התעלומה של דיקסי

gershon17

New member
התעלומה של דיקסי

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, למה מכל עברי אנשים רואים את דיקסי כסמל לאיכותיות, בעוד כל פעם שאני הולך לשם אני חוזר מאוכזב (כבר פעם רביעית. כל שנה וחצי בערך מצליחים לשכנע אותי, חדל אישים שכמוני)? זה חוסר מזל משווע שלי, או שהבשר שלהם באמת לא משהו?

עמית@

New member
שאלה מצויינת.

אני תמיד נהנית שם ואילו מסביב יש יותר ויותר תגובות נזעמות אולי בגלל שאני תמיד אוכלת המבורגר ומזמן לא טעמתי סטייק? פרדוקס.

gershon17

New member
בפעם האחרונה ניסיתי את ההמבורגר

והוא לא גרם לי לשנות את דעתי.

Lear22

New member
הפעם הייתי במקום איזה

שש שבע שמונים שלוש פעמים ככה שאין סיכוי שיגידו שאני יסמן :) אני תמיד נהנתי בדיקסי, גם מהכנפיים גם מההמבוגר וגם מהסטייקים. פעם שעברה אפילו הרחקתי לכת ואכלתי שם דג! וגם הוא היה מאוד טעים. גרשון,החליפו שם לא מזמן שף, היית אחרי ההחלפה? לדעתי זה מקום עם בשר טוב, שירות סבבה וכיף לבוא לשם באמצע הלילה. רק לא ביום שישי כי אז מחכים בערך שעה שעתיים בתור.

Giggle Loop

New member
אממ... אני לא יודעת

כי אני אף לא מצליחה להיכנס לשם, עד שפשוט הפסקתי לנסות. ניסיתי פעמיים להזמין מקומות, פעם אחת בהתראה של יומיים - אך לא היה מקום. באיזשהו שלב זה פשוט נמאס עליי ועברתי הלאה ..

Lear22

New member
דווקא בהזמנות הם סבבה

לפחות ככה היה אצלי. בלילה קשה וביום שישי זה כמעט בלתי אפשרי מה גם שביום שישי בלילה מגיעים מלא ילדים

meravbr

New member
ליטי, אני פשוט חייבת ....

להעלות באוב את המשתמש לשעבר "יוחאי המניאק בדרכים" (או משהו כזה) שטען שדיקסי זה רק לבני עשרים.... מצטערת, אני יודעת שקשה לך עם זה ...

liti

New member
איך אפשר לשכוח...

ועל זה אני אומרת "זקני הפורום זוכרים". איפה לעזאזל האייקון של אליהו?

gershon17

New member
בפעם האחרונה הייתי שם

לפני חודשיים בערך. הפעם הראשונה היתה לפני יותר משש שנים. דווקא בפעם הראשונה נהניתי יחסית, אבל אז כנראה הבנתי הרבה פחות.

גידי42

New member
עמיתי , גם אני מאד נהנה

בדיקסי. אני הרבה מאד פעמים שם ואף פעם לא יצאתי מאוכזב כמו גם אלה שאיתי. כנראה שאנחנו לא מספיק אניני טעם. או שיש כאלה שפשוט נהנים לישחוט פרות קדושות.

blueishit

New member
סוףסוף!../images/Emo24.gif

כאחת שביקרה בדיקסי פעמיים והתאכזבה קשות אני מבינה ללבך. הבשר היה יבש (ביקשתי מידיום) ולא איכותי. כמו כן אני חייבת לציין שכל האווירה הפלצנית שלהם של - אנחנו טובים ומבוקשים ואנחנו יודעים את זה אז אם משהו לא טוב לך אתה יודע איפה הדלת/תגיד תודה שהצלחת להיכנס ותשתוק/אין סיכוי שלא תאהב את האוכל שלנו וכו' מאד פוגם בגישת הלקוח תמיד צודק שאני דוגלת בה. עם כל הכבוד המחירים והאוכל בהחלט לא מצדיקים את השם שהמקום רכש לעצמו במשך הזמן וחוצמהיתרון שהוא פתוח 24 שעות אני לא רואה שום סיבה ללכת לשם.

meravbr

New member
אכלת שם ארוחות בוקר פעם?

לדעתי, מצוינות ומגוונות (לא סתם המבחר הרגיל של 2 ביצים + 2 גבינות + 2 ירקות, יותר מזה)

גם המנה של השרימפס בתפריט צהריים

בליווי לחם השום מצויינת . ומהאנטריוט שלהם אך פעם לא התאכזבתי. אבל למה חשוך שם כל כך?

למעלה