התעללות במטופל על ידיי משרד הבריאות

moris551

New member
התעללות במטופל על ידיי משרד הבריאות

בס"ד אטימות לב. אני שלום ואזנה מטופל במרכז מתדון חדרה כשנה וחצי מאז שחרורי ממאסר.ונאלץ להגיע למרכז כמעט מידיי יום.למרות שאני מתגורר בתל אביב.והאבסורד כאן שנמצאים באזור תלאביב שלושה מרכזים טיפוליים במתדון. אני מקבל קצבת נכות בסך,930 שקל.ומסכום זה המרכז מוריד לי סכום של 320שקל עבור הטיפול התרופתי.ופלוס הנסיעות ההוצאות שלי מסתכמות כ.1200 שקל.כך שבסופו של חודש אני מוצא את עצמי חייב כספים שאותם אני לווה מהשוק האפור בידיעה שאין לי להחזיר את החוב.ועד לרגע זה עשיתי זאת כדיי לא להגיע למצב ששוב אצטרך לפשוע ולהזיק לעצמי למשפחתי.ולחברה.כי באמת יש לי תקווה להשתקם וכך אני והחברה נצא נשכרים.אבל לצערי לא נראה לי שיש מי שישמע את צעקתי שבאמת יוצאת מתוך קירות הלב.ויבין שאני רוצה לחיות בכבוד ככול האדם.אך כבר אבדה תקווה ממני ואני לא רואה פתרון בקרוב.רק לפניי מספר ימים חתחתי את ידי ונזקקתי לניתוח וכול זה נגרם מחמת היאוש שבו אני נמצא ומצבי הנפשי מתדרדר מיום ליום ואני מתחיל לאבד עניין בחיים.ואני פונה מכאן לכול מי שיכול למצוא פתרון בעינייני תצילו אותי מאבדון כי אני באמת רוצה לחיות.וכול מי שיכול לעזור יכול ליצור איתי קשר במספר טלפון זה 035789350 .אפשר להתקשר בכול שעה.
 

s h o o s h a

New member
טיפול במתמכרים נגמלים

אני מבינה כי אתה סובל מסוג מסויים של נכות בגינה אתה מקבל קיצבת נכות. שאלתי: למרות המגבלה, מדוע אינך מנסה למצוא מקום עבודה אשר יתאים למגבלה שלך? כל עבודה אשר תפרנס אותך גם תעלה את כבודך העצמי בעיני עצמך. תבדוק בלשכת התעסוקה אפשרות של הפניה למקום עבודה או הפניה לקורס מטעם משרד העבודה ע"מ לקבל הכשרה מקצועית. איני משלה את עצמי לענין הקלות שבמציאת תעסוקה אולם אי עשיה והתכרבלות במעטפת קורבן לא תועיל ולא תביא את הפרנסה לפתח ביתך. בנוסף, אם הנך מתגורר בתל-אביב, מדוע אתה נאלץ לנסוע עד חדרה? מצרפת קישור לרשימת המרכזים לטיפול בנפגעי סמים. תבדוק מה הכי קרוב אליך ותבדוק כיצד ניתן לסייע לך להגיע אליו. בהצלחה!
 

moris551

New member
אני עוד הבוא לכם עם התעלליות נוספות

אני פעיל חברתי,ויש מולי כל יום ספורים שהממסד לא פותר את מצוקתם,ומחמיר עם המצב שבכך הוא מתעלם מנפגעי ממסד.הממסד שמקבל מהעולם תרומות שאמורים לטפל בחברה הישראלית ומתעלם מהחברה הישראלית. אך לתענת משרתי הציבור המשכורות לא הולמות כדי לכסח את מחלות אזרחי ישראל.מעניין את המרכז מהנגמלים ביטח ציידים כל מקבלי המשכורות העובדים במדינת ישראל מוציעים לכולם את המכתב הסטנדרטי מצטערים העניין נבדק ואין ביכולתינו להתערב מכיוון. הבקשה מאחלים לך עלה והצלח, כאילו זרקו אותנו למקום שבוא אנחנו נשלם ואולי נשאר בחיים שלם.זה לא פרי דמיון של כל אזרח משלם מסים או משרת בצהל לרקוד לפי משתלם לך תקבל לא משתלם תתקפל, זו הכרזה על צמצום בלדאוג למשלם ולשלם למי שמשתלם ומתעלם. כך לא צריך להמשיך ולתמוך ולשלם במי שאותנו אזרחי המדינה סוטר והשוטר עלינו בשבילו המושחט מנטר ומבתר וכולנו שואלים את השני מה דינה של זו המדינה.
 
למעלה