התעוררות

התעוררות

שלום אנשי פורום חביבים :) אני מכיר את נושא החלומות הצלולים כבר כמה שנים, ומקפיד על בדיקות מציאות וכתיבת יומן, ככה שיש לי חלומות צלולים לעיתים. אני מכיר שיטות לשליטה בחלומות ולהגברת הצלילות, אבל יש בעיה אחת שמעולם לא הצלחתי להתגבר עליה- כשיש לי חלום צלול אני מתעורר אחרי כמה זמן. אני לא מדבר על כמה שניות, אלא פרק זמן מכובד יותר, אבל עדיין, לרוב אני מתעורר. לרוב הצבעים מתחילים להתערבב ואני מפסיק להרגיש שאני פיזית נמצא בחלום, אלא שתנוחת הגוף שלי שונה ממה שהיא בחלום. אחרי כמה זמן אני מתעורר. לפעמים התעוררות כוזבת (ואז לרוב אני ממשיך לחלום צלול נוסף) אבל לפעמים אני מתעורר באמת. מבאס. יש שיטות למניעת התעוררות? תודה!

DreamAlma

New member
סבבי חלימה

יש כמה סיבות עיקריות להתעורר מחלום צלול. 1. שנת הרע״מ נגמרה - יכולה לנוע מרבע שעה עד ארבעים דקות. לערך. 2. התרגשות/עוררות יתר יכולים להציף את הגוף באנדרנלין להעלות לחץ דם ולגרום להתעוררות. 3. תנוחה לא נוחה בשינה האם אתה יודע אם אתה חולם חלום רגיל לפני שאתה נכנס לצלילות? בהרבה מקרים רק הכניסה לחלום הצלול מאוד מרגשת אותם, למרות שאצלך לא נראה לי כך הדבר. אתה מתכנן את החלום הצלול שלך? אם לא אז תכנן אותו מראש ושתף אותי בערך בתוכנית ואני אנסה לחשוב על טכניקות שיכולות לעזור לך להגיע לחלום המתוכנן.

דבר ראשון- תודה על התגובה המהירה. דבר שני-

אני לא חושב שאני מתרגש יתר על המידה מהעובדה שזה חלום צלול. היתה לי את הבעיה הזו בהתחלה וכבר מזמן התרגלתי לעניין. כשאתה אומר לתכנן חלום צלול, למה אתה מתכוון בדיוק? השיטה שלי היא פשוט להקפיד על בדיקות מציאות מדי פעם, ולכן אני גם בודק בחלומות לפעמים, ונהיה צלול. אני גם לא מתכנן מה אני אעשה בחלום יותר מדי. רוב הפעמים אני פשוט משתדל לעוף. רצוי מעל נוף יפה. (אם יש רעיונות נוספים אני אשמח אגב...)

DreamAlma

New member
תכנון חלום

בתכנוןחלום תכנון חלום הכוונה היא שמראש תדע פחות או יותר מה בא לך לעשות בחלום הצלול שלך. לדוגמא אם אתה רוצה לעוף אז תן לזה איזה דקה או שתיים לפני השינה ותחשוב איך בא לך לעוף או איפה בא לך לעוף וכו׳, וכשתגיע לחלום הצלול נסה לבצע את מה שתיכננת. זה לעיתים קרובות עוזר גם במתן הסוגסטיות וגם בהשארות בתוך החלום מאחר וידיעה מורידה פחד והתרגשות. בכול מקרה הייתי ממליץ לך דווקא לא ללכת על חלומות תעופה אלא על משהו סולידי יותר כמו סתם ללכת בחדר לפתוח מגירות וכול מיני שטויות כאלה בשביל להתרגל ולנסות להבין מדוע אתה מתעורר כול הזמן מהחלום הצלול.

למעלה