התעללות בחתולים

התעללות בחתולים

למה יש אנשים שמתעללים בחתולים? הרי החתולים לא עשו להם שום דבר רע??? אותו דבר אצל בני אדם. ישנן כלות או חמיות שפשוט ניהנות להתעלל בצד השני ללא כל סיבה ואתן יכולות לחפש את הסיבה אבל אין סיבה ליחס הרע של הכלה לחמות או של החמות לכלה. מה אני מנסה להגיד? יש בפורום המענין הזה סיפורים אמיתיים של סבל אנושי מצד כלה שהחמות מתעללת בה התעללות נפשית או שיש כלה שמתעללת בחמות, אבל באותה מידה ישנם מיקרים של כלה או חמות שמציגות את עצמן כקורבן אבל הן אלה שיוזמות את המלחמות ואחר כך מציגות את עצמן כקורבן ומי שיש לו עין חדה מיד יקלוט את זה. ולמי שסובלת באמת אני מקווה שהתובנה הזאת תעזור לה להתמודד.

תמר36

New member
גם אני חשה את התחושה שלך. יש תחושה של אנשים

שמתים לפרוק את עצבייהם ומחפשים את הקורבן הזמין ביותר. אם יש שתיי נשים אז זה פשוט קל מאוד.

נונה17

New member
אבל חתולים לא יכולים להגן על עצמם

וגם החוק לא ממש מגן עליהם. האם יש מקום להשוות בין התעללות זו או אחרת?

התעללות, היא התעללות, היא התעללות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי שמתעלל באנשים /ילדים בוודא שיש בו פוטנציאל להתעלל בחתולים. לדעתי גם ההיפך. מי שמסוגל להתעלל בבע"ח לא אתפלא אם יתעלל בילד. והחוק לצורך העניין לדעתי חשוב אך זניח. מי שמתעלל החוק ממש לא מעניין אותו, אלא אולי יותר את ראשויות האכיפה.

נונה17

New member
אם את אדם שסובל מהתעללות

את יכולה לדבר, את יכולה להתגונן, את יכולה להתלונן, את יכולה במקרים רבים לברוח משם ויש לך הרבה יותר דרכים להפסיק את זה. אם את חתול - אכלת אותה (אלא אם הציפורניים שלך חדות ומכוונות במיוחד באותו היום). כמובן שאדם מתעלל הוא אדם מתעלל, אבל מצבם של בעלי חיים בעניין הזה הוא בכי רע.

הסבר

התעללות נפשית סמויה בבני אדם כמו מיקרים שהמתעלל מציג את עצמו כקורבן לפני כולם ,וראינו בפורום כלות או חמות שמתנהגות כך. לקורבן קשה להגן על עצמו כי זו התעללות מתוחכמת. ברור שלא התכוונתי שהכלות והחמות שולפות ציפורניים כמו חתולות...
אלא להראות שיש אנשים שנהנים להתעלל לשם ההנאה לא רק בחתולים אלא גם בבני אדם. קאפיש.

למעלה