התעוררתי!!! בוקר טוב ואחלה של שבת לכולם
צ ציפיטפטת New member 24/12/05 #4 מה ../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif איפה |שמש../images/Emo35.gif פה סוער וגשום ורעמים ו ים אבל הבוקר טוב... בהחלט טוב
מה ../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif איפה |שמש../images/Emo35.gif פה סוער וגשום ורעמים ו ים אבל הבוקר טוב... בהחלט טוב
ג גליה 32 היחידה New member 24/12/05 #5 אה זה לא חוכמה ...השמש היא ב---: והמזגן עוזר. בוקר טוב לך מתוקה-.
צ ציפיטפטת New member 24/12/05 #6 הא... ל../images/Emo42.gif הזו התכוונת שתאיר לך ולנו... ולא תשקע.....
מ מצוטטת New member 24/12/05 #7 האאאאאאאאאאא.......אVל אבל איך תפזם כל יום מחדש ת' תנו ל לעלות...Eיך ואיך נצטטת ת'מנטרה מחר שוב תיזרח ה אה...Eיך ואיך ניצוא לנו רומנטיקה בלי לתנת ל לשקוע ול לEזרוח אה......Eיך
האאאאאאאאאאא.......אVל אבל איך תפזם כל יום מחדש ת' תנו ל לעלות...Eיך ואיך נצטטת ת'מנטרה מחר שוב תיזרח ה אה...Eיך ואיך ניצוא לנו רומנטיקה בלי לתנת ל לשקוע ול לEזרוח אה......Eיך
מ מצוטטת New member 24/12/05 #8 מהקיפאו שכאן אפילו האותיות במיקלדת קפאו לי תפזם=נפזם ניצוא=ניצור קר כאן יאאאא מה מיייייה
מ מצוטטת New member 24/12/05 #10 בEטח............/images/Emo9.gif עכשף גמני יכולה לברכת בוקר טוףףףףףףףףףף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/12/05 #18 יוווווווווווווו../images/Emo12.gif בדיוק ציטטתי ת'זה במסתור שלי
V vered 37 New member 24/12/05 #30 קודם כל בוקר טוב ורטוב ... רק אם זו לא חוצפה להדחף ... מה יש בתפריט להיום ?? צ'ונט ? מרק ? שרימפס מוקפץ או כל פרי עסיסי אחר ? סקרנית... אם תגלי לי ... אגלה לך מה בתפריט אצלי ... שווה האמיני לי ... וחוץ מזה התגעגעתי לראות את זיו שמך מתנוסס כאן היום...
קודם כל בוקר טוב ורטוב ... רק אם זו לא חוצפה להדחף ... מה יש בתפריט להיום ?? צ'ונט ? מרק ? שרימפס מוקפץ או כל פרי עסיסי אחר ? סקרנית... אם תגלי לי ... אגלה לך מה בתפריט אצלי ... שווה האמיני לי ... וחוץ מזה התגעגעתי לראות את זיו שמך מתנוסס כאן היום...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/12/05 #38 יוווווווווווווווווו... סוף סוף מישי שמחה איתי עכשיו... אם תראי לי את שלך...אראה לך את שלי וכן...זו חוצפה להדחף... אני אוחבת חוצפניות יש לך פאפנאש בשבילי
יוווווווווווווווווו... סוף סוף מישי שמחה איתי עכשיו... אם תראי לי את שלך...אראה לך את שלי וכן...זו חוצפה להדחף... אני אוחבת חוצפניות יש לך פאפנאש בשבילי