התעוררתי בבהלה.....

sahr12

New member
התעוררתי בבהלה.....

מזיע בכל הגוף....ושערות סומרות.... חלמתי בלילה על מטוסים ותאונות אויריות..... לא יודע איך הגעתי לזה.......חחחחחח אומרים שאין אדם חולם אלא על הירהורי ליבו ביום....ולא זכור לי שחשבתי במשך היום.....אוליי בתת מודע....בכל מקרה הייתי מאושר להתעורר... חייכתי מאושר.....ולא היה איכפת לי שעל הבקר דרכתי על נעץ שהילדה שלי השאירה על הריצפה.....והוא חדר לי עד נקודת הG שבכף הרגל....חחחחחחחחחח יום חמים ,יום קסמים.....סוף השבוע הגיע סיבה טובה להיות מחוייכים.... בקר טוב....

סוף סוף גילו לי ש...

נקודת ה"G" נמצאת בכף הרGל"... חחחחחח מזל שבשביל להגיע לעבודה אתה לא צריך מטוס... יום טוב לך חמוד... אנחנו ממשיכים בספירה לאחור... עוד 6 ימים חגיגות יום הולדת...

בוקר טוב אחי היפה... ../images/Emo42.gif

אולי הרגשת שאתמול החלקתי על מסלול הבאולינג....
שיהיה לך ולכולם יום נהדר !!!

sahr12

New member
בקר גם לך חסר כדוריות אדומות....חחח

אוליי פעם נעשה מפגש באיזה מועדון באולינג....נתחלק לזוגות.... ונעשה התערבות..... זה יכול להיות נחמד מאוד.....לראות את דרמנא (נשית) מנסה לדחוף אצבעות לחורים שבכדור......חחחחחחחח

נשית~37

New member
גרררררררררררר

התכוונתי לתת לכם חופש ממני הבוקר אבל ההודעה הזו הקפיצה לי כמה פיוזים עיקראקיים בני 38 חחחחחח בוקר טוב אנשים אני מחוייכת וככה אשאר כל היום והליילה....

sahr12

New member
גם לי נראה ככה.....

או שהיא ישבה על הבקבוקים הלבנים שבמסלול....חחחחח

נשית~37

New member
יא שוביניסטים

אם אני כמה מחוייכת זה חייב להיות קשור בגבר? סאמק חחחחחח

חניבעל.

New member
אתה רואה מה אתה גורם להן

נשיתוש,קצת סבלנות עד סיום המילואים שלי, תאמיני לי,תשארי במחנה הנכון.... צ´או (חזרתי ללבוש מדים)

sahr12

New member
מה פתאוםםםםםםםםם....חלילה....

יאאבועגיילה.....סתם קראת ספר טוב....חחחחחח

אני

חולמת לפחות פעם בחודש באופן קבוע על התרסקויות מטוסים. ובכל שאר הלילות על.....

sahr12

New member
"יוסף בעל החלומות"...אוליי...

נפתח שרישור שבו כל אחד-ת יכתוב חלום שחלם....ולא משנה כמה הוא היה דיבילי.....חחחחח

טליה34

New member
"התעוררתי ערום"

החושך נסדק בגופי כל פירוש לחלום הוא מעל לכוחי"....... (פנטום.....אל תתקן גם אם דרוש תיקון) אחלה יום נפלא לכולנו, למרות שכרגע אני עם זעזוע קל.......מצבע הלק הורוד הצעקני, המזעזע, הפרחי, אשר על אצבעות רגליי וידיי......לא מאמינה שעשיתי את זה....חחחח

למעלה