התנצלות

Lord Buksht

New member
התנצלות

אסתבר לי עכשיו, שבהחלט, ייתכן מאוד ואף הגיוני שהתמונות הן אשלייה אופטית. הבלבול נוצר עקב ההרגל ממשפחתי וממפלגתי, בהם, מתוך כבוד לדגל, לא קונים דגלים זולים מניילון, אלא דגלים גדולים מבד מעולם לא יצא לי אישית לראות דגל גדול מניילון. (אגב, לכל תלמידי הפיסיקה, מצלמות מודרניות לא נותנות לך לצלם כאשר אתה נמצא בתוך הטווח של מוקד העדשה על מנת שלא תיווצר דמות מדומה, ולכן ההסבר הזה היה טיפשי בעליל) בכל אופן, אני מתנצל על הקריאה הנמהרת והנחרצת שלי שאותם אנשים הם בוגדים אותם אנשים מגיעים מחלק באוכלוסיה שחי על פי אמונתו השלמה, וגם אם אמונה זו מבוססת על שקרים, שיבושי אמת, חצאי אמת, והמון שנאה, עלי ועל אנשים אחרים לכבד אותה בזאת אני מצפה מהדיון ההתנגחותי להסתיים, ומצפה מהרוחות להירגע מעכשיו, נחזור למתכונת הפורום הרגילה בה כל הודעה שהיא התנגחות, או לא הולמת, תימחק שחר

חבל שהיית חייב לשרבב דברים

שאינם קשורים להודעת ההתנצלות שלך. המשפט הזה "וגם אם אמונה זו מבוססת על שקרים, שיבושי אמת, חצאי אמת, והמון שנאה" היה מיותר לחלוטין. אני שואל את עצמי אם פשוט אולצת להתנצל כדי לסיים את הפרשה. בתוך תוכך, אתה חושב על ציבור שלם דברים נוראים. אם זה מה שחושב יו"ר סניף מרכזי כלכך של נוער עבודה, מה חושבים כל שאר חברי הנוער? מצמרר!

eessrr

New member
מה כל כך מצמרר....

יש הרבה אנשים עם חילוקי דעות, ולכן לגיטימי להתווכח ולחשוב כל מיני דברים. לגבי שאר חברי נוער העבודה, אתה מוזמן לשאול אותם ולא לחשוב מה הם חושבים בגלל מישהו אחד שכתב פה. וכמו שאני מכיר את מנהל הפורום, הוא כתב את ההתנצלות ממנו ואף אחד לא הכריח אותו לכתוב אותה, תאמין לי...

Lord Buksht

New member
האמת ...

לא אילצו אותי, ואיש לא יאלץ אותי להתנצל אם אני לא רוצה בכך. לא כתבתי את ההודעה על ציבור שלם, כתבתי על אנשים מסויימים, הטעות הייתה טעות אנוש אופטית, והתנצלתי עליה. במידה ואתה רוצה להבין דברים אחרת, אתה מוזמן להבין אותם. אבל אין להם שום קשר למציאות. אם תבדוק אחורה, למרות דעותי השמאלניות המוצהרות, עדיין פעמים רבות הבעתי הערכה כלפי המתנחלים ואנשי הימין הציוני, למרות שאני חושב שהם טועים טעות מרה.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo45.gif

לא שאני מסכימה עם אמונותייך, אבל כמו שאומרים: "איש איש ואמונתו". חיימאושרים!

איילת...

