התעוררות

התעוררות

מנשק אותי כשכבר נרדמתי, מתוך שינה מתוקה, מושיטה את ידי, לגעת בו, דוחפת את אפי בתוך בית השחי שלו, ככה אני אוהבת להירדם… היד החליקה למטה, בין רגליו, הוא פיסק מעט, גופי קשוב לכל תזוזה שלו, גם מתוך שינה. מנמנמת איפה שהוא בין חלום למציאות, לגמרי במקרה מניחה את ידי על הביצים שלו. פניו טמונים עמוק בצווארי, גם הוא נרדם. העור העדין של הביצים, שבין שתי אצבעותיי, נענה לי, מלטפת בעדינות, כמעט ערה, אוהבת כל כך לגעת. באצבע אחת עוברת בין הביצים לזין, הוא לגמרי לא עומד, משתעשעת ברעיון להכניס את כולו לפה, זו הזדמנות, במצב אחר אין סיכוי שאוכל להכניס את כל האורך לפה, לתת לו להיפתח בתוך הפה, לגדול, להתרחב, בדומה להתפתחות הפרח מתוך ניצן, כשמצלמים את זה בהילוך מהיר. לא רוצה להעיר אותו, רק ללטף לו את הזין. למרות הרצון להכניס אותו לפה, למרות התשוקה הגוברת למציצה, לא העזתי לזוז. פספסתי את ההזדמנות, הזין זקור, קשה, נענה לליטוף שלי, נמתח, מרקם האפרסקי שלו מושך אותי כמו מגנט. לא עומדת בזה, מחליקה במורד המיטה, נשכבת עם הפנים מול הזין, הוא נוגע באפי, בקו העליון של השפה, מושיטה לשון ומלקקת אותו בסיבוב סביב הכיפה, סביב החור הקטן, לאורך הוריד התפוח, פי מתמלא רוק, כמו צוף, עוטפת אותו בנוזל חם, אלוהים, כמה אני אוהבת את זה!. מרגישה איך הוא מתעורר, מסתובב לצדו, הזין פשוט עומד לי בתוך הפה, הוא נדחק בי, נאנק, תגידי, כשהיית קטנה חסכו ממך מוצץ? מממ, אני עונה, כשפי מלא בזין, בקושי מצליחה לפתוח את הפה כדי להכניס את כל העובי שלו. רגלו האחת נכנסת בין רגלי, אני משתפשפת עליה, משאירה סימני חילזון, הכוס שלי נפתח ונוזל, אני מבקשת לקבל זין… תגידי, מי את שלי? מי את?, לוחש לי באוזן. אני… הזונה ש ל ך. למה? כי… כי נועדתי לענג אותך… ואולי כי את רוצה עוד זין?, שאל כן, אני רוצה, רוצה רוצה. מרגישה שכוס שלך יכול להכיל שניים? הוא חדר בי כשאני שוכבת על הצד, זין שלו נכנס מאחור, צרחתי מעוצמת החדירה, מעונג שמתפשט בכל הגוף, ניסיתי להטות את הישבן כדי לא להרגיש כאב חזק של זין שמזיין לי את הרחם, את הבטן, אך הוא לקח ויברטור והחדיר אותו בעדינות מקדימה. לחץ עצום, כאב, הרגשתי שפתח הכוס שלי נקרע, הוא דוחף את הויברטור יותר חזק, כולו בתוכי, זין שלו וויברטור, שניהם. כשהוא הפעיל אותו, בסיבובים, לשונית של הויברטור על הכפתור התפוח שלי, בתוך הכוס שלי דחוסים שני איברים, ואני שומעת רק צעקות שלו, נהמות של חיה, מאבדת כל תחושה בגוף, עפה למעלה, לשמיים ומתאדה שם… מתפוצצת לרסיסים…

איזה סיפור מגרה

אהבתי במיוחד את התיאור של האורגזמה בסוף. יש אנשים שאומרים שאפשר לשכב בלי לגמור. לדעתי הם פשוט לא גמרו מעולם כמו שאת תיארת.

למעלה