התעללות קשה בתינוקות

s h o o s h a

New member
התעללות קשה בתינוקות

מצרפת את הכתבה אשר מתפרסמת היום בעיתונים ומופיעה גם באינטרנט. צפיה בקטע קצר מהקלטת מעבירה צמרמורת בכל וריד ונים בגוף. המטפלת ... אין בפי מילים כדי להביע את הזעזוע אין בי אפילו אפשרות להביע מהי מידת העונש שיש להטיל עליה, כי אין מידה.
 

meshi4

New member
אוי.כמה היה

קשה לצפות בהתעללות הנפשעת.בלתי נתפס.
 
לחץ ציבורי

מזה כמה ימים שהטלוויזיה והעיתונות גדושים בארוע המצמרר. הורים רוכשים מצלמות נסתרות ואפילו לא טורחים לשאול על המחיר, כי זה ממש לא מעניין ולא רלוונטי. אני מניח שאם היום בית המשפט היה אמור להוציא גזר דין, הוא היה חמור ביותר. אני בכל אופן מקווה שהפעם הלחץ הציבורי יעשה את שלו, ההליך השיפוטי יהיה מהיר וענשה יגזר בהתאם. לא מזמן פורסמו באחד העיתונים התמונות של השופטים האיטיים ביותר, אלו שכל תיק אצלם נמרח ונמרח. חושב שטוב עשתה העיתונות שנהגה כך, למרות מחאתם של השופטים המוכפשים. הגיע באמת הזמן לסגור תיקים במהירות, במיוחד כשכל ההוכחות מוצגות. במקרה הנדון כל דחיה תשחק לידיה של הנאשמת, מפני שבמדינתנו נהוג שעניין חדש דוחק עניין ישן והרי אנו משופעים בעניינים שונים ומשונים. ועל הסכינאות המשתוללת כבר דיברנו? זוכרים את הרצח עקב ויכוח על כלבים? לא מצליח להבין איך שופטים ממירים רצח בהריגה, כאשר הרוצח מסתובב עם סכין. לכל בר דעת ברור שהוא רק חיכה להזדמנות שלו. אני חושב שניתן היה להפחית את האלימות במידה ניכרת, אם גזרי הדין היו באמת המקסימום שמאפשר החוק, לא צריך יותר מזה. לא צריך להמציא את הגלגל, הוא מורכב על ה"מכונית" של ספר החוקים, צריך רק להניע. שבת שלום.
 

s h o o s h a

New member
אנחנו לא נוותר

אם לא יופעלו מקסימום העונשים על עבריינים, אם לא יחמירו עמם, כל עוד המערכת המשפטית תגלה סלחנות ותחפש בקיעים להקל בטיעונים ויומרו מעשי רצח למעשי הריגה והתעללות של מטפלת תיגנז בארכיון בגין 'אי שפיות זמנית' הרי שהאלימות תגאה. ואם לכתיבתנו כאן בפורום יש ולו מעט השפעה על לובשי המדים והגלימות למיניהם, הרי שאנו בעיצומה של עשיה לשינוי. מקווה שלא נתייאש. כפי שכותב ללא לאות עתידי המנחם, אסור לנו לוותר להם. הם, היושבים על כס כלשהי צריכים לדעת את רחשי הציבור, צריכים לדעת שנעשים כאן מחדלים שלא יעלו על הדעת וזאת יש לשנות. לחץ? כאן יהיה לחץ. על המנהיגים, על אנשי השררה, על אלו שמחוייבים לנו הציבור- להגן עלינו מפני אלו הרוצים ברעתנו. וכפי שאמר רואה עתיד "לא צריך להמציא את הגלגל, הוא מורכב על ה"מכונית" של ספר החוקים, צריך רק להניע".
 

שילה1

New member
אכן,שופטי ישראל הם רחמנים בני

רחמנים-ולא תיד רואים את ההבט הכללי . ובנוסף-שיפוט מהיר בגין אלימות-יועיל מאוד! ראו מה עשה ראש עיריית ניו-יורק,ואיך עקרון ה"חלונות השבורים" שלו עבד ביעילות. הפשיעה באחת מהערים האלימות בעולם ירדה פלאים. וכאן אי אפשר? ומי שלא מכיר העקרון-פנו ואסביר לכם. אגב,העקרון נלמד ומנסים ליישמו במשטרות שונות בעולם.
 

s h o o s h a

New member
לא יאומן כי יסופר

המטפלת תשוחרר למעצר בית. אין מילים..... וזאת לאחר ש"בית המשפט המחוזי בתל אביב החליט אתמול שלא לשחרר למעצר בית את המטפלת גלינה גוריאצקין (31), החשודה בהתעללות בשני תינוקות עליהם השגיחה. השופט צבי גורפינקל גרס אתמול כי "בשל המשך החקירה והמסוכנות שעולה ממעשיה של המטפלת,יש להשאירה במעצר". כאמור, הבוקר, קבעו השופטים אחרת." ואני מפנה בזאת שאלה אל הגב', כבוד השופטת איילה פרוקצ'יה: אם היה מדובר במי מילדיך או קרובי משפחה, האם גם אז היית טוענת בהחלטתך כי "...גוריאצקין (המטפלת המתעללת) שרויה במצב נפשי קשה והשארתה במעצר תחריף את מצבה." ומה בדבר התינוקות שעברו את ההתעללות? התעללות בחסרי ישע מעצר בית?????????????? הפקדה של 7,000 ש"ח וכן ערבויות בסך 20,000 ש"ח וכמובן איסור לצאת מהארץ????????? כבודה, בשל עונשים מסוג זה מרשה לעצמו כל אחד לעשות כטוב בעיניו, ללא חשש ומורא שכן ברור לו שהמדינה לא תעשה דבר לפגוע בו. כי הוא שרוי במצב נפשי קשה ומצבו, אם ייעצר ו/או אם תופעל עליו כל חומרת הדין מרגע שנחו עליו ידי החוק, יוחרף. וכל מילה נוספת מיותרת.
 
רק בישראל

ובמעריב קראו לילד בשמו. עברו בקושי יומיים, מתנצל שחשבתי שאולי הפעם יחול איזשהו שינוי. בכל אופן, אנחנו כאן לא נרפה ונעלה על השולחן כל עיוות דין שהתבצע לדעתנו ותהא זו תרומתנו הצנועה לשינוי המצב.
 

atidih1

New member
חברה מידרדרת זו מחלה מדבקת

הנה כמה שופטים נדבקו עתידי המנחם
 

שילה1

New member
ועוד מטפלת נעצרה.ומקווה שלא תשוחרר.

לא בשל מצב נפשי ולא אחר. ואגב-בעיות נפשיות לא רק של התינוק.חרדות ההורים-לא נחשבות? מקווה שכל מטפלת מתעללת תעצר ותועמד לדין תוך תקופת מעצרה,ותענש בחומרה רבה.(ואגב,ניתן לבצע מעשית.) לכך מוסיפה את המתעללים בקשישים:מטפלות,בני משפחה,וכאלה שזה עיסוקם,ולא המקצועי.
 
למעלה