התנצלות

Unicorn Fairy

New member
התנצלות

אני מתנצלת שלא שלטתי בתאוותי ובעת שעצמת את ענייך ליקקתי את עטרתך ולא ידעה נשמתי שובע עד שהרמתי את כתונתי עד מעל לירכי והנחתי לגופינו להתאחד במעשה נשגב של תאווה ותו לא בחדירה מושלמת של לחות מהבילה ורותחת את גופי היא עוטפת בעת שאגנך עוגן בשלווה במפרצי מחלצותיי וכאילו בהתפרצות של גל שטפה אותי אורגזמה ואותך הנחתי לגמור בצד

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo179.gif ../images/Emo9.gif איך? פשוט תמשיכי

להתנצל ככה. והרבה. וחם.
(כל זה אחרי אחרי הבריחה הלא נסלחת.)

Unicorn Fairy

New member
מחל נא לי

על כך שנטשתי אותך כשמלאתי את צרכיי ועתה יקירי אמלא כל משאלה אפסק את רגליי ואפער את פי את חולצתי תקרע מעליי ותפרע את שערי תלקק פטמה ואת השניה תמולל התעלם מזעקותיי מה"לא" וה"די" את צורכייך ספק טורף לילה מנוול פסק אותי חזק שחק את המשחק ובעוד אני אבקש תחינה את אחוריי תחפון בידייך ואת איברך המשחר לטרף המבקש לגמור החדר במעשה נתעב של עת ערב חדור, דפוק, טחון, ובפי, באלימות גורסת תשפיך, תגנח, תגמור. "האם פיציתי אותך?" אלחש אז בפה נוטף ועליי תקפוץ אז כמו אריה רעב "לא גמרתי איתך ובטח שלא עלייך" ולאחר לילה של דין וצדק כלי זינך ילחץ על ההדק אותי יכסה לובן מופלא של דין וחשבון שניתן לי עימך...

bugbuster

New member
על ארבע אישה,

על ארבע. ככה, כמו כלבה, כשאת מיתפתלת על המיזרן, בוחשת ביד בסדיןובכרית שמוטה, כפופת מוץתן גמישה גמישה, מוגבהת ישבן ניפער מעלה, כמו מתריסה? בכוס או באנוס? וזיין. זיין חודר לתוכך. מזיין אותך. בכוח. לגבול של השפלה, בצריחה? לזיין, לזיין, לזיין, לזיין אותך?

Unicorn Fairy

New member
אין זו שאלה...

אם בזאת תסלח לי על האנוכיות שהפגנתי אל מול איבר זקוף, שאליו השתוקקתי אני מכל...

bugbuster

New member
כהתחלה, רק כהתחלה,

להפוך אותך לשפחה. מכורה לתאווה, מיתפתלת גם בשנתך. רק אז.

Unicorn Fairy

New member
עשה בי כרצונך

כי בשרביטך המכשף, המענג, הקסום, כי בו אני שבויה...

bugbuster

New member
שיפחה. ומה קרובה המילה לשפיכה.

כך כאחד מההמון המיוחם. לשגלא6ותך, את המלכהף כמו את הניקלה בשפחות, עד בוא המישמר. ועריפות הראשים. כל הללו שהעזו לזיין את מלכתם.

למעלה