התנצלות

מייקי 770

New member
התנצלות

ראיתי שלקחו קשה את מה שכתבתי נגד ראש ישיבת פוניבז, לשעבר ע´´ה, ואני מתנצל אם פגעתי במישהו, זה היה בעידנא דריתחא. סליחה.

מתקבל ...

תאמין לי? שאפשר להתווכח ואפילו בחריפות!! אבל הטיעונים צריכים להיות אמיתיים ועיניניים , וללא השמצות!! והעיקר שנרבה באהבת - ישראל .

מייקי 770

New member
דברים על דיוקם..

לא אמרתי דברים לא מדוייקים. הוא אכן תקף את הרבי זי"ע אישית,ומי שמכחיש את זה הוא שקרן או שזכרונו לוקה בחסר.

אלישיר

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif אריאלה... איש הרוח...

בעזי"ת יש מספיק צרות לעם ישראל גם בלי שפלוני יעבוד במשרה מלאה ללעוג לקהילה קדושה בישראל. נכון הסוגיה אומללה וכואבת, אך הליצן הלעגן רק זורה מלח ושנאה על הפצעים. על שנאת חינם... לכן לא רק שאני דורש בפומבי למחוק את כל המתקפה הזו, אלא גם לחייב את המלך להחליף את הניק שלו.

אוי אוי אוי

חבדניק אמיתי דואג לאהבת ישראל ולאיחוד כל הפלגים. תפנים את זה כפרה

מייקי 770

New member
לא אגיב אליך יותר.

ישנם עוד אנשים שאינני מסכים איתם לפעמים בפורום,אולם זה בגבול הויכוח הלגיטימי. אתה,להתרשמותי- באת לקנטר ולסכסך.

מייקי 770

New member
דברים על דיוקם.. 2.

אמנם לא הייתי צריך להתבטא נגדו בפורום זה, אני חדש פה ולא ידעתי את חוקי הפורום. הייתי צריך להתחשב ברגשות משתתפי הפורום.

מייקי 770

New member
דברים על דיוקם.. 3.

אני שוב מתנצל, לא אחזור בל"נ על טעויות כאלה בעתיד, מקווה שהתנצלותי נתקבלה, אריאלה.

עד כמה שלי ...

זכור , ונדמה לי שאתה עדיין לא קולט?!?! שלדבר על ת"ח וצדיקים וזה ממש לא משנה מאיזה חוג!!! אסור באיסור חמור!!! ע"פ ההלכה .

מייקי 770

New member
לא הבנת את כוונתי..

לא התכוונתי למתוח עליו בקורת עכשיו, רק ציינתי עובדה. אפשר גם לומר כמובן שסיבותיו היו טהורות ונקיות.אבל לשכתב הסטוריה...

לשכתב היסטוריה

זה באמת אסור. לפני שהרבי נפטר, אכן הוא עודד את חסידיו, להכתירו כמלך המשיח. וכשנתגלה לעין כל בפטירתו, שלא היה ולא נברא, אתה וחבריך, מנסים לשכתב את ההיסטוריה.

הוא כבר התנצל...

והתנצלותו מתקבלת.מעבר לכך אני מעריך אנשים שמכירים בטעותם ויודעים לחזור בהם. כל הכבוד

rafi4733

New member
מקבל

אבל מספיק עם הויכוח הזה,יש מספיק יהודים שקוראים מה שכותבים פה.

ההיסטוריה ...

לא ממש חשובה לי . ואני משער שבנושא הזה דעותיינו תשארנה חלוקות , ואין לי בעייה אם זה . העיקר שהויכוח יחזור לפסים עניניים , שבוע טוב .

sarav55

New member
כל הכועס כל מיני גיהנום שולטים בו

מי לנו לדבר על גדולי ישראל אנחנו הפשפשים הקטנים לעומתם ובטח לא בעידנא דרתחא לדעתי אתה צריך ללכת לציון שלו ולבקש סליחה מכבוד מנוחתו עדן מי אתה שתדבר סרה על גדולי ישראל איך תוכל לבקש סליחה מחברי הפורום ולקבל את תשובתם אנחנו לא יכולים לענות בשמו של גדול ענקי הדור הרב הצדיק האדמו"ר היקר שעשה ותרם רבות למען עם ישראל. אתה צריך לקבל על עצמך שיותר אין לדבר על גדולי ישראל וללכת לציון הקדוש בשביל לבקש סליחה מגדול עולם כזה.

למעלה