התעוררתי.

התעוררתי.

אוו ווט אה ביוטיפול מורנינג. אוו ווט אה ביוטיפול דיי. תא``י (שמאכיל את העופרים, את הציפורים והשפנים. ושר שירים בסופרן, תוך כדי עיפעוף הריסים)

שיר חדש בלב?

על הבוקר? ומה עם כל החובות? המשימות? ההכנות לשבת? מה השמחה הזו?

זה עניין של עוד עשר דקות...

וחמישים ושלוש שניות עד שזה יעבור. תראי עם מה אני צריך להתמודד כל בוקר. תא``י (ששואל ``האם יגיע מחר``?)

התמודדות קשה

קורעת לב. כמה אני מרחמת עלייך. אוי, מסכן שלי!!! את ליבי שברת.

ראית מה קרה לי?

נהפכתי כחולה. זה בגלל שגברו רחמי עלייך? ואני מנחמת רק על חשבון שעות העבודה. בשעות הפנאי , אני מבלה ללא הפסקה.

ariegur

New member
נעשית כחולה,

כי משעמם לשרון ולסופטי. אל תתרגשי מזה. אריה - למוד הניסיון

שרון-ב-

New member
אריה -חולצה כחולה והיא עולה

על כל האריות.... הצבעים פה נשפכים (הדמים ישפכו אחר כך) ולא בגלל שמשעמם לשרון ולסופטי, יש לנו דרכים מקוריות לשעשע את עצמנו עוד ניחוש ! שרון בהגרלת הלוטו השבועית

אוף...

עכשיו שהפכת לכחולה הניחומים שלך הפכו לממשלתיים. אני הולך לחפש לי מנחמת פרטית (קצת יותר יקר-הרבה יותר איכותי) תא``י (ששונא בירוקרטיה ופקידי ממשל)

ככה לנפנף אותי??

תן צ`אנס!! רגעעעעעעעע אתה יודע איזה מנחמת אדירה אני? ממציאים כל מיני אסונות רק בשביל שאני אנחם אותם. ואתה ככה מוותר עליי????

מה לעשות...

אני עוד באינרציה של הניפנופים מאתמול. שמישהו יעצור אותי פורגוט סייק, אני מפספס פה ניחום. תא``י (שמישהו חיבל לו בברקסים)

softy

New member
חכה רגע תאי

קח איתך את גור האריות... היום זה היום החופשי של ידיו. סופטי יו``ר התנועה להוזלת המחירים של המנחמות הפרטיות.

ariegur

New member
סופטי - כשידי פנויות אני מעסיק

אותן. אריה - ששונא ידים פנויות

למעלה