התעמלות

amano

New member
התעמלות

איזה סוגים של התעמלות מומלצים לחולי פיברו? אני עשיתי פילאטיס לפני המחלה וכשניסיתי להתעמל (בזהירות ובעדינות) אחרי שחליתי זה היה נורא וכמה ימים סבלתי מכאבים חזקים. ההתעמלות היחידה שאני עושה זה הליכות של חצי שעה 3 פעמים בשבוע. אשמח לשמוע מאנשים מה הם ניסו ומה טוב ולא כואב ומחריף את הכאבים.

יואב ה16

New member
הכי מומלץ זה הידרותרפיה

כל יתר סוגי ההתעמלות הכוחניים כולל פילאטיס לא מומלצים ואפילו מחמירים את תסמיני המחלה.

לא מדוייק

כל אחד אוכל את מה שטעים לו...... כל אחד מתעמל מה שמתאים לו.............. בלי מאמצים בלי כאבים ובלי אובססיה להתעמלות.

amano

New member
הידרותפיה

הידרותרפיה לא עזרה לי. אני רוצה לעשות התעמלות אחרת ולא יודעת איזו..

רחללל1

New member
אני קיבלתי המלצה מ-2 מטפלים

לנסות יוגה אייניגר,זאת יוגה שלא "קורעת" את הגוף כמו כל מיני סוגים אחרים,ומתאימה לאנשים עם בעיות.חשוב כמובן לדבר עם המורה להסביר לה בדיוק את הבעיה,אולי חלק מהתרגילים צריך לעשות פחות וכו'.יש לי המלצה למורה בירושלים,אם מישהו מעוניין

התעמלות מתאימה

התעמלות לכל אחד מתאימה התעמלות אחרת. אני ממליצה לנסות כל דבר. עם זאת אני ממליצה באופן אישי על צעדה. היאה דבר הנהדר ביותר במיוחד עם את מסוגלת לקום בבוקר בשעה 0500 או 0600 ולצאת לצעוד כשעה. כמובן עם בקבוק מים וטלפון נייד. במקרה שיהיה לך קשה ולא תוכלי לחוזר. להתקשר הביתה שיבוא לקחת אותך. להתחיל עם 300-500 מטר וכל יום להוסיף עוד מספר מטרים. כך שתגיעי במשך הזמן אפילו ל-3-4 ק"מ. מנסיון זה נהדר גם למצב הרוח. אנחנו משחררים פרמונים שהם דמוי סמים המעוררים את הגוף. זהו החומר הטוב שמשתחרר בגוף ויוצר מצב רוח טוב ומעלה אנרגיות.וכל זה ללא כל תרופה או סם. כשהגוף משחרר פרומונים הוא יצר מצב רוח טבו ושמחה. על כן ראי ספורטאים לאר מאמץ גדול ביותר הם מסוגלים לצאת לרקוד ולבלות למרות שרגע לפני כן היו עייפים מאד וכואבים. הגוף מלא מרץ ושמחה. בהצלחה

engel34

New member
יש להתאים את הפעילות הגופנית באופן

ניתן לעשות כל פעילות גופנית אם היא מתונה ויש בה הרפייה ומתיחות מספיקות אך הכי חשוב שהמדריך יכיר את המגבלות של התיסמונת.

למעלה