התעייפתי

התעייפתי

איפה קונים את כדור הקסם?

כי באמת שהתעייפתי..
כבר מעל עשו רנשואה לו , תמיד ידע שאני נמשכת גם לנשים

לפני כמה חודשים חשפתי אותו יותר לעומק והצגתי לו אישה שהתאהבתי גם בה.
קיבל יפה ועכשיו כבר לא.

אולי אני תקועה ואולי הוא זה שלא מבין

אז איפה אמרתם שקונים את כדור הקסם הזה שמחבר אותך רק לצד אחד?? איפה?!?!

מרגישים

העייפות והתסכול שלך עוברים מסך. בפרשנות שהצעת או שאת תקועה או שהוא לא מבין נראה לי שיש עוד כמה אפשרויות. לפעמים, השקעה בחוץ גורמת להרגשה של הזנחה, לפעמים הקנאה מרימה ראש. נקודת התחלה טובה היא בירור איתו מה גרם לשינוי בעמדה . משם אפשר לגבש פתרונות. זו מערכת יחסים פתוחה, ובלי לדבר בפתיחות (הוא ואת ) התסכול רק יתעצם ויצבור תאוצה בדרך לפיצוץ.

עכשיומתחילה יקרה, אני קורא את מה שכתבת ועל אף מיעוט המלל מרגיש את הקושי. עשר שנים זה פרק זמן ממושך להחזיק רגשות. לא ברור לי אם מדובר במישהי מסוימת ואם כן מה טיב הקשר ולכן אני מעדיף שלא להתייחס לזה כרגע. בכל מקרה, הצלחת למצוא את הכוחות לפתיחות עם בן זוגך, דבר שאינו פשוט! אני מכיר אנשים שלא מגיעים לזה כלל.

את מספרת שהאופן בו קיבל את הדברים השתנה. נסי לחשוב כיצד שיתפת אותו בדבר. אנו כמהים לתמיכה מבן הזוג בקשיים שלנו, אך פה המצוקה שלך מערבת גם אותו. טבעי שהוא חושש מהשינוי בו את רואה אותו, מה זה אומר עליו, על העתיד שלכם, אולי אפילו מה יגידו ואת מי לשתף. אותם דברים שאולי עוברים גם עליך. אני באמת מקווה שהרצון שלך לחלוק עמו ואופן התגובה הראשונית שלו מצביעים על העוצמה שלכם להסתייע ולהתמודד.

כדור הקסם? לפעמים אני חושב הלוואי. הוא יכול היה לסייע לכל כך הרבה אנשים. לפעמים דווקא אני נהנה לחשוב על היופי שניתן להנות גם ממה שבאמצע, להנות מעוד דברים יותר מכפי שמכתיבים לנו, לחשוב מחוץ לקופסה, לראות דברים בעוד אופנים...

את קוראת לעצמך "מתחילה". על אף כל הקושי שאני מרגיש ויודע שזה מביא עמו, יש משהו כל כך מקסים בהתחלה. לא הרבה פעמים בחיים יש לנו אפשרות להתחלות חדשות, הזדמנויות חדשות. אני מקווה ומאחל לך שתמצאי את הכוחות להתמודד עם המצב. שדברים יתקדמו למחוזות טובים עבור שניכם. מחזיק לך אצבעות שבאמת תהיה פה התחלה של משהו טוב, משהו שלך, שאת יוצרת.

מיכאל, יש עם מי לדבר
קשב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]
03-6205591
א'- ה' 19:30-22:30

למעלה