התעוררתי...

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
התעוררתי...

לקח לי 24 שנים של הכחשה והדחקה אבל אני לא מתבייש יותר אני גאה להגיד שאני הומוסקסואל, והרגשת האושר מציפה אותי מכל כיוון ותחושת ההקלה לא תאמן, אבל ביחד עם זה מגיע גם הפחד... אני לא יודע איפה אני יכול להכיר אנשים, אני לא מכיר מועדונים ואני ממש צריך עזרה בקטע הזה. אייל גאה יותר מתמיד

עודד א

New member
הגעת למקום הנכון

קודם כל
על דרכך החדשה. ההתחלה (וסליחה על הקלישאה) תמיד קשה יותר אבל הכיףףףףףףףףףףףףףףף. בכל מקרה וכדי לא לעשות פרסומות מעל גבי הפורום, אני אשלח לך מסר אישי עם ההמלצות שלי למקומות בילוי מועדפים. כמובן שאתה יותר ממוזמן להצטרף למצעד הגאווה בירושלים ביום שישי הקרוב (יונתן יספר לך הכל על זה).

ELP

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה

זה ממש חשוב לי ובזמן האחרון אנשים די מתחילים להתרחק ממני וזה ממש קשה ואני מרגיש די לבד, אני מקווה שכל זה ישתנה בדרכי החדשה והמשוחררת. הנטל של זה במשך השנים היה ממש קשה לנשיאה וזה כל כך כיף להוציא את זה החוצה ולהשלים עם האמת ולהפסיק לדחוק את זה ולסלק את זה, טוב שהאמת לא נכנעה ללחצים

Liroy25

New member
מזל טוב אח שלי!

וברוך בואך לעולמנו העליז והצבעוני! אין לך מה לפחד, אנחנו איתך לאורך כל הדרך!!

gildoron

New member
כל הכבוד ובהצלחה.!

אייל, נכון 24 שנים זה הרבה זמן.. ולמרות זאת .....עשית את זה.... ת´אמת, כשקראתי התרגשתי בשבילך. אז כל המזלטובים מגיעים לך ביושר. ושוב..כמו שהתחלתי..כל הכבוד ובהצלחה.! גיל

למעלה