התסרוקת

spainbar

New member
סקיפ... למה להבריח את האדון?

אם תכנן רק להציק לרגע שיציק, אבל אם התחיל להתחבב על החבורה (סוף סוף ביקורת עם בשר ולא סתם איזה דגנרט מהרחוב...) אז שיישאר... :} ס´

skeep

New member
חלילה להבריח....

זה היה בצחוק, ברור שאני רוצה שוסל ישאר. תשאר תשאר תשאר, תשאר תשאר תשאר.....

xanadu

New member
וסל, שהטרדות שלך יהיו של כולנו

אם זה מה שמדיר שינה מעיניך, איזה חיים מאושרים יש לך בוודאי

וסל

New member
לא סתם ../images/Emo46.gif

זה בכלל לא דאגה או מטרד .פשוט יש לי שיער דפוק ומבולגן שאי אפשר לעצב אבל לא נורא . יש דברים חשובים יותר בחיים. ודרך אגב סליחה אם לעיתים מילים מתחברות לי או שאני מחסיר אותיות.הסיבה:אני בן אדם לחוץ שעושה כמה דברים בבת אחת.ואני לעולם לא גולש רק במקום אחד.אני תמיד גולש במספר אתרים במקביל יניב

MARMELAD

New member
אסור להתעצבן בפורום הזה

אני רוצה מייד אייקון מחייך

spainbar

New member
יניב, אני מזדהה עם בעית השיער שלך

לחלוטין, בגלל זה מעדיף להסתפר לעתים קרובות, אני שונא להגיע למצב שבו אני צריך ללכת מכות עם השיער שלי.... ס´

campari

New member
אם כבר מדברים על חומרים לשיער...

אז אולי אני לא מחדש לכם אבל יש גם ווקס, שזה בעברית שעווה, וזה מעולה לסידור מבולגן של שיער שאין מה לעשות איתו. וזה הרבה יותר נעים מג´ל. |לא מאמין שאני נותן המלצות על שיער. אמא תראי מה האינטרנט עשה לי|
|

spainbar

New member
לא התכוונתי ממש ממש עכשיו...

סתם בתור הערת "כאילו" - כי עכשיו אני יותר "בהיר"....

יקירי, התבלבלת עם smartchild

אני לא עד כדי כך מטומטם. כל מה שרציתי לשאול זה אם נזכה לראות את הכרבולת הבהירה שלך ביום רביעי בשאדו?

גם אני רוצה פתאום

לפי דעתי שיער ארוך זה מדהים....תלוי איך הוא ולמי....ובכלליות גם קצר יכול להיות ממש יפה. תלוי למי... לי אישית יש שיער קצר שלפעמים הוא עם קצת ג´ל כדי שיראה נורמלי יחסית ולפעמים הוא סתם מבולגן....שער שרימפי שכזה:)

למעלה