התנתקות

Che guevera

New member
התנתקות

בכלל אני מציע לנתק את הסמולנים מהמדינה ולהעבירם בטרנספר מרצון לשטחי הרשות,וזאת בתמורה למתנחלים ששרון טרינספר אותם שלא מרצונם מגוש עראפת,או מה שהיה פעם גוש קטיף. סמולן זה פגם גנטי ובוגדני בילתי ניתן לתיקון,נולדים איתו ובמהלך הגדילה הבעייה רק מעצימה ולכן יש להשליכם היאורה,,,,,,,,,,,,,,,

One Echoe

New member
חחחח

איך תסביר את זה שאבא שלי מצביע לפעמים לימין ולפעמים לשמאל? ואני אישית מתנדנד לפעמים בין שמאל לימין. לא נולדתי עם הפגם הגנטי? משהו דפוק בי?

יוטו

New member
../images/Emo6.gifחח ראינו איזה " ימני " אתה ..

אתה שמאלני קיצוני ...

Rotema3

New member
אתה יודע מה זה שמאלני קיצוני

לפני שאתה סתם קופץ? אין קשר בינו לבין שמאל קיצוני. אתה קורא לעצמך ימין קיצוני?

יוטו

New member
לא , אני ימני מאוד מתון . אני טוען

שצריך לחסל כול ערבי שתומך ברצח יהודים (כמובן שהם רוב הערבים ), ולא סתם כול ערבי .. (מחשש לפגיעה במשת"פ ) מי שחושב שאדמת השומרון ואדמת גוש קטיף היא של הערבים - הוא שמאלני קיצוני ..

Rotema3

New member
אז איך תקרא אם ככה

למי שחושב ששטחים נוספים כמו למשל י-ם המזרחית הם של ערבים? כמו אלו שקוראים לצה"ל נאצים? כמו כ"כ הרבה קיצוניים אמיתיים. אל תפספס את הנקודה, היו הרבה ימנים שתמכו בפינוי. זה לא הופך אותם לשמאל קיצוני. אין שום טעם בהגדרות האלו.

אני חושב שלא הבנת אותו נכון,

יוטו אומר לדעתו כל מי שקורא לשטחים המפונים "שטח ששייך לערבים" (וקרא לו כך גם לפני היגרוש) הוא שמאלני קיצוני. הרבה ימנים תמכו בגירוש כי ראו בו צדדים חיוביים אך שום אדם ימני לא יאמר שהשטחים הם של הערבים. גם עכשיו, שנפש יהודי לא נשארה בחוף עזה או בצפון השומרון אני עדיין מאמין שהשטח שם שייך לנו, כמו שישרושלים כולה שייכת לנו וכמו שהרבה שטחים שעליהם יושבים ערביים, בדואים ונוצרים הם שלנו ואנחנו גם נשב בהם בבוא העת.

Rotema3

New member
נשב בהם.

ואיפה לדעתך יהיו כל אותם ערבים בדואים ונוצרים? למה לא נוכל לחיות שם יחד איתם? כל עוד הכל בסדר. בן אדם שמאמין שצריך לתת שטח לערבים, מאמין שהשטח יהיה שייך לערבים-שטח שייך לערבים. אין הרבה הבדל. זה משחק מילים שאני לא בטוחה שהוא אפילו שם לב אליו כשהוא כתב. צריך להבדיל בין המתון לקצוניף כדי שנדע לגנות ברגע הנכון. לא לשייך את זה לכל אחד שחושב אחרת. כל אחד מכל קבוצה וצד שהוא {מתון} צריך לגנות את הקיצוניים.

תראי,

אני מאמין בארץ ישראל השלמה שתתנהל תחת שלטון יהודי על פי ההלכה, אני בטוח שלך ובצם לכל אחד פה יש שיאיפות שונות אך זה האידיאל שלי שעליו אני נלחם. בתקופת התנ"ךל כישבו עם ישראל בארץ היו ביניהם הרבה גויים ואין עם זה שום בעיה הלכתית, ההפך הוא הנכון! התורה מצווה על נתינת כבוד לזר כל עוד הוא שומר 7 מצוות בני נח (שהם אגב חוקי חברה בסיסיים..). אין לי בעיה שיבו פה ערבים בדואים ונוצרים כל עוד הם אינם מאיימים עלינו וטובחים בנו ומשלימים עם כך שהמדינה שהם חיים בה היא מדינה יהודית.

