התנתקות

התנתקות

הייתה לי לפני כמה דקות שיחה אם בחורה בת 13 באייסיקיו שגרה במאחז, ועומדים לפנות אותם. אני תמכתי בתוכנית ההתנתקות ועדין תומך ברובה, אבל תצביעו נגד. עד שלא יבוטל הסעיף שאומר שכל בתי המאחזים ינתנו לערביים, ועד שלא יפרידו את גוש קטיף מעזה ויתנו לה מעמד של עיר בישראל ויבנו גם מסביבה גדר - אני נגד. שרון הוא איש ימין אמיתי, איש ארץ-ישראל השלמה. אתה שואלים למה הוא מוסר שטחים? כי אין ברירה אחרת, ארה"ב לא בידיוק תתן לנו את "שתי גדות לירדן". אתם שואלים למה שרון מסכים על כל הטנעים שארה"ב מציבים לו כרגע? כי בקרוב בחירות בארה"ב, ולצערנו הימין הולך להפסיד. אם לא להוציא התחייבות ממשלת ארה"ב עכשיו, אז כשיעלה השמאל בארה"ב - אכלנו אותה!!! אני לא מעשים את שרון, הוא רוצה (כמו כולנו) לבנות גדר למען בטחון ישראל ולכן הוא חייב ללכת עם התוכנית הזאת - אבל יש עוד זמן עד לבחירות בארה"ב, ולדעתי שרון עד אז צריך לנסות לשכנע את ארה"ב להתכופף עוד קצת למען ישראל. אם לפני הבחירות בארה"ב שרון לא יצליח לעשות זאת, אז אני התמוך בהתנתקות העכשוית לגמרי - אבל ביינתים שינסה להחדיר לשם עוד כמה אינטרסים ישראלים. לביינתים, אני קורה לא להצביע בעד ולא להצביע נגד - לא להצביע בכלל. זה לא שאני נגד התנתקות, אמרתי, אני מסכים עם רובה - אבל צריך לנסות לשפר אותה קצת.

רונאל1

New member
אתה חולה נפש רציני מאוד

כמו שכבר רמזו כאן חבריך למפלגה. אני מקווה שאת הגרביים שלך אתה מחליף לעתים יותר רחוקות מאשר את הדעות הפוליטיות שלך. ואגב הבחורה בת 13 מהמאחז באייסיקיו...זה בעצם שמעון, בן 27 ממטה צעירי הליכוד נגד התנתקות.

ומה בידיוק שיניתי?

רק ביקשתי לדחות את ההצבעה ולנסות לשפר את התוכנית עוד יותר. אמרתי, אם שרון לא יצליח לשנות אז גם זה יספק אותי.

ברוך הבא

אל תקשיב לרונאל. תעשה לי טובה: פתח פנקס טלפונים. כל מתפקד שאתה מכיר צלצל אליו ותשכנע אותו להבציע נגד.

תראה,

אמרתי-אני תומך בהתנתקות, רק בכמה טנעים. אני נגד הצבעה בכלל - כרגע. שישנה עוד כמה דברים ויעשה אותה נורמלית. יש עוד זמן עד לבחירות בארה"ב, ששרון יוציא מממשלת ארה"ב את כל מה שאפשר למען ישראל. תביא לי טלפונים של אנים, אני התקשר והסביר להם שאם כבר להצביע אז להצביע נגד.

אתה לא מדבר בהגיון

אתה בכלל מכיר את תכנית ההתנתקות? אתה יודע על מה היא מדברת?? הרי על זה כל הויכוח- כן לפנות את גוש קטיף או לא לפנות אותו!! אם אתה בעד התכנית אז אתה בעד לעקור יהודים מביתם, להרוס את כל חייהם, ולמסור אותם במתנה למחבלים. למעשה, אתה מבצע טרנספר ליהודים החיים ברצועה. אתה רוצה להיות חלק מזה?? אם לא, התנגד לעקירה! התנגד לבריחה! אני חושב שאתה בכלל לא מכיר את התכנית ובגלל זה אתה משנה את דעתך כל יומיים. כל פעם שאתה מגלה משהו חדש בתכנית המוצא חן בעינך אתה בעדה וכל פעם שהוא לא מוצא חן בעיניך אתה נגדה. אולי תקרא את הכל ותחליט כבר?

אריק ל

New member
מקס השתגעת לגמרי

אמרתי לך כבר לפני שבוע - תקרא את תכנית ההתנתקות. לא ענית לי, אז הנחתי שקראת אותה. אני לא מבין איך יכולת לתמוך בתכנית שלא קראת.

למעלה