התנצלות

התנצלות

בעקבות מסכת המחיקות המצערת העלה כותב בשם usr טענה שהמורה שלו הושמץ בעבר בפורום אמנויות לחימה קלאסיות אך ההשמצה ההיא זכתה להתעלמות מצד הנהלת הפורום. לאחר מספר בקשות מצידי, הסכים usr לשלוח לי קישור לאותו דיון בו הופיעה ההשמצה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1262&msgid=59454523&archive=1 השרשור המדובר הוא מלפני שנה וארבעה חודשים - מדובר בשרשור בן חמש הודעות מתוכן שלוש הודעות עם תוכן ממשי: הודעה של usr: שלום בתל אביב מתארגנת קבוצת ג'ודו נוספת למבוגרים מתחילים החל מהצעד הראשון. הקבוצה מיועדת למתחילים בכל גיל , ואין שום צורך בנסיון קודם. לפרטים : טלפון .... הודעה של אחד ממנהלי הפורום count dust: לשם מניעת אי הבנות, הריני מביא את מצב הדברים נכון לרגע זה, כפי שהובא לידיעתי: מאחר וקבוצת המבוגרים הקיימת "רצה" זמן רב ויש אנשים חדשים שמתענינים, מתגלגל רעיון לפתוח קבוצה נוספת למתחילים. אם יהיו מספיק אנשים חדשים סביר להניח שהקבוצה תפתח ואם לא, תמיד יוכלו להצטרף לקבוצה הקיימת. מפרסמי הודעות מתבקשים לדייק ולמסור את מלוא הפרטים הרלבנטים תגובה של כותב אלמוני בשם olobi שיכולה להתפרש כהשמצה או כרמז שלילי: תודה עבור ההבהרה הזו בשמי ובשם עוד שני חבר'ה שיכולים להיות אבות לכמה מהגולשים כאן .המשותף לנו שאנו עוסקים בהוראת דיסצפלינות אחרות של אמנות לחימה ושמחנו על ההזדמנות שהוצעה בהודעה כאן לטעום משהו מהג'ודו .אבל מסתבר ש.....טוב לא משנה ..... תודה ל - CountDust שבירר והעמיד דברים על דיוקם וסליחה אם פגעתי במישהו.... שלום ! ובכן: הודעה שכזו לפי המדיניות של הפורום כפי שהיא התגבשה עד כה לא היתה עוברת בשתיקה. בשם הנהלת פורם אמנויות לחימה קלסיות אני מפרסם כאן התנצלות בפני כל מי שנפגע מהודעה זו או מגישתו של מי מהמנהלים של הפורום כלפי כותב ההודעה או כלפי מורו. כיום הודעה שכזו בפורום שלנו היתה זוכה לדרישה להבהרה של הכתוב ובמקרה של התעלמות ההודעה היתה נמחקת. אין זה ראוי לכתוב בפורום הודעה אשר רומזת בצורה כה ברורה על כך שהמורה איננו ראוי ("ושמחנו על ההזדמנות שהוצעה בהודעה כאן לטעום משהו מהג'ודו .אבל מסתבר ש.....טוב לא משנה ....."). בכבוד רב, זאב ארליך והנהלת פורום אמנויות לחימה קלאסיות.

