התעללות ברשת

הקישור שם לא עולה לי

אבל קראתי את ההודעה של איילת וכן, אני מכירה את התופעה. מה עושים במקרה כזה? פשוט, ברגע שרואים שההתעללות נמשכת, הדבר הכי טוב לעשות הוא לעזוב את אותו פורום/אתר לפחות עד שיירגעו הרוחות. לא בטוחה שתלונה יכולה לפתור בעיות מהסוג הזה.תלוי במנהל של אותו אתר או פורום.

תיכנסי לשרשור ההוא שוב בבקשה

שמתי את תוכן הכתבה בשני חלקים בתוך ההודעות שלי לטובת אלה שהכתבה לא עלתה אצלם.

לא אין מה לעשות

רציתי לכתוב משהו ארוך ומלומד, אבל בסופו של דבר, פשוט אין מה לעשות. ממש, אגב שאין הרבה מה לעשות, מול סתם התעללות פשוטה, שכולו זוכרים מחצר בית הספר.

e-magine

New member
באופן מיידי אולי אין מה לעשות

בגדול אני חושב שצריך לדאוג לכך שזה פשוט לא ישתלם. חוששני שיש אנשים שמבינים רק את עקרון המקל והגזר. חוץ מזה, ניבלונגים, אתה נשמע לי די פסימי בהודעותיך האחרונות בפורום.

לא לא

(זה כבר הופך ל
אבל שיהיה. צריך לעשות הפרדה בין פשיעה שיש לה מניעים הגיוניים (כסף כוח מעמד) לבין פשיעה הנובעת מהפרעות, פדופיליה היא הפרעה, אף אחד לא בוחר להיות פדופיל, ומעטים הם האנשים שיכולים להתכחש לפדופיליה שלהם, בשעה שיתכן ושיטה של עונשים יכולה להרתיע פושע, אני בספק גדול אם היא יכולה להזיז לפדופיל, הפתרון הסביר היחיד לפדופיל הוא לגרום לכך, שהם לא יוכלו לפשוע שוב. למרבה הפלא, ישנה תרופה שיכולה לסייע לחלק ניכר מהפדופילים, אלא שבארץ למשל, משרד הבריאות לא חושב שלמנוע מאנסים להתעלל בילדים וילדות קטניפ זה דבר חשוב ולכן התרופה לא נמצאת בסל הבריאות, וכך פדופילים רבים שיכולים היו לקבל טיפול חוזרים לסורם. הצד השני הוא הצד של הילדים ושם יש להקיע בפעילות חינוכית ארוכת טווח, להתחיל ללמד ילדים כיצד מדברים ברשת, עם מי מדברים ועם מי לא מדברים איזה פרטים אפשר למסור על עצמך ואיזה לא, אבל בשביל זה צריך מערכת חינוך מתפקדת, וזה אין בנמצא, לא בארץ, ועד כמה שדעתי משגת גם לא ממש בארה"ב. וחוץ מזה, אימג'ין, פסימי?, אני?

amiak

New member
נתקלתי כבר בכתבה... אבל אין כל כך

מה לעשות בנידון. אפשר לברוח. אפשרי לעלות על אותם אנשים שפותחים אתרים, ששולחים הודעות והכל - אבל הנזק כבר נעשה. הפתרון? לא מכירה כזה...

למעלה