--התנצלות--

--התנצלות--

נערה יפת עינים, אני לא מכיר אותך מספיק זמן כדי לפגוע בך, אין לי שום כוונה כזו. מבין כל החדשים שצצים כאן כפטריות אחרי הגשם, דווקא הכתיבה שלך תפסה את העין שלי ככתיבה משובחת ששוה לעקוב אחריה. את האחרונה שארצה לפגוע בה, מתברר שאני מספיק אידיוט לשחרר מילים בלי לשים לב. אני מתנצל, אלף אלפי סליחות ועוד אחת. חברים, תסלחו לי שהטרחתי אתכם בשירשור נפרד, אבל נערה יפת עינים שוה את זה.

uri80

New member
באותה מידה כדאי גם לזכור לא להיות

רגישים מדי לפעמים. אולי בגלל שאני מכיר אותך לא מעט זמן, התגובה שלך שם הצחיקה אותי כי ידעתי שהומור עומד מאחוריה ולא נסיון לפגיעה. בכל מקרה סחתיין על הנסיון לישר את ההדורים.

תודה על תרומתך לתיקון המעוות

ובאשר לרגישות. לפעמים לא צריך "לעשות" טעות כדי לטעות, לפעמים מספיק "לא לעשות", לא לשים לב למקומות רגישים. זו טעות חמורה עוד יותר.

barr1969

New member
אני בעד לשרשר אותך

ולאלתר. תמיד אתה בא עם קפה וסכרין דביק, פעם אחת הבאת אותה בהומור ואז אתה משתפן? זה בסדר לא לאהוב חתולים <סתמי, פיה> או לחשוב שהיפה בחיות הוא הפנתר דווקא <הכל בסופו של דבר נשאר במשפחה>.

boaZone

New member
מכיון והפנתר הוא ממשפחת החתוליים

אז אני אשתוק בשלב הזה.
==================================== כל לילה ככה, היא בלי חולצתה, קופצת ,נכנסת אליי למיטה, כל לילה ככה, היא מתקרבת ובא אליי -בחיוך חושני ואז מסתובבת- אז מסתובבת לצד השני מגרד לי בגב, תגרד לי עכשיו, מגרד לי איפה שהחזיה, מגרד לי נורא, ואני לא מגיעה, מגרד לי בגב, עוד טיפה שמאלה עכשיו, תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב, כל לילה ככה, היא משמיעה קולות בעיקר קולות הנאה כל לילה ככה (אמממממ..) השכנים בטוחים שאני מאהב מהאגדות לא יודעים שכל מה שיש לי זה רק ציפורניים חדות. ההמשך כאן: http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/6055.html (זה לא ניסה להיות קישור. תעתיקו. תלחצו אנטר. ואפילו לא פגעתי בסלולאריים...)

barr1969

New member
ואם הייתי אומרת אוגר?

את מה לא היית שותק? ומהו השלב שבו תפסיק לשתוק?

barr1969

New member
אמרתי סתמי וידעתי למה.

לנטר אותו, לנטרל אותו, למחוק אותו, לחסום אותו, וואט אבר. אבל עם פרווה, יען הבחור רגיש.

Le Fay

New member
רשמתי. רק אברר עם מיסתו אם יש אישור

(ולכמה זמן).

חתולה. את לא הבנת

כאן החתולים מראים לנו את עליונותם. הם חכמים הרבה יותר. הם הרי לא מתחתנים! זו רק פארודיה עלינו. <יפת עיניים לעולם לא תתחתן שוב >

למעלה