התעוררתי לא מזמן

התעוררתי לא מזמן

התחלתי לכתוב את תחושותי הבוקר ,,, מישהו רוצה אותי ???? מחכה לתגובה ,,, שיתוף פעולה ,,, אני פה ,,, לא הולכת בינתיים

dr

New member
תשוקה

מחכה רק לך אבל לפני הכל אולי תתארי לי את עצמך בכל זאת.

*g99

New member
ברוך הבא!

גם לך לא חסר,שובבון... שמחתי לקרא על הבוקר את כתיבתך ולדעת שישנם אנשים בשעות הללו... g99...

dr

New member
זמן

יש דברים (וזה 1 מהם)שאין להם זמן

*g99

New member
אמת,

אך לא כשצריך לקום בבוקר לעבודה... g99...

*g99

New member
אז יש לי הזדמנות

לענות לך, אני לא אוהבת נשים (ואין כל רע בעני לאהוב נשים),זו פנטזיה שלי שכשאהיה בשלה היא תתממש... עוד דבר,אני ממש נהנת לקרא את כתיבתך,את לא מתקרר לעולם! כמו שאני אוהבת מלכה... g99...

גם אני עדיין לא הייתי עם נשים

זו פנטזיה שלי גם ,,, מרגישה בשלה לממש אותה , לא יודעת אם כדאי לנסות עם מישהי מנוסה או מישהי כמוני חדשה , ,, אם כדאי להיות איתה לבד או עם עוד גבר ,,, מה דעתך g99

*g99

New member
לדעתי

עדיף עם גבר קודם,ככה את תפתחי מהר יותר,תיסחפי.ואחר"כ עם אישה זה יהיה קל יותר. g99...

*g99

New member
והתשובה,

לא הכמות חשובה,רק האיכות! לילה חם שיהיה לך! g99,פורשת לעוד מסע עינוגים ליליים! g99...

ביגבן

New member
בוקר...אם תחליו לממש בינכן

הפנטזיה שלי היא לצפות בכן מתלטפות...נוגעות...מוצצות...חודרות... נאנחות...אאאחחחח

תכנים לסבוארוטיים../images/Emo25.gif

אני רואה שהתכנים לסבוארוטיים התחילו לחגוג כאן.............

lizard

New member
קמתי רק עכשוי

הייתי צריך להרגע.בלילה,הלכתי לישון רק באיזה 4 בבוקר הגעתי כבר ממספר 6
חושב עליך.

lizard

New member
מעיר אותך תוך כדי ליקוק

מפשק את עכוזך ומלקק אותו. שומע אותך גונחת מתוך שינה חודר אליך ומעיר אותך לגמרי שנינו מתחילים לזוז בקצב,שמתגבר ומתגבר. אנחנו גומרים ביחד והולכים להתקלח. אני מסן את כל גופך מנשק אותך תוך כדי. מחדיר את אצבעותי לכל מקום,נותן לך לטעום את עצמך. חודר לעכוזך ובידי משפשף את הכוס שלך. מה היית עושה לי ?

למעלה