התנצלות.

baduist

New member
התנצלות.

בסוף נאלצנו לבטל, ואני מודיע רשמית שוו-טאנג לא יחממו את השבט ואיג'קט בפארק הירקון. עניינים אישיים וכאלה. אם מישהו רואה את מת'וד, תודיעו לו בשבילנו, כי אנחנו לא נעמוד בבכי והתחנונים שלו פעם שנייה. אנחנו מתנצלים, מי שכבר קנה כרטיס יקבל את הכסף חזרה.

Gil shaDy

New member
אני לא מאמין אדם אתה משקר אין מצב!

זה סתם חלום רע לא??? עד שקניתי כסף טוב כדי לראות את איג'קט על הבמה ועוד להקה מפורסמת כמו השבט מחממת אותם,שלא לדבר על הלהקה המבטיחה וו טאנג שנמצאת התחילת דרכה... ברגע זה אני מתכוון לתבוע את גיורא(אני מחפש שעיר לעזאזל...) על כל הנזק הפיזי והנפשי ועוגמת הנפש שנגרמו לי רק בגלל שלא ראיתי את מולטי וגלר ביחד על הבמה!!! סבא אשם בכל!!! מה בסך הכל רציתי? פאקינג דואט קטנצ'יק של מורגי ומתוקה??? זה כזה דבר קשה לבקש??? סבא אתה לא יודע אפילו לאן נכנסת... ביף מטורף,וכן יודע מה? אני אערב את מת'וד מאן! ככה בא לי!!! קולט??? וואי וואי וואי.... יא אללה מה יהיה עכשיו! יא אני מכריז על פלישה לסוריה שתפריע לשבט לישון(ניסע בטרקטורים...) ולמה אני אומר את כל זה,הא??? סתם,התחשק לי להקפיץ,אז הקפצתי...
אדם, GET A FUCKING LIFE!!!
:-O

../images/Emo29.gif רגע, רגע, רגע, אין איג'קט?!

סבאל'ה, כדאי לך לברוח כבר עכשיו. הסמוראי תיכנן להתפרץ לבמה באמצע ההופעה ולהכריך את מורגי לבצע איתו את החידוש שלהם ל"מחר אני בבית"! שלא לדבר על לצבוט בלחי הקוצ'ינית שלה...

Sister G

New member
לא הבנתי!!

אין הופעה של הוו א ושרק אין חימום שלהם בהופעה אחרת???

or001

New member
בתרדמת חורף, שכחו להגיד לו שהזיזו

את השעון

למעלה