התעייצות

תמי1899

New member
התעייצות

היי אז ככה: אני בת 16 ויש לי חברה טובה מאוד בגילי והכל.. אנחנו מכירות בערך ארבע שנים, והכל טוב ויפה.. אני טיפוס שקשה לו ליזום[אם זה שיחות ואם זה מפגשים] אנחנו מדברות שהרבה בטלפון והיא העירה לי כבר פעם שאני לא מתקשרת אליה אף פעם,והיא זאת שמתקשרת. אני התנצלתי והכל,ומאותו היום אני באמת ניסיתי להתקשר..אומנם היא לרוב מתקשרת אבל עכשיו גם אני מתקשרת אליה והכל.. רק לציין שאני עדיין לא יזמתי מפגש. היום דיברתי איתה והיא הציעה שאני אבוא אליה ואמרתי לה שאני רוצה אבל יש לי בעיה להגיע או משהו כזה והיא הציעה שנצרף עוד ילדים ככה שתיהיה לי דרך להגיע אליה..הסכמתי אבל היה לי קשה לבחור מי. בסוף שלא מצאתי אף אחד,אבל הצעתי והיא לא רצתה,והיא אמרה לי לעזוב ושלא ניפגש כבר.. הייתה שתיקה כזאת,ואז שאלתי אותה אם הכל בסדר והיא אמרה לי שכן פשוט נמאס לה להיות זאת שיוזמת את הכל והיא אמרה לי את זה כבר ולא עשיתי עם זה כלום. ניסיתי להסביר לה שקשה לי ליזום והיא יודעת את זה,והיא אמרה שהיא כבר שמעה את התירוץ הזה. אמרתי לה גם שאני באמת אנסה,למרות שקשה אני באמת אשתדל השיחה הסתיימה בריב כזה. הקטע שאני יודעת שאני טעיתי,אבל באמת קשה לי ליזום. מה אני יכולה לעשות כדי שהיא תסלח לי? אין לי יותר מה להגיד לה..התנצלתי הרבה פעמים,וגם אמרתי לה שאני אנסה ואשתדל.. מה אני עוד יכולה להגיד? אין לי כבר מילים.

RayoDeLuz

New member
בשביל שקשר יצליח..

צריך שני אנשים... זה לא מספיק שאחד יהיה זה שיוזם... אבל,האמת היא שאני די מבינה אותה... אני כמוהה.. כל הזמן יוזמת והאמת שבאיזשהו שלב זה מתחיל להמאס... אין לך במה בדיוק להתבייש.. אתן מכירות 4 שנים ואני חושבת שזה מספיק בשביל שגם את תזמי שיחות... אני בטוחה שהיא לא מצפה שככה ביום אחד את תתחילי להיות היוזמת... אלא צעד אחר צעד... תתחילי בצעד קטן כמו להרים טלפון ואח"כ תתחילי עם הזמנה למפגשים.. בקשר לילדים, אני בטוחה שאת יכולה למצוא מישהו בכל מצב... לפעמים כשיש יותר ילדים יהיה יותר קל לזרום.. אני מציעה לך שתתחילי לפעול עכשיו או שאת אמורה לאבד אותה בתור חברה ולמען האמת, מניסיון שלי, זה חבל.... שיהיה לך המון בהצלחה! ותחזרי לעדכן...

תמי1899

New member
אבל הקטע

שאני כן מתקשרת,הבעיה עכשיו היא במפגשים. והשאלה שלי היא איך אני פותרת את עכשיו...דיברתי עכשיו במסנג'ר הבנתי מזה שהיא טיפה נרגעה..מה אני יכולה לעשות עכשיו..?אני צריכה לעשות משהו עכשיו,אני פשוט לא יודעת מה לעשות.

adii123

New member
צריך לעשות השתדלות

תנסי ליזום כמה שיותר. קחי בחשבון שעכשיו זאת חברה שלך אבל בעתיד תרצי שיהיה לך חבר ולהיות איתו לא? לכן את צריכה לנסות כבר מעכשיו, תנסי לשפר את התחומים שבהם את רופפת כמו ליזום. הרי ליזום זה חשוב ואל תגידי לא יכולה כי אפשר להשתנות.

RossandRachel

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר

ואז הבנתי שאולי אני יוזמת קצת יותר מדיי ואני צריכה להפסיק. ברגע שהפסקתי הקשר שלנו נהיה הרבה יותר טוב והרגשתי גם יותר טוב עם עצמי! ברגע שזה לא בא ממני, זה היה חייב לבוא ממנה, ושמחתי כשהיא, לשם שינוי, הציעה להפגש...

למעלה