התעללות

omerl8

New member
התעללות

שלום כולם... יש לי חברה בצרה. היא לא עובדת כבר שנה, ובעלה מאשים אותה במצב הכלכלי הרעוע. הוא "החרים" לה את כרטיס האשראי ולא נותן לה כסף (לדוגמה, היא נוסעת לאסוף את הבנות שלהם מהגן ברכב ללא ביטוח וטסט). מקלל, "מעניש" אותה (למשל, הוא הוציא את המחשב מהבית כדי שהיא לא תהנה אם היא כבר ישובת בבית). היא תלוייה בו ואין לה לאן ללכת. מה עושים? אפשר להתלונן על התעללות? היא לא יכולה לעזוב את הבית כי באמת אין לה שקל לשכור דירה. יש רעיונות? מישהו מכיר מצב כזה? תודה רבה!

רונתי

New member
עומר יקר

קודם כל בלי ביטוח וטסט לא נוסעים!!!!!!!!! היא לא אחראית כלפי בנותיה. לגופו של עניין- אם הרכב על שמה שתמכור אותו ועם הכסף בטח יהיה לה שנה שכר דירה וכמה שקלים לעורך דין (שתנסה דרך עמותות נשים בזול).לפחות עד שיקבעו לה מזונות ואז לא תהיה לו ברירה אלא לשלם לה כולל השתתפות במדור. מה שיש לה בבית זה טרור והיא לא יכולה להמשיך לגור שם.

omerl8

New member
האוטו זה לא העניין

בהנחה שבאמת אין לה כסף לצאת מהבית עכשיו - האם חוקית מה שהוא עושה נחשב התעללות? האם יש גוף שהיא יכולה לפנות אליו? האם אפשר להתלונן או לפתוח בהליכים נגדו באיזה שהוא מובן? האם יש איזה שהוא גוף במדינה שיכול לעזור לה לצאת משם? הרבה הרבה תודה.

seeyou

New member
לפתוח בהליכים נגדו ?../images/Emo22.gif

למה זה יוביל? לגרושים? ליחס יותר טוב? ואם,בגלל שהיא לא עובדת-אין לה כסף הילדים ישארו בטיפולו? חייט טוב מודד 10 פעמים לפני שגוזר פעם! היא חייבת להבין מה היא רוצב ומה ניתן להסיג או לשפר וזה רצוי עם עו"ד. יוסי לי חסרים הרבה פרטים על מנת להבין את כול התמונה ביחסים שלהם

רונתי

New member
עומר

בעניין האוטו התכוונתי רק כאמצעי להשיג כסף, היא צריכה לפנות לויצ"ו ושם יש מי שיעזור לה וידריך אותה.

omerl8

New member
הבנתי, תודה

אני מבינה. אמסור לה שתפנה לויצ"ו. אני מאוד מאוד מודה לכם על תשומת הלב, זה ממש פינוק. ואני מקווה, שאפשר יהיה להוציא אותה משם לפני שהילדות יקבלו תמונה ממש מעוותת על החיים ועל שותפות.... שוב, המון המון תודה ואהבה לכל מי שלקח את הזמן...

למעלה