התנצלות

התנצלות

אתמול בלילה, בעיצומו של הרב-שיח המרתק, תפוז החליט שהיה לו די ממני ללילה אחד וזרק אותי החוצה. ללא יכולת לחזור. כך נמנע ממני להמשיך כאן בדיאלוגים עד אור הבוקר. מצטערת. אוהבה את כולכן! אוריאנה

אגב,קונפיוזד

ראיתי את תגובתך ל``ארבל מהכרמל`` בפורום אהבה. נקרעתי מצחוק. ישר-כוח אוריאנה

KONFUZ

New member
כן

האמת שגם אני בעצמי צחקתי. ועכשיו אסע למתנ``ס המקומי לעזור בהכנות הבמה לקראת ערב יום השואה 8-( בייי אוריאנה קונפוז~

אור-לך

New member
כן...

התפוז הזה עושה את זה כל לילה למישהו אחר... האמת, היית חסרה...יערית וקונפוז פלירטטו להם...ואני, שלא רציתי להפריע לזוג בפלירטוטו...וראיתי שאת לא חוזרת, הלכתי לישון. אור.

מתוקונת

א. גם אני נאלצתי ללכת לישון - מבואסת. ב. כבר אז כשאמרת שגם את פירומנית ניעור בי החשד...

אור-לך

New member
ועכשיו...

השארת אותי פה שוב לבדי עם זוג הפלרטטנים הזה... החשד - ניעור בי קצת לפני...

יערית

New member
מי פלירטט?:)))

אנחנו רק העברנו התרשמויות אחד מהשני, לזה את קוראת פלירטוט? הערב הזה קצת כבד לכולנו לא? יום השואה,מעביר בי צמרמורת כל פעם מחדש. יערית(מרכינה ראש לכל ה-6 מיליון שנהרגו)

KONFUZ

New member
אני ואת..

פלירטטנו ! ומרכין ראש יחד איתך ערב קשה הערב. קונפוז~

KONFUZ

New member
מדוע???

מדוע מתוסכלת נישמתי? ספרי איך עבר יומך? אני כאן לשרותך יקירה!!! קונפוז~

יערית

New member
בשירות החוק H-)

עבר עלי יום ארוך ומיגע,אך אין קשר לזה.. אני מתוסכלת מהמעברים בחיי, רוצה להתישב קבע! יערית(שהתנחלות אצלה לא בא בחשבון)

KONFUZ

New member
הגענו לנקודה שהפלירטוט לא...

יכול להמשך כאן וזאת בשל חיבתי לפרטיות! קונפוז~(שגם כן בעד הסדרי קבע)

יערית

New member
יכול יכול:)

נוציא לכולם את העיניים!!!!! למה לא? אנחנו בריש גלי מודיעים על פלירטוטינו,אז למה לתת למוח לעבוד קשה? יערית.(שפותרת את כולם ממחשבות זדון)

KONFUZ

New member
תגידי עיניים שלי...

רוצה לדבר מחר בטלפון? קונפוז...(מחכה)

יערית

New member
תגיד לי ....מעיים שלי......

יש לך חוצפה לא? יערית(מחכה.....למי בדיוק?)

יערית

New member
אני...קשה????

אני רכה כמו יהלום, רק מה העיניין? שכחתם כבר את המשחק המקדים? יערית(שמתה על מחבואים)

למעלה