ועוד בקשת סליחה ממני

בתקווה שלא יהיו סיבות להתנצל בעתיד: מספר רב של הודעות נמחקו בשבוע שעבר בפורום אמנויות לחימה קלאסיות בשל העובדה שהן שורשרו להודעות אחרות שהחלטנו (בעיקר אני) למחוק. אנשים התרעמו ובצדק! על מחיקת הודעותיהם שלא היה בהו כל רע. אך שוב, ההודעה המקורית אליה הן שורשרו נמחקה (באיחור רב מדי) וכפי הידוע, שאר ההודעות שמצורפות אל הודעה שנמחקת נמחקות באופן אוטומטי ללא אפשרות שחזור מצד מנהלי הפורום. למערכת תפוז יש אפשרות לשחזר הודעות מחוקות אך לא למנהלי הפורום. אז... רציתי לומר שאני אדם ככל האדם, חיי כמו חייכם רצופים כשלונות והצלחות, אושר שגרמנו לאחרים ולעיתים גם עוול. אני לא שונה מאף אחד בזה. אינני מעוניין להעיק על חברי הפורום בענייניי האישיים אך אותו יום היה לי יום לא קל וזה בא לידי ביטוי בפורום. לא כל יום אני במייטבי ולצערי עוד לא למדתי להתרחק מהפורום בימים כאלו בהם הפיוז קצר והחוטים די קרועים. אז אני מתנצל אם זה פגע באנשים כאן באיזו שהיא צורה. סליחה. לשמחתי, לפחות באימונים עם הילדים והמבוגרים הייתי מסוגל להשליך הכל ופשוט להינות מחדוות האימון וההדרכה. החזרה הביתה כמובן העמידה אותי שוב מול אותם דברים אבל הפעם הסתכלתי על זה ממקום יותר רגוע, אולי יותר הגיוני. אז שוב, סליחה אם זה פגע במישהו בדרך כלשהי. בתקווה לעתיד טוב יותר ובתקווה שאלמד מזה משהו בכל הקשור ביחסי אנוש - תחום אשר בו בינתיים אני עוד רחוק מליישם את האמנות שאותה אני מלמד. מקווה להבנתכם.

../images/Emo45.gif - יש מי שלא טועה ?

הפורום הוא במה לדיונים . עד כה זאב מצאתי שהדיונים בד"כ מפרים , מעניינים גם אם לא תמיד מסכימים . חשוב לדעת שגם בדיונים בהם חוסר ההסכמה בולט , ראוי שהדיונים יעשו מתוך כבוד הדדי ( לצערי לא כך נוהגים כולם ) . הדיונים לאחרונההופכים להיות אישיים מידי לטעמי . הגיע הזמן שהדיונים ישארו בגדר דיונים מקצועיים ולא אישיים שאחרת אנו מפספסים את המטרה שלשמה ניתנה לנו הבמה הזאת . בלי כל קשר אני דוגל בכך שמחיקת הודעות ראוי שתיעשה תוך הקפדה מיוחדת גם אם נראהלנו כי הדיון "גולש" למקומות לא רצויים (כבר נתקלתי בהודעות שמנסות "לבזות" או להשמיץ אחר ) . בכל אופן , כל הכבוד על היכולת להתנצל ולהודות בטעות , אני סבור כי זוהי מעלה ברוכה וחשובה מאוד. בתקווה לדיונים מועילים מפרים ומעניינים בעתיד . חיים נ.ב: אנחנו בני אדם וככאלה לבטח עוד נטעה , שהרי אומרים שרק אלוהים לא טועה ואנחנו רחוקים מלהיות כאלה .

usr

New member
זאב - מבחינתי ההתנצלות התקבלה

ואני רואה את הנושא הזה כסגור. להבדיל מאחרים/ות , יש לך מספיק יושרה לבדוק את התנהלות הפורום בהנהלתך ולהתנצל , אף על פי שאתה לא היית מעורב בעניין. בתקווה להמשך כתיבה פורייה וסובלנית.

amir_aikido

New member
חייב להודות שלא הבנתי ההשמצה

USR
אבל אני אפילו לא הבנתי את ההשמצה. אולי אני תמים, אבל מקריאת ההודעה אני הבנתי כאילו השניים באו לברר וגילו שכרגע ליוסי יש קבוצה של ג'ודו וזה לא הסתדר להם עם ההגדרה של קבוצה חדשה ... וכי זו היתה ההבהרה של קאונט-דאסט. מזל שאני לא מנהל ולא מצפים ממני להבין הודעות סתומות שכאלו. שמח לקרוא שהכל מסתיים על הצד הטוב יותר. אמיר

למעלה