Rotema3

New member
אכן יפה מאוד

שאתה מוכן לזה. זאת אומרת, אין ממש ברירה. :). אבל עם כל הכבוד לתנ"ך ולאמונתך, יש דברים שהשתנו, יש מציאות קיימת, ואני לא יודעת אם אתה פועל ככה-אבל לא צריך לפעול מתוך קבעון מסויים. אגב, מה זאת אומרת כל עוד הוא שומר 7 מצוות נוח? הכבוד לאדם מותנה?

אין לי מה לאמר לך..

זאת האמונה שלפני אני חיי, זו האמונה שאליה חוכנתי ובעזרת ה' גם אחנך לפיה את ילדיי, אני מאמין במה שהביא אותנו לאותה המציאות הקיימית שאנו חיים בה כיום. שבעה מצוות בני נח הם מווצת שבה מצווים כל בני האדם ולא רק היהודים, והם: איסור גנבה, איסור רציחה, חובה למסגרת משפטית הוגנת, איסור עבודת אלילים (שאינה קיימת היום כמעט, הנוצרים והאיסלאמים אינם נחשבים עובדי אלילים), איסור אכילת בשר מחיה שעדיין חיה (לדוגמא אסור לכרות רגל של פרה למטרת אכילה ולתת לפרה להמשיך לחיות), איסור בגידה של איש באישה ואיסור לגנות או לקלל את שם ה'.

יו אתה פשוט חסר כל הבנה בחיים

אני לא מתפלא שהדבר היחיד שהקב"א שלך התאימה לו זה נהג זוטר.

Rotema3

New member
אתה כותב את זה בכל מקום

ואני מעירה לך על זה בכל מקום-כי זה פשוט מגעיל. מה נותן לך את הזכות לרדת על בן אדם אחר? כי אתה הולך לצנחנים? יופי לך. באמת שכל הכבוד, ובהצלחה. אבל מעשים טובים עושים בשקט יקירי. לא הולכים וצועקים את זה לעולם, ועוד צוחקים על אחרים. זה מוריד אותך למטה. לא חשוב כמה למעלה אתה חושב שאתה.

אני גם אמשיך לכתוב את זה

ולא בגלל שאני הולך לצנחנים, ולא אני לא חושב שאני יותר טוב מכל חייל חי"ר אחר, טייס, מחלץ וכל דבר תורם אחר בצה"ל. אבל כן, אני טוב יותר מאדם שלא מעוניין לתרום למדינה שלו.

Rotema3

New member
לא מעוניין?

שוב אותו עניין? הפרופיל שלו נמוך. אתה בתור בן אדם שבא מבחוץ ולא מכיר פסיק מהחיים שלו לא יכול להגיד לו כלום על זה. לא תדע מה היה. לאיזה תפקיד רצית שיילך?

את מתייחסת רק למה שנוח לך

אמרתי אלף פעם שעם פרופיל 64 רפואי אפשר לשרת כתומך לחימה, ובזה יש מלא תפקידים. אבל מה לעשות, השירות הרבה פחות נוח.

Rotema3

New member
מה זה תומך לחימה?

ושוב-לך תכנס לחיים של בן אדם, לשיקולים שלו ולמה שקרה. לך תדע!

מה זה השיקולים שלו?

למה שמדינה שלמה תתגייס ותתן ממנה, והוא יהיה בין היחידים שרק מחפשים דרך קלה? דוגמא אחת לתומך לחימה זה חיל חימוש.

One Echoe

New member
לא תורם למדינה שלו?

שמע אתה כבר ממש הגזמת ואתה כבר די דוחה.

חוץ מזה,

אתם בכלל מכירים את הבחור שהחלטתם שהוא נהג? אני כל אחד תורם לארץ ישראל כפי יכולתו ולאף אחד אין זכות לרדת על אחר אפילו אם הוא נהג או ג'ובניק (שבלעדיהם אגב, צה"ל היה נופל).

למעלה