מה לדעתכם.

tangi4

New member
אכן צודק הבחור נמדד

הבחור נמדד על ידי התענינותו בכדור רגל אלא אם כן זוהי תופעה ישיבתית אצלו שהוא עושה מכוח החברה ולא מעצם היותו אוהב את נושא הכדוררגל

חנוך617

New member
אחד שמתענין בגמרא

אפשר לשפוט אותו שזה מענין אותו? הוא לומד זאת מקטנות. אז מה ההבדל?

חנוך617

New member
ודאי שהגמרא

מושכת. לגבי הספורט, מאחר וזה לא דבר שמצריך הרבה שכל, כדאי שהחרדים, שיש להם דברים יותר חשובים בחיים יעזבו את זה.

אחד שמונח בלימוד

ומתענין בכדורגל זה מראה שהלימוד שלו זה סתם משהו צדדי שהוא עושה בגלל כל מיני סיבות. ישיבעבוחר שמבטל סדר ג בשביל לראות משחק הוא אפס!

לא דיברנו על ביטול הסדרים

מדברים על אחד שהולך לראות כדורגל במקום להכנס לפורום... ובכלל מי אמר שהכדורגל הוא העיקר והלימוד משני, אולי להיפך, הלימוד הוא עיקר היום ולקינוח קצת כדורגל. נ.ב. ה"ה כדורסל...

אין מצב בלי לבטל!

אחד שרוצה לראות את מכבי בליל שישי לא מפסיד סדר ג? הצחקת אותי.

דן . מה עמדתך בעניין ?

סליחה על ההתערבות הנשית שלי בעיניני גברים אבל סתם מעניין אותי מה דעתך בעניין ?

לדעתי

כמו בכל תחום אין שחור לבן. מי שמקטנותו הורגל בענין אין להוכיח עליו מאום. מי שנמשך אחר ה"חברה" בגיל מאוחר יותר להתענין בתחום שאין לו בו ענין, או שהוא טיפוס תלותי בחברה, או שנדמה לו שאחרי שהוא יתמצא זה יעניין אותו. לא כל כך מוצא חסרון ברור וחד משמעי בענין.

דעת עמי ארצות היפך דעת תו

אוי לנו! מה זה הורגל? זה תירוץ? הוא גם הורגל לחיות בלי אשה עד גיל 20+ אז זהו?

בא נסביר לך.

הורגל, זה אומר, שהוא מכור לזה. יש מבין. ואם כך, הוא לא מחפש לו תעסוקות חוץ ללימוד, הוא פשוט מכור למשהו. יש מבין?

מה אומרות

רווקות הפורום. הייתן הולכות על בחור שהחסרון היחיד שמצאתן בו הוא התענינותו בספורט. אני מדגיש, במידה וזה החסרון היחיד.

דן, מה הלחץ?

אתה רוצה לוודא שבחורות טובות ירצו אותך למרות התענינותך בספורט? אז אני אומר לך שהם יקחו אותך, ויהיה בסדר.

גם אני אומרת..

למרות שאני לא רווקה יקחו אותך לא למרות שאתה אוהב אלה בגלל שאתה אוהב כדורגל...

למעלה