התנצלות

התנצלות

האדם מחוייב לפשפש במעשיו בכל עת.ובפרט עתה שאירע אסון במשפחתנו ומי יודע הסיבה.התבוננתי בכל מה שכתבתי בכאן על החלפת המנהלים שהוא ממידות רעות ולא יותר.ואני מבקש סליחתם בפומבי ונא להודיע שסלחו

BigKay

New member
אתה יתום?

אם לא.. אני לא מבין למה אתה כל כך רעב לצומת לב.. מרחם עליך..

רולי NO 1

New member
אחי..

למרות השעה המאוחרת...סליחה תמיד מקבלים! אז זה בסדר גמור.ותלמד להבא...

BigKay

New member
אני בשוק!!...

עוד פעם אתה נופל בפח.. לא ראית השינוי בשם.. לא נורא, סולחים לך..

רולי NO 1

New member
איזה דבילים!

מה נראה לך אני מחפש עם זכוכית מגדלת? בנא` מבקש סליחה אז סולחים. איך אתה שם לב לכל זה..ירבי!

BigKay

New member
הוא נראה לי אדם בלי חברים וחברה

והוא יושב בבית לבד, ואין לו מסכן אל מי לשפוך את מר לבו, אז הוא מפיג את כעסו ותסכולו בפורום. מסכן.. רחמנות עליו..

הכינוי הקודם שלו נחסם ולכן הוא פתח

ניק חדש. אני עכשיו משחררת את הכינוי הרגיל שלו.

אלישיר

New member
אתם הדוסים...

בעזי"ת זוכרים? אם עונים אז רק דברי ליצנות... לפחות קצת נצחק בנתיים! אתם הדוסים צמים כל היום שמנים זברות שחורים ולבושים לבן מסריחים ולא שמים דאודורנט וגונבים בשמים מהמשביר לצרכן ולא הולכים אף פעם למקומות כאלה בולשביקים ולא אכפת לכם מה אנחנו עושים נשארים בגטו וכל היום מסתובבים לנו בין הרגליים כולכם טפשים ואף פעם אי אפשר לנצח אתכם בויכוח מגדלים זקן ובלי שאף אחד יודע עושים אפילציה ברגליים גונבים גלגלים רזרביים של מכוניות ונוסעים איתם בשבת לבית כנסת לומדים כל היום ולא עושים כלום אוספים גופות בפיגועים ואוכלים אותם עם המצות בפסח. כשאנחנו רואים אתכם אנחנו מבינים את הנ---.

מני 22

New member
ה` ישמור מאיפה הוא יודע הכול. שקט..

ש ש ש ש ש לא לספר לאף אחד. וברצינות: אתה איש טיפש.

חברה....

אלישיר הזה לא כזה טיפש ומסכן כמו שאתם עושים אותו, ראיתי הודעות אחרות שלו ועושה רושם שהוא סובל מעודף שכל, ויש לו הרבה אינטליגנציה, ואת ההודעה המוזרה שהוא כתב, הוא כתב בהומור ציני נוקב, אולי זה לא יצא לו כל כך מוצלח אבל לזה הוא התכוון, כך נראה לי. אז בואו נסלח לו ונדון אותו לכף זכות, ואסיים עם המילה בה פותח אלישיר כל הודעה שלו, בעזי"ת.

אלישיר

New member
../images/Emo63.gifרק להבהיר משהו...

בעזי"ת לא'ידע כמה יצא לישיבע בוחרים כאן לשוחח הרבה עם חילונים, ולשמוע את המילים "אתם הדוסים" ואז גיבוב של חרפות ונאצות חסרות קשר וביסוס. אולי בגלל זה ההודעה הזו נראית מוזרה. וזו הייתה ההודעה שבגללה כתבתי בזמנו את הדברים: -------------------------------------------------------- "אכלתי אתמול חזיר והיה טעים!!!!!!! |noyhaimovitz -------------------------------------------------------- אני נוסע בשבת!! אני אוכל לא כשר!!!! אני שונא דתיים!!!! אני לא הולך לבית כנסת!! אני לא צם ביום כיפור!!! אז זהו...רק שתדעו - אני שונא אתכם!!!!!!!! --------------------------------------------------------

דוסית1

New member
האמת היא שלא כ"כ הבנתי מה הקשר...

אבל דוקא אהבתי את ההודעה שלך...

אלישיר

New member
הקשר?

בעזי"ת "אתם הדוסים....אתם אתם אתם אתם אתם.... בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה...". זה הרעיון הסאטירי למה שכתבתי. מה הקשר לחרדי ןמאמין? הצעתי לפני קצת זמן, שאם כבר מגיבים לטרולים אז רק במילתא דשטותא, כדי שלפחות נצחק בנתיים. השיטה יעילה מאוד בנתיים.

דוסית1

New member
שמתי לב...

ואני בהחלט מסכימה איתך... זה מגוון את האפרוריות שיש בחדר לפעמים..

הבנתי את הרעיון שלך, אבל....

אני חושב שהתרופה הכי טובה להתמודד עם טרולים היא התעלמות מוחלטת, כי עצם התגובה היא תמריץ בשבילם. כי הם רואים שמתעניינים בהם וזה נותן להם מוטיבציה להמשיך להשתולל, גם אם התגובה היא סאטירית כמו שאתה אלישיר התכוונת. כי לא תמיד אנשים מבינים שכוונתך לכתוב בצורה סאטירית אלא חושבים שאתה רציני וזה נראה מוזר .

אני חייבת לעוף לעבוד

ועברתי על הפורום כדי לראות שאין כאן בעיות. על ההודעה הזאת אני חייבת להגיב. חרדי ומאמין, סלחתי כבר ממזמן. אני גם צריכה לבקש סליחה ממך ואני מתנצלת על הדברים שאמרתי שהביאו אותך להתפרצות הזאת.

למעלה