המושג שנאה מוגדר כ"רגש השולל את האובייקט שלה באופן כולל ומהותי". בכך היא נבדלת מרגשות שליליים אחרים, כמו כעס, השוללים את האובייקט רק באופן חלקי. שנאה מתעוררת כאשר חל שינוי במצב הקיים ועקב כך מופיעה סכנה לעניין הנחשב על ידי השונא כמהותי". אני אעתיק לך מסר שקיבלתי שלשום, ותגידי לי אם הוא משתייך לקטגוריה : "יאללה סתמי תפה שמאלנית טיפשה אני בעד סירוב פקודה ואני לא שונא ישראל אני שונא שמאלנים כמוך שלא מבינים מהחיים " המסר התקבל מ"י א י ר המקורי" . דעה זו שוללת את דעותי ואותי באופן מהותי, האם זו שנאה? כשאנשים נותנים לאנושות להבין כאילו ו"אנחנו השמאלנים" מביאים עליהם אסון בדיוק כמו האסון הנורא שפקד את העם היהודי בתקופת השואה, ומכנים אותנו "נאצים", עונדים טלאי כתום וכ'ו... הם שונאים אותנו, בדיוק כמו שאנחנו, היהודים, שנאנו ושונאים את הנאצים. שנאה זו, היא פשוט שנאה לשמה... אם תשימי לב, ההודעות של שחר (Lord buksht) ושלי נוגעות לפלח מסויים מאנשי ההפגנה, ואינם כוללים את כל ציבור הימין.... את לא יכולה לשלול את קיומה של השנאה העצומה שיש בקרב מיעוט קיצוני מבין תומכי הימין שאף הובילה לרצח של ראש ממשלה, וכיום המיעוט הזה מאיים על חייו של ראש הממשלה. נכון, יש מיעוט כזה גם בשמאל, אבל בשמאל הרדיקלי, לא בשמאל הציוני, השמאל הציוני מוקיע את אותם אנשים, הקוראים לחורבן. חבל מאוד, שאנשי הימין הציוני השפוי, עסוקים במלחמה עם השמאל הציוני, במקום לחבור יחד ולהוקיע את הקיצוניים משני הצדדים. תחשבי על זה...

איזה שמאל ציוני??? יש דבר כזה???

איך אנשים שמוכנים לוותר על הארץ שלהם יכולים להקרא ציוניים, או בכלל פטריוטיים??? אנשים כאלו צריך להוקיע מהחברה, ולצערי החברה החולה שלנו, במקום להוקיע אותם, מהללת אותם. התקשורת כולה מוסתת בצורה שלא הייתה כמוהה מעולם נגד הימין ובעד השמאל. השמאלנים אוהבים לשאול את השאלה "מה עושה אותי ציוני"? מה זאת השאלה המטומטמת הזאת??? ציונות זה לא "לעשות שלום" או כל מיני זיוני שכל כמו "להיות דמוקרטיים לאחרים". ציונות היא להקים מדינה יהודית על שטחי ארץ ישראל, ומי שמוותר על שטחים אלו לא יכול להיות ציוני, נקודה.

youvall

New member
ציונות=

התנועה הלאומית המדינית של היהודים...עיקר שיאפתה-הקמת מדינה יהודית עצמאית בא"י... ציוני= המאמין ותומך בשאיפות הציונות-הקמת מדינה יהודית בא"י... (ע"פ מילון אבן שושון בחדש)... קרי-לא הקמת מדינה יהודית על שטחי א"י, אלא בשטחי א"י! קרי-הקמת מדינה יהודית, לא הקמת מדינה דו לאומית! קרי-מדינה בשטחי א"י שאינה כובשת עם אחר כאשר אם תמשיך לכבוש אותו תהפוך המדינה למדינה דו-לאומית! ציונות היא הקמת מדינה יהודית, עצמאית בשטחי א"י...וזה השמאל הציוני!

איילת 972

New member
אז ככה

אני ממש לא חושבת ששלוש רבעי מהחברה שלי שונאת שמאלנים. אני חושבת שהם חושבים שהשמאל במקום לדאוג לאנטרסים שלנו ולעשות מה שטוב לנו דואג יותר מדי לערבים ולצרכים שלהם. "את לא יכולה לשלול את קיומה של השנאה העצומה שיש בקרב מיעוט קיצוני" הם קיצונים כמו שיש בכל צד ולכן יש להתייחס עליהם בתור אנשים קיצונים שממש לא מעידים על כל הכלל ותבדקי אם הם בכלל מגדרים את עצמם ציונים. יש סבירות גדולה מאוד שהם לא. ועוד משו אין צורך תמיד שמדברים על ימנים לדבר על הימנים הקיצונים.

למעלה