התעוררויות והנקה

התעוררויות והנקה

אמיר בן ארבעה וחצי חודשים ועוד לא ישן לילה שלם אפילו פעם אחת
. למעשה הוא לא פותח פער של יותר משלוש שעות בין הנקה להנקה
. אני יודעת שעד כאן זה נשמע רגיל, אבל הענין הוא שהוא שוקל כבר 9 ק"ג ועוד היד נטויה! (או יותר נכון הציצי). אפשר היה לצפות (לקוות) שבמשקל כזה הוא כבר יפתח פערים גדולים יותר. והשאלה היא: למה הוא מתעורר? הוא אוכל ארוחה ארוכה לפני השינה ונרדם על הציצי, ואז אני מעבירה אותו למיטה. כשהוא מתעורר בלילה הוא אוכל יחסית מעט ונרדם על הציצי שוב. הסצנריו חוזר על עצמו גם כשהוא ישן איתנו. תהיה: יכול להיות שהוא כבר בשל למוצקים?
הוא מרייר הרבה, וכשהוא רואה אותנו אוכלים הוא מראה התענינות באוכל. מצד שני: הוא עוד לא יושב, והוא רק בן ארבעה וחצי חודשים! מה אתם חושבים

קשה לי לענות לך למה זה קורה אבל

אני יכולה לספר לך שאיתמר (עוד שבוע בן חצי שנה) מעולם לא ישן לילה!!! הוא כן "פתח" יותר פערים ויכול פעם אחת (אחרי המקלחת) לישון 5-6 שעות ואח"כ בדר"כ הוא שוב אוכל אחרי 3-4 שעות... וגם הוא אוכל ממש מעט בלילה גג 5 דקות ותוך כדי שינה, ואני לא יודעת כמה הוא שוקל עכשיו אבל בגיל 4 חודשים הוא שקל 7200 (נולד 2800) ככה שעכשיו הוא משהו כמו בין 8-9 ק"ג... (איזה דובונים חמודים לא?) מכל זה אני יודעת להגיד גם בעצמי אם הוא מאת רוצה אוכל או ציצי כשהוא קם, אני מנסה קודם מוצץ לפעמים זה באמת זה ולפעמים הוא מתעקש על ציצי... לא עזרתי לא? אבל לפחות תדעי שאמיר ממש לא חריג...
ואם תגלי את סוד "הלילה הרצוף" תשלחי לי מסר מהר

ronnieyuval

New member
צרת רבים ../images/Emo3.gif

רק שאצלנו הגמדה כבר כמעט בת שנה... לא שהיא שוקלת 9 קילו, אולי שמונה במקרה הטוב... סחתיין על השמנת דנה!
וברצינות - לפי מה שהבנתי השינה הרצופה אינה קשורה למשקל אלא דווקא לבשלות של מערכת העצבים. יותר מאוחר (כמו אצלנו) זה כבר עניין של הרגלים, שיניים, פחד נטישה, ועוד מאתיים דברים. בעניין האוכל אגלה לך סוד - יובל התחילה לאכול גם בגיל 4 חודשים והיתה מאוד מעוניינת לכן נתנו לה. הריר אינו קשור לרצון לאכול. יותר אם הוא מסתכל בעניין רב עליכם, מנסה לחטוף לכם אוכל מהצלחת או מהידיים, וכו´. תזכרי שההמלצה היא להתחיל בגיל 6 חודשים בארץ. כאן (ארה"ב) אומרים שכל זמן בין 4-6 חודשים הוא בסדר. לנו לא היו בעיות ויובל כיום אוכלת איתנו בשולחן הכל, ולבד. המוצקים לא יעשו לך את הלילות טובים יותר. אין שום קשר יקירתי.

שחר עד לא מזמן

ינקה כל שעתיים. כן גם ביום וגם בלילה כל שעתיים אוכל (שנה שלמה ככה)ורק עכשיו התחילה לפתוח רווחים (חוץ ממתי שהיא צמודה אליו)

אורית ג.

New member
דנה את והדובון שלך לא לבד ../images/Emo13.gif

איתמר אף פעם לא ישן יותר מ-3 שעות בגיל הזה ו.... אני לא זוכרת מרוד לילות שלא ישנתי אולי אפילו שעתיים ולא שלוש. היום זה הרבה יותר טוב (הוא בן שנה ו-8) והוא ישן הכי הכי רצוף 7 שעות. בדרך כלל פחות. הוא לא מתעורר ממש ליניקה אבל עושה קולות ומקבל ציצי (לפני שיתעורר ואז אני צריכה לשחק איתו או לראות וידיאו
) אחותו היתה מעירה אותי עוד יותר ורק בגיל שנה ו-10 (זה זכור לי, יום גדול זה היה) התחילה להעיר רק פעמיים בלילה. אז איתמר טוב בהרבה - כבר עכשיו הוא מעיר לפעמים רק פעם בלילה. (הוא שוקל עכשיו בערך 11) אז? אולי זה לא מעודד - אבל לפחות זה נורמלי. לגבי מוצקים (אצלי זה היה גרבר תפוחים או אגסים) - שני הילדים התחילו בגיל 4 חודשים (כפית קטנה ולאט לאט יותר - עד חצי צנצנת קטנה) - והראו התעניינות רבה וחשק גדול- לא יכולתי לדחות יותר , במיוחר אצל איתמר. אז אמיר ענק נורמלי ... שאוהב את אמא. יום אחד, לא רחוק , הוא לא יעיר אותך יותר. תראי שתקומי לבד ותתפלאי.

../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ובאמת כמו שאומרים

"צרת רבים - חצי נחמה". מאוד עודדתן אותי!! (וגם את בעלי...
)

zimes

New member
שנה וחצי. 10 קילו. אוכל מוצקים

מתעורר 2-3 פעמים בלילה טוב.

למעלה