התעמלות מוח

הליויתן

New member
שוב טעית../images/Emo22.gif../images/Emo6.gif

המתים כבר לא צורכים אנרגיה מי שמסיע ומקרר אותם צורך....................... מעבר לזה אני במשק ביית גדול יחסית(לכאורה חסכוני יותר)אבל הרבה ילדים,כך שתוכלי לקזז.............

siviva

New member
שמחה לתיקונים כאלה ../images/Emo9.gif

כמה ילדים, מותר לדעת? (בשביל הקיזוז, אתה יודע...) בדיוק קראתי מאמר על גורמים שיכולים לנבא צריכת יתר. גודל המשפחה משפיע על - צריכת האנרגיה שעולה בעיקר כשיש ילדים מתחת לגיל 12 - הסיכוי להיות בעל מכונית עולה - הסיכוי לצאת לחופשה בחו"ל יורד - הסיכוי לטוס במטוסים יורד ההבדל בהוצאות המינימליות לגודל משפחה של אדם אחד למול שלושה אנשים - קטן יחסית להבדל בהוצאות משפחה של 3 אנשים לבין -4 אנשים, או בין 4 אנשים ל-5. מה שאומר (בעברית) שלהתחתן ולהוליד ילד ראשון - לא מייקר מאוד את המחיה. בכל מקרה באופן כללי - כל אדם שנוסף למשפחה מוסיף עלות הולכת וקטנה. הרבה מידע.. אבל מה, רק שאני "אסבול"?

ראינו שאתה צלם מבוקש מאוד ../images/Emo178.gif

עד כדי כך שכבר "מחליפים" את תמונותיך ברשת, בכל מיני פורומים
סלבריטי! לדעתי אתה יכול להציג תמונות אצלנו ללא חשש "פלגיאטים"...

הליויתן

New member
תמונות?אני?לא יכול להיות! תוכיח|../images/Emo3.gif

וילדים אין לי,סביבה,אפילו לא אחד..............

siviva

New member
איך זה יכול להיות?

עם פסלים (מדהימים) כמו שלך - לא תמונות ולא ילדים? (ע.ע "כסא המלכה", על משקל כסא החותנת?)
לא יפה שאתה שולח אותנו לפורומים אחרים כדי לראות מעשי ידיך...(וחלציך..). זרוק איזו עצם

הליויתן

New member
תודה לך

לא ילדים,ילדות......... הבנתי את הראש שלך.......... אז הנה בת ים ליויתנית פנטזיה אילתית(גם פוסלה באילת מאבן חול מקומית) 60 סמ 2002

siviva

New member
תודה לך

אהבתי איך שהיא יוצאת מהשטיחות של האבן. תגיד - הפנטזיה "האריאלית" התחילה לפני היותך 'אבו אל בנת' או בעקבות? (אולי הבנות בבית דחפו אותך למצוא איזו מרמייד שלא מסוגלת לדבר מתחת למים ?
)

למעלה