התעמלות

התעמלות

שלום ךכולן אני חדשה כאןועדיין בתהליכי אבחון אני רוצה לרדת במשקל ולהרשם לחדר כושר, רציתי לדעת האם יש מגבלה או בעיה בכך?

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה שרון ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להפוך לחלק מהקהילה החמה שלנו. אין מניעה לעשות פעילות גופנית, להפך לעיתים זה אפילו מומלץ- בפעילות גופנית הגוף משחרר אנדרופינים שהם משככי הכאב הטיבעיים בגוף, דבר שעשוי להקל על ההתמודדות מול כאבי המחלה. כמובן שעליך להיות קשובה לגופך ולהתאים את הפעילות למצבך הגופני. אנחנו פה לכל שאלות נוספות ואני מאחלת לך הצלחה באבחון

y a e l i 7 6 1

New member
אני התחלתי פילאטיס

ובמהלך השעור השני - שדרך אגב היה נהדר, התחילו לי כאבים באגן אז מהסיבה הזאת לצערי - הפסקתי, ועכשיו אני עושה מידי פעם הליכות

ר ו מ י ה

New member
לצערי האנדו' גובה מחיר

וחשוב להיות קשובים לגוף. בהצלחה בהליכה- זה צעד אחד יותר ממה שאני (פדלאה אמיתית) עושה.

יול6

New member
ממליצה בחום!

ברוכה הבאה. ירידה במשקל אמורה להקל על כל מיני תסמינים, אז למה לא? אני בחדר כושר כבר כמה חודשים, חוץ מכמובן, שבוע בחודש. בדרך כלל בחדר כושר מבקשים אישור רפואי, אז לא צריכה להיות בעיה, אם הרופא יודע שאת בריאה- חוץ מ...

קלייאו

New member
רצוי מאוד!

אני מתעמלת כבר שנים, התעמלות אירובית, מכשירים, הליכונים ומאוד ממליצה. בימים של כאבים ודימומים משתדלת לקחת כדורים ולהתגבר כמה שאפשר ואחרי מרגישה סוף העולם........ אל תוותרי על התעמלות, ודרך אגב ממש ירדתי במשקל.........

למעלה