התעוררתי...

צפרדעית

New member
התעוררתי...

אז באתי... רגע לא ככה שרים את זה. רציתי לשיר לכם קצת שירי א``י הטובה והאהובה אבל כניראה שהרמקולים של תפוז מקולקלים... אז אני הולכת לשיר במקלחת צפרדעית (שמרחמת על השכנים)

התעוררתי

עם בומים בראש וגב תפוס. מדדה אל עבר המקלחת. תא``י (שמחפש מוסד גריאטרי שיסכים לקבל אותו)

ariegur

New member
לאותה מקלחת של צפרדעית, באותו

זמן ? הקנאה אוכלת אותי. אריה הירוק

ה-איה

New member
אמנם הזיכרון שלי לא משהו...

אבל אני מוכנה להישבע שפעם הייתי בשם המשפחה דיסקונט. אריה?????? סיממת אותי ונישאת לי בשקט בשקט? איה הביגמיסטית

ariegur

New member
סיממתי אותך -

אבל הנישואין היו האקט הפחות חשוב של ניצול כלפייך ... אריה - המשוכנע שאיה כן זוכרת

ה-איה

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!

זה אתה שפילח לי את הניירות מכתבים להחלפה?????????????????????????? איה הולי הובי

ariegur

New member
מה זה מכתבים להחלפה ?

יש לך חיתולים ? אריה שאוהב חתולים

ה-איה

New member
חשש קל מתגנב ללבי...

אריה, באיזה עשור לחייך אתה נמצא, שאתה לא יודע מה זה ניירות מכתבים להחלפה??????? איה בעלת 2 חתולים קבועים ועוד 4 על בסיס bed & breakfast

ariegur

New member
במוחי עוד לא עברתי את העשור הראשון

אחרת לא הייתי כאן - הלא כן ? מת להסבר, וחוץ מזה תגידי, יש לך תקליטים ? אריה - שלא יודע מה זה ניירות מכתבים להחלפה, וזה לא בדיוק מה שהוא פילח

שרון-ב-

New member
גם אני לא מאמינה !!!

הוא הצליח לפרוץ לך לכספת לגנוב הולי הובי (וגם קצת מפיות) את הספח של תעודת הזהות בכדי להוסיף לך את שמו (כולל המה שמו) שם לך טבעת (מתכתית על האצבע) וכל זה בגלל שעשיתם את זה ????? אתה עד כדי כך טוב אריה ? שרון ששואלת היכן ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא (עדיין)

ariegur

New member
שרון,

לשרותך בהכנעה בכל עת שתחפצי. ומה כתובת אתר הבית שלך ? ש אריה ו ן

שרון-ב-

New member
אריה-

כניעות, הכנעות ושאר כינועים רק במיטה (או על הרצפה או על השטיח או על השיש או על השולחן או על הכסא) שרון שאוהבת להכניע בכל מישור

למעלה