התעייצות עם הבנות..

ronanit

New member
התעייצות עם הבנות..

אני בטוחה שכאן אוכל לקבל תשובה (ברגע שהפורום יתעורר לחיים) בנוגע לבניית תפריט אכילה סביר ומאוזן.. נכון להיום זה מה שאני אוכלת ואשמח להערות.. עד 11:00 שותה 2-3 כוסות נס קפה עם חלב ללא סוכר. 11:00 2 מנות פרי חופן מוזלי (גרנולה) ויוגורט במתיקות עדינה 1.5% / קורנפלקס עם חלב 14:00 - אופציות: סלט מ 4 ירקות, חצי קופסת תירס וטונה עם 2 כפות טחינה / ארוחה מבושלת - אורז ירקות ובשר/עוף 16:00 - נס קפה עם חלב ללא סוכר 19:00 - 2 פרוסות לחם גבינה ירקות ולפעמים ביצה משתדלת לשתות הרבה מים.. 3 פעמים בשבוע (לפחות ) חדר כושר שעה כל לפעם.. (הליכה/ קרוס טריינר) וזהו.. איך זה נראה? סביר? הצעות לגיוונים, הערות, תלונות דברי הלל ושבח..

ליאת 0212

New member
לדעתי

כדאי לאכול משהו לפני 11:00. חוצמיזה, נראה לי שזה קצת מעט מדי אוכל, לא? מצד שני, מי אני שאעיר בענייני תפריט? הלוואי והיה לי אחד כזה, גם אם תפריט מעפן. לפחות זה נותן מסגרת.

../images/Emo207.gif רוצה גם להתייעץ...

כמה קלוריות צריך לצרוך בזמן דיאטה אם אני מניקה (תאומים)? ושאלה קצת דבילית: מישהי יכולה להעריך לי כמה זה 30 גרם קורנפלקס, או ליתר דיוק ברנפלקס 65 קלוריות למנה? תמיד הם מציינים קלוריות "למנה" (30 גרם) ואין לי מושג כמה זה
בערך כוס?

jesie12

New member
לא בערך

בדיוק 30 ג"ר דגנים = כוס חד פעמית למי זה מספיק?

Mריונטה

New member
נסיון לתת תשובות ו...כמה שאלות

כמה חלב ואיזה % שומן את שותה עם הנס? ( ולזכור שבחלב יש לקטוז = סוכר ) חופן? כמה זה בגרמים.... ירקות - חופשי....( לא כולל תפוחי אדמה ) לחם - לבן, מלא? לדעתי בחורף כדאי להוסיף מזונות מחממים - מרק, תה צמחים .....משביע ומעט או ללא "מחיר" קלורי יש לך המון שעות צום ( מ19 בערב עד 11 בבוקר למחרת ) כדאי לחשוב איך לרווח ולצמצם שעות צום של הגוף לצהרים - אותי סלט בחורף לא מפתה מספיק - אפשר לגוון עם מנת דג, אנטיפסטי, תפו"א אפוי בתנור, מרק שהוא ארוחה או תבשילי קדרה דלי שומן ( רוצה מתכונים? ) ודברי שבח למכביר - הלוואי עלי מחוייבות כזאת של פעילות גופנית ותוכנית תזונתית

ronanit

New member
תשובות... ותודה..

חלב 3% שומן.. יוצא בערך 3 כפות חלב לכל כוס חופןן - כ 2 כפות מוזלי/דגנים לחם - אחיד שחור רגיל שעות צום - אם אני נורא רעבה בלילה (21:00 בערך) אני אוכלת מעדן או פרי או קוביית חלבה לייט (לא משהו בטעם) היום למשל לא הייתי מסוגלת לאכול סלט - ולא בישלתי אז הזמנתי מוקפץ תאילנדי עם עוף ואטריות אורז ולגבי התוכנית - אני פשוט חייבת יש לי המון משקל עודף והרבה דברים (לאושר) בחיים שלי תלויים בזה..

למעלה