התסכול, אוה, התסכול...

limilu

New member
התסכול, אוה, התסכול...

למה, למה לכל הרוחות, אני אף פעם לא זוכרת להגביר צלילות? כל החצלולים שלי ברזולוציה מחורבנת רק בגלל הסיבה הזאת, וגם קצרים יותר מן הסתם. אולי מישהו יכול לתת לי עצות על איך לזכור לעשות את זה בחצלולים? [ואוף, כל מה שאני מצליחה לעשות זה לעבור דרך קירות. זה ממש ממצה אחרי כמה זמן.]

צור17

New member
כנסי

תקפצי במקום תמחאי כפיםם או שתשפשפי אותם תיסתובבי במקום דברים כאלה...

v a l e n t i n

New member
כנסי

זה כמו להכריח את עצמך לזכור לעשות בדיקות מציאות, במציאות כך זה להכריח את עצמך לבצע הגברת צלילות בזמן חלום צלול, אני אישית משתמש בזה בכל פעם שאני מרגיש דעיכה בתחושות ובריכוז. (משתמש בפקודה קולית ובשפשוף ידיים).

limilu

New member
נכנסתי ../images/Emo3.gif

אני מכירה את שיטות הגברת הצלילות- הבעיה היא שאני לא יודעת איך לגרום לעצמי לזכור לעשות אותן.

v a l e n t i n

New member
בדיוק כמו לעשות בדיקות מציאות

בחלום את מבצעת בדיקות מציאות? אחרי כל בדיקה תעשי הגברת צלילות.

limilu

New member
קל להגיד.

קשה לבצע. אבל עובדת על זה. נראה מה יהיה.

Incubus Creep

New member
אולי..

אני לא בטוחה שצריך לזכור לעשות את זה.. לפחות כשאני נמצאת בחצלול אז מתוך הגיון כשרואים שהראיה לא משהו פשוט מגבירים צלילות.. זה מוזר, אבל נגיד כשאני בחלום צלול אז זה כאילו שאני נמצאת בתוך הראש שלי, נו כמו בשמש נצחית בראש צלול למי שראה.. בכל אופן מומלץ ביותר. בחזרה לענייננו, אז אני פשוט זוכרת שקראתי את זה במציאות באתר ומנסה להזכר מה עושים במצב כזה. אולי אם תקראי את השיטות לשיפור צלילות לעתים קרובות תזכרי לבצע אותן;)

Bluescale

New member
אחד הטיפולים היעילים

ביותר בעולם החלומות הצלולים הוא האוטוסוגסטיה. לפני השינה 5דק' לפני הירדמות תאמרי לעצמך הלילה כשאחלום את החלום הצלול אני אזכור לבצע הגברת צלילות. תחזרי על המשפט הזה במהלך של חמש עד עשר דק' ולאחר מכן תתחילי לדמיין אותך בתוך חלום עושה בדיקות מציאות ואז עושה הגברת צלילות. לא נכשל אף פעם. בנוסף, אני מציע לך לעבור לטכניקות מתקדמות מעבר לטכניקה הרגילה של ה RC שכרגע את משתמשת בה. תשתמשי ב MILD זה מאוד קל לגרום לעצמך לזכור לעשות כל דבר בחלום צלול בעזרת MILD מקווה שעזרתי פבל

§eyal§

New member
מה זה MILD ?

וכמו כן , תודה רבה על העצות, אני גם אשתמש =)

limilu

New member
ניסיתי מילד בסופ"ש

נכשל, לצערי. ישנתי יותר מדי, ואבא שלי הפריע באמצע. שעת השינה לא התרחשה, כי כבר לא יכולתי להירדם. לא יהיה לי זמן לעשות את זה שוב עד הסופ"ש הבא, וזה מבאס אותי קשות. אני אנסה את הרעיון הזה, תודה.

למעלה