התעמלות בוקר

motin10

New member
התעמלות בוקר

טוב חברים וחברות קודם כל בוקר טוב לכולםםםםםםםםם ..היום אנחנו נעשה התעמלות בוקר לשחרור הגוף ..זה לא יוגה ולא מדיטציה ...פשוט התעמלות ...אז מתחיליםםםםםםם......כולם בלעמוד בשורה מולי ..הלוווווו שרי לא להתחבא בבקשה קדימה לשורה ...להרים יד ימין למעלה ולסובב את היד 20 פעם .....פאנטוםםםםםםםם מה אתה עוד ישן תתחיל להתעורר ...ועכשיו אותו דבר עם יש שמאל.....ולסובב את הראש ימינה ושמאלההההההה ....טומי אני מבין שקשה לך אבל לאט לאט בוא חמוד שלי בוא טומי בוא לידי...ועכשיו כל אחד קופץ על השטיח 10 פעמים כמה שיותר גבוה ...יופי שרי תסתכלו איך היא עושה את זה יפההההההה .....ועכשיו ריצה קלה מסביב לחדר ........הלו אפרתתתתתתתתתתתתתתת אמרתי ריצה לא הליכה ...מה את חושבת את נמצאת בטיול טבע ?..קדימה.....יפהההההה מכורההההההה כל הכבוד....תגבירו את הריצההההה עוד מעט מה להפסיק פאנטום התעייפת?תמשיך כמו כולם ........לרדת כולם 20 שכיבות שמיכההההההה ......שרי אולי את רוצה כוס קפה מספיק לדבר עם אפרת לא מעניין מה היה בצ´ט אתמול עכשיו מתעמלים ...יו רוקוקו עכשיו מגיעים תמיד אתה מאחר ..היום אתה לא מתאמן תלמד לא לאחר .....אפרת את על תתערבי אמרתי שהוא לא מתאמן ...קדימהההההההה יבטלנים נוווווווו לסיים ....יפההההההה עכשיו אחרי שעשינו קצת התעמלות ...אנחנו מרגישים את הגוף משוחרר .......וכל זה חברה ניתן באמת לעשות בחדר קטן ואפילו יותר ..אז בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
חחחחחחחח נץ קרעת אותי (תרתי משמע)

חחחחחחח הרגת אותי בשניה - 20 שכיבות שמיכה?????????. תגיד, אתה נורמלי??? חחחחח אחרי שתיים שלוש אני על הקנטים - הגזמת קצת לא המורה?? חוץ מזה - יפה ככה שאתה מוותר לרונית ולמיידלה ולי לאאאא????? מה הפרוטקציה הזאת לשרי אה???? אז מה אם היא היתה מד"צית ושכבה בגורן...חחחחחח עאלק מוללה רגבים בידיים (ככה קוראים לזה היום אה שרי?) רגעעעעעעעע לא פייר - יש לי אישור תקף עד לשנה הבאה מיו"ר המכשפות בע"מ - מרנינה , שאסור לי לעשות : אמממממממממ........אחחחחחחח........אויייייייייי.....חחחחחחחחחח.....ועוד... שאני אבין - ככה ? לא מתחשבים באישורים שכאלה??????? וחוץ מזה תגיד לשרי , היא כל הזמן צובטת אותי ומושכת לי בחולצה , למה? כי היא רוצה שאני אהיה הדוברת שלה - שאני אגיד לך ש.....חחחח סליחה מראש המורה, זו לא אני זו היא.....היא רוצה שאגיד לך ש....תקפוץ ...:)) חחחחחחח (אופס...אסור) קוב....איך לא יתפס לך הגב איך???? חחחחח לתינוקות קרחים ושמנמנים תמיד איכשהו מתישהו נתפס משהו לא??. ראבאק נץץץץץץץץ - לא תתן לגמור את הקפה של הבוקר אה?!? טוב, טוב הנה תראה.....הנה אני רצה סביב המקלדת - מה ,לא טוב????? כמה סיבובים אמרת ?!? אממממממ.....מהרררררר אני זקוקה ל-
שתמיד, אבל תמיד תישאר לנו כזה....נץץץץץץץץץץץ !!!!!

שרי 43

New member
המורה...רק רציתי שתדע....

זה בדיוק מה שהייתי צריכה, קצת קפיצות והזזת ידיים...אחת שתיים שלוש ארבע הנה באה מרני נה, שלוש ארבע חמש ושש רק אצלי זה מתחרבש...שבע שמונה תשע עשר קוב תביא לי את הסוודר..... המורההההההה למה אין יותר תרגילי בטן? שכיבות שמיכה זה כשאני על הגב???????? מה לא???? לא מתאים לי חחחחחחחחחחחח אני רוצה הפסקה (בקול תחינה) בבקשה.....איזה כוס קפה...בלי עוגה......לא אומרת שום מילה לאפרת.....היא מה זה מגעילה אלי מאתמול חחחחחח ואחכ´ מבטיחה לחזור אל השורה. אתה המורה להתעמלות הכי טוב שהיה לי.....מואההההההההההההההה

שרי 43

New member
עם תגובות כמו שלנו....

אחחחחחחחחחח ואוחחחחחחחחחחחח ודיייייייייייייי ולא יכולים סוודר לא נראה לך מתאים יותר?

קוב

New member
לא, בשום פנים ואופן לא!

אני נראה לי מתאים יותר מקלחת קרה! קודם כל מקלחת קרה, קרה קרחחחחחחחחח אחר כך, אחרי שמפשירים קצת, אפשר לצחוק הרבה יותר קל לצחוק אחרי מקלחת קרה מאשר לפניה...... שיהיה חג סוכות שמח

למעלה