התסרוקת

וסל

New member
התסרוקת../images/Emo68.gif

סתם רציתי לדעת מה דעתכם התסרוקת היפה ביותר להומו ולגבר בכלל? 1-שביל בצד 2-קוצים 3-פרוע 4-לא מסודר 5-שיער ארוך 6-שיער משוך לאחור 7-שיער משוך לאחור עם קשת 8-מחומצן 9-פסים 10-ליפה עם שמן/בלי שמן??? ארוך/קצר פשוט נראה לי שרוב ההומואים משקיעים בשיער שלהם משאבים רגשיים וכלכליים אז חשבתי ששווה לבדוק סוגייה "משפטית" מורכבת זו....
ובכלל-איך לדעתכם מבחינה חיצונית נראה הגבר האידיאלי?ומהם הדברים שבטוח יפסלו אותו כמועמד לליבכם(או למיטתכם) מצפה בכליון עיניים לתשובה(ומקווה שההומו הדתי הטיפש לעצמו"ילד חכם" באנגלית לא ידחף להודעה הזו כי כל מה שכתב עד כה נשגב מבינתי אבל ההקשר להודעה נשגב מבינתי כפליים) אז ביי. אוהב אתכם: יניב החמוד

SmartChild

New member
פשוט ולעניין...../images/Emo165.gif

בס"ד חשוב שהשיער יהיה קצר שהכובע ינוח על הראש. מכיוון שיש כובע אין צורך לחמצן, המהדרין מסדרים את השיער הקצר קדימה, כמו תינוק נולד. נשאלת השאלה באיזה צבע וסוג כיפה להשתמש אך מכיוון שהתחייבתי לכבד את כללי הפורום וסוגייה חשובה זו אינה קשורה לפורום לא נדון בה. הגבר "האידיאלי" קיים במקרא, במציאות אנחנו מתחלשים, באופן אישי אני שואף להגיע לבגדים שחורים וזקן. המהדרין מוצאים את פתלי הציצית החוצה. לשאלתך מהו הדברים שיפסלו גבר? אני עונה שבגדים צבעונים מדיי מרתיעים ואף מבלבלים! אולי מנסה הגבר בעל הבגדים האמריקים לדמות את התרבות מעבר לים, אך דעו לכם! זו אופנה ששבה והולכת... עכשיו אני קורא בסוגרים מה שכתב "וסל" עליי ואני לא מאמין! זה מזכיר במידה מסויימת את ההתנהגות הלא מכניסה אורחים שקיבלתי באוויי נט, אמנם לא קללות וגידופים אבל אתם תמיד אומרים שצריך לקבל את ה"שונה" ולכן אני חושב שהתנהגותו יהירה. דווקא עכשיו שהתחלתי להרגיש תורם לפורום אני מקבל דחייה זו? לא יפה :( ועוד דבר - שמן או ללא שמן שואל "וסל" וחכמים מתירים להשתמש בג´ל לשיער (בהכשר). *** ואהבת לרעך כמוך!!!

וסל

New member
ביקשתי במפורש שלא תגיב

אני לא אומר שיש לי משהו נגדך או חלילה נגד דתיים אבל לעזאזל מה הקשר בין מה ששאלתי למה שענית.חמוד שלי,נראה לי שאתה בכלל לא תתאים לפורום אלא אם תשנה את התנהגותך מהקצה אל הקצה.רובנו פה מצפים לקבל קצת יותר מקישקושים עם הקשרים דתיים לכל שאלה או עיניין. יניב החמוד

MARMELAD

New member
סוגייה משמעותית בהחלט

ואכן נדרשתי אליה בעבר. איזה שיער עושה לי את זה? בטוח לא קרחת אפס. זה די דוחה אותי. גם לא שביל בצד. שביל באמצע - רק בשיער גולש. שיער ארוך - בכיף. קוצים - כל עוד הם לא ארוכים או קשים מדי. שיער פרוע - לגמרי עושה לי את זה. בקיצור - כל מה שהוא לא מסודר מדי בא לי טוב.

חבל,

ואני מקווה שקרחת לא תמנע ממך לרצות להכיר גברים (כמוני) לא למטרות אינטימיות אלא לידידות נטו. מה לעשות , לו זה היה בידיי הייתי עושה ראסטות עם צדפים וקצוות מחומצנים , אך לא נשאר לי את מה לחמצן חוץ מישירות את המוח

MARMELAD

New member
אל דאגה

כל עוד זה לא למטרת היכרות בין הסדינים אתה יכול מצדי גם להיות ללא ראש. אבל עבור קשר רומנטי / מיני / תשוקתי אני דורש מינימום של שיער בצורה מסויימת

האם במין אוראלי כוונתך ל...

זיוני שכל בדיבורים ! כי זה כל מה שאני מכיר
סתאאאאם...

לירונר

New member
אז ככה... ~../images/Emo70.gif~

תסרוקת: כמו של לירו
מראה: כמו של לירו
וחברים, זה הכל מאהבה...

Lizz

New member
הצילו

מישהו חשב על התשובה "מה שמתאים לפרצוף של הבחור"? :) אין תסרוקת יחידה שתתאים לכל הזכרים עלי אדמות.

BlueCat

New member
המועדפים שלי

קרחת- אחלה , למי שזה מתאים לו קצר- כנ"ל קוצים כנ"ל פרוע- כנ"ל שביל בצד- כנ"ל משוך לאחר- כנ"ל ארוך? שביל בצד??- NO WAY! ורצוי שיהיה עם כמה שפחות חומרים דביקים/שמנוניים. צבעאו חימצון דווקא בסדר כשזה לא מוגזם.

וסל

New member
קוצים זה יפה אבל

זה נחמד כל עוד השיער קצר מאוד אח"כ זה סתם ליפה מכוערת.ואני לא אונה ששמים יותר מידי שמנן וגיל כי זה יוצר מראה מלוכלך ושחם בחוץ כל השמן נוזל על המצח. אבל סה"כ עכשיו זה מאוד אופנתי שיער קצר מאוד ואני לא בעד זה נראה לישמרני.אז אני מסתפר קצר פעם ב3-4 חודשים.בהתחלה זה ממש קצר ויש קוצים שזה נחמד.אח"כ השיער מתארך ואם חופפים אז ניהית ליפה וחייבים לסדר את הרעמה עם גיל.אח"כ מגיע השלב שהשער די ארוך וכייון ששביל באמצע לא בא בחשבון מבחינתי כי יש לי שיער קשיח ואין לי ממש אפשרות לתת לו לגלוש לצדדים אז אני "מעיף חלק מהשיער לצד קצת וחלק אחר קדימה .בצורה זו אני מונע את "שביל בצד" החנוני מחד ויוצר מראה לא מרושלופרוע מדימאידך. אבל אם מישהו עושה שביל בצד אז רצוי לא להשתמש בגיל או שמן כי אז מתקבל "מראה שנות ה-60 הקלאסי" (והלא רצוי). אבל מי שיש לו תלתלים הכי טוב לו-לא צריך לדאוג יותר מידי....גם קצר גם ארוך ,תמיד אופנתי וחמוד.הבעיתיות היא בשיער חלק ו/או קשה לעיצוב. הערת שוליים לא קשורה: דרךאגב סתם עידכון:מי שאוהב את מדונה אז בלילה שבין שישי ושבת השבוע בשעה 3 יש סרט תיעודי ומעניין בערוץ יס על מדונה בקשר להופעתה משנת 91 "אמביציה בלונדינית".הסרט ישודר בסביבות 03:15 ב MGM !!!!!!כל מי שאין לו יס אכל אותה!טוב שיש לי!!!!

למעלה