התעמלות להורדת FSH

מצב
הנושא נעול.

חסויה 01

New member
התעמלות להורדת FSH

התעמלות להורדת FSH
לא יודעת אם יש כאן מישהיא שניסתה את זה,אבל אני קיבלתי המלצה על מישהיא שמלמדת סוג מיוחד של התעמלות לרחם ולמערכת ההורמונלית ממכון פוע"ה. הם אמרו לי שיש לה הצלחה עם חלק מהנשים. היום נפגשתי איתה והיא אישה מקסימה. היא הראתה לי את התרגלים וזה די פשוט בסה"כ. העיקרון הוא להגביר את זרימת הדם לרחם ולמערכות הקשורות להפרשת ההורמונים ההסבר נשמע מאוד הגיוני והיא אומרת שהצליחה לעזור לחלק מהנשים שבאמת עשו עבודה. אז אם משיהיא מעוניינת לנסות אפשר לשלוח לי מסר ואני אתן לה טלפון. בהצלחה

להזיק זה בטח לא מזיק.....

התעמלות להורדת FSH
לא יודעת אם יש כאן מישהיא שניסתה את זה,אבל אני קיבלתי המלצה על מישהיא שמלמדת סוג מיוחד של התעמלות לרחם ולמערכת ההורמונלית ממכון פוע"ה. הם אמרו לי שיש לה הצלחה עם חלק מהנשים. היום נפגשתי איתה והיא אישה מקסימה. היא הראתה לי את התרגלים וזה די פשוט בסה"כ. העיקרון הוא להגביר את זרימת הדם לרחם ולמערכות הקשורות להפרשת ההורמונים ההסבר נשמע מאוד הגיוני והיא אומרת שהצליחה לעזור לחלק מהנשים שבאמת עשו עבודה. אז אם משיהיא מעוניינת לנסות אפשר לשלוח לי מסר ואני אתן לה טלפון. בהצלחה
רק אני רוצה לציין שהפרשת ההרמונים באה מהמח....

צוקה1

New member
לסילבר גדי החתול

רק אני רוצה לציין שהפרשת ההרמונים באה מהמח....
לסילבר גדי החתול
גם אני רוצה לציין
ש..גם אם ההורמונים מופרשים מהמוח בכל זאת ניתן להשפיע עליהם בדרכים שונות - הסרטונין החביב מיודענו למשל מופרש במהלך פעילות ספורטיבית
הידעת שטיפול נפשי גם הוא משפיע על הפרשת הורמונים במוח. אוףףף עלי אני רק נכנסת וכבר מציקה לאנשים
הי לימי של גדי וגדי של לימי וירין של גדי ולימי למרות שכבר ברכתי בטלפון ובמסר האישי הרשו נא לי שוב
- מזל טוב ענקי לכולכם ושימשיך טוובב. צוקה

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifצוקה, ת'געגענו../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לסילבר גדי החתול
גם אני רוצה לציין
ש..גם אם ההורמונים מופרשים מהמוח בכל זאת ניתן להשפיע עליהם בדרכים שונות - הסרטונין החביב מיודענו למשל מופרש במהלך פעילות ספורטיבית
הידעת שטיפול נפשי גם הוא משפיע על הפרשת הורמונים במוח. אוףףף עלי אני רק נכנסת וכבר מציקה לאנשים
הי לימי של גדי וגדי של לימי וירין של גדי ולימי למרות שכבר ברכתי בטלפון ובמסר האישי הרשו נא לי שוב
צוקה, ת'געגענו

עיזבי ת'הצקות
. ברוך שוביך אלינו ועושה רושם בכוחות ובאנרגיות מחודשים
מה שלומיך ומה חדש
ת'געגענו

../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

לסילבר גדי החתול
גם אני רוצה לציין

קבלתי זר פרחים לכבוד חזרתך ל
. תודה על הברכות.

rachel or

New member
ברוך שובך ../images/Emo24.gif מה חדש?

לסילבר גדי החתול
גם אני רוצה לציין
ברוך שובך
מה חדש?

אשמח לקבל את הטלפון

התעמלות להורדת FSH
אשמח לקבל את הטלפון
רעיון מעניין, אשמח לקבל את מס' הטלפון שלהם. איך מגיעים אילהם? כמה עולה? תודה ובהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה