התעמלות- מה דעתכן?

blessed

New member
התעמלות- מה דעתכן?

כבר מזמן אני מדברת על לחזור להתעמל (אחרי הפסקה של קצת יותר משנה שבה הפכתי לפדלאה מוחלטת וגם הוספתי כמה שכבות שומן
). אתמול דיברתי עם חברה וקבענו שאני אתחיל ללכת איתה לחוג התעמלות שלה פעמיים בשבוע, החל מיום רביעי הקרוב. והיום פתאום חשבתי שאולי בעצם זה לא רעיון כ"כ טוב? ומה אם החודש אכנס להריון? האם זה יכול להזיק? או האם זה יכול להפריע בקליטת ההריון? מה דעתכן?

ילד ב

New member
להתעמל זה מצויין../images/Emo45.gif

אם עד עכשיו לא התעמלת והגוף שלך לא מורגל בפעילות - את צריכה להתחיל לאט לאט. כמובן לא לעסוק בספורט שיש בו סיכוי גבוה לנפילות (רכיבה על סוסים/אופניים, רוגבי, טיפוס הרים.......) הנה כמה קישורים רלוונטיים:

blessed

New member
ואין בעיה עם תרגילי בטן למשל?

תודה על הקישורים, אני אקרא אותם בערב פשוט איל לי זמן פה בעבודה...

ofik

New member
תודות, עזרת גם לי

אני מתעמלת כבר הרבה זמן, אבל במסגרת החיפושים ללמה זה לא מצליח חשבתי שאולי כדאי שאפסיק, וזה ממש חבל לי, כי כייף להתעמל. אז נתת לי תשובה ברורה ועניינית תודות עופיק

תמרלה

New member
מחמת הספק - לא לוקחת צ'אנס!

לפני שבוע החלטתי להקפיא את המינוי שלי בחדר כושר, אחרי שהייתי אצל הקוסמטיקאית שהיא גם מטפלת הוליסטית בתחומים רבים: רפלקסולוגיה,דיקור, הילינג,ריקי ועוד... וזאת הייתה חוויה מדהימה - גם הטיפול בפנים ובגוף פינוק של מסג' מדהים ו.... אבחון של כל מיני דברים שבול היא פגעה! בקיצור היא אמרה לי לא להתעמל עכשיו בשבועים עד ש... רק לעשות הליכות אבל לא מהירות! והחלטתי לשמוע להצעתה, היא אמרה שאני צריכה לתת לרחם מנוחה ולא לזעזע אותו, לא להרים ידיים גבוה וכמובן לא לסחוב דברים כבדים, אבל- בנות תזכרו אני בת 40 ואחרי שתי הפלות אז - זה לא אומר שמה שאמרו לי מתאים לאחרת! אז נקווה שזה יעשה את ההבדל! וכמובן בשילוב הכדורים, הזריקה, והנוקי נוקי ו.... ואווו איפה הימים של הרומנטיקה ושהריון היה משהו שהופ' נכנסים למיטה וזהו??? אז בלי קיטורים תחזיקו אצבעות שהשילוב הזה באמת יהייה השילוב המנצח!

קודם כל נראה לי שצריך להחליט על

פעילות גופנית בהתאם להרגשה ,כלומר אם נדמה לך שלך באופן אישי זה יזיק אז אולי עדיף שלא ולהפך.אני התעמלתי לפני ההריון וגם בזמן הניסיונות ,מחר אני מתחילה שבוע 19 והתעמלתי גם בשליש הראשון שהיה נוראי מבחינתי בכל הקשור לבחילות והקאות ובדיעבד זה מה שהציל אותי.הזמן היחידי שבו לא התעמלתי היה הפסקה של שבוע וקצת אחרי בדיקת מי שפיר ומחר אני חוזרת לשגרה שלי ! מה שבטוח הוא שבתור אחת שיש לי נטייה להשמנה וזו "מתנה" לכל החיים עדיין לא עליתי גרם במשקל מאז תחילת ההריון ואני עדיין מצליחה לשמור על שני הקילו שנעלמו להם עקב ההקאות המרובות,אז זו גם נקודה למחשבה !
לסיכומו של עניין לא נראה לי שפעילות מפריעה לקליטת ההריון ,אם כבר הפעילות מחזקת את הגוף לקראת תקופת ההריון !

למעלה