התעוררתי בבוקר

een ogenblik

New member
התעוררתי בבוקר

שזהו ארוע יוצא דופן לגבי, כפי שאני טורחת להסביר לכם השכם והערב, ואין שמש. השמיים אפורים לגמרי, ללא סימן כחול בהם. חזרנו לימים נורמלים בבלגיה. אני מאד לא מאושרת מזה. כולי דואבת ומבכה את אובדן השמש בשמיים כחולים. רק רציתי שתדעו.

ribber

New member
בואי לכאן עוגן ../images/Emo42.gif

היום התחיל אפור אבל עכשיו ה
זורחת והשקדיה אינה פורחת
בוקר טופ

een ogenblik

New member
אני מתעזרת בסבלנות

לאור העובדה שיאהו טוענים שהיום מעונן חלקית, אז יכול להיות שהשמש עוד תפציע מבין העננים (מה שיוכיח לי סופית שלקום בבוקר זה מעשה שאסור לעשות). בינתיים אני מרגישה הזדהות גדולה עם חלק ג' של שיברי הסערה מאת לאה גולדברג: ג. החכמים יעידו החכמים יעידו, כי השמש עוד מאירה אי-שם במרום שמים, כי שם מאחורי עבי-השחור לא ישקר הנצח שלאור. החכמים תמיד יודעים את זאת. אך בעיני הילדים היום - רק בבואת ברקים והד הרעם. אז נכון שאין ברקים ורעמים, והעננים אינם שחורים ממש, אבל בכל זאת.

adimayer

New member
עוגי, גם כאן התחיל הבוקר באפרוריות

מדאיגה, אולם לפני כחצי שעה השמש התחילה להציץ לה. כרגע עושה רושם שהשמים לא רוצים עננים. מקווה שזה גם יגיע אליך יום טוב

ipple®

New member
../images/Emo42.gif בואי אלינו, בלונדון היא זורחת

השמיים כחולים ונידמה לי שדיי נעים בחוץ (אבל אנילא בטוח כי עדיין לא יצאתי מהמשרד).

Inuit

New member
../images/Emo42.gif גם פה אצלנו ../images/Emo3.gifיוהו../images/Emo99.gif

blixgirl

New member
כאן מעונן../images/Emo188.gif

ואביך...וקריר אבל לא נורא... עוגן ליבי איתך בגעגועים לשמש!

tomten

New member
עדיין שמש!

כבר קרוב לשבוע שהשמש התנחלה לה מעל שבדיה אז לפני שהיא תברח שוב לכמה שבועות אני רץ למרפסת לשתות אתה קפה!

een ogenblik

New member
גם כאן, למעשה, לא נורא

שבתי כעת משיטוט בחוץ. השמש הגיחה מדי פעם החוצה, להזכיר את קיומה, ולתת שימוש למשקפי השמש, שהתעקשתי לחבוש. שבתי הביתה, שמתי בתנור את מאפיי גבינת העיזים, שאני משתמשת בהם כתחליף בוקרס טעים, ובעצם די נחמד לי. במיוחד כשאני זוכרת את המצב בשבוע שלאחר חזרתי מישראל, אז הכל היה קפוא לחלוטין ומושלג-בוצי.

למעלה