חחח למה להתנצל?
אחי אתה ממש לא צריך להתנצל.. זכות הדיבור... אלא אם כן מנהלי תפוז אמרו לך לומר התנצלות.. שיר מרגש:
אדום עולה בבלומפילד, אדום עולה עולה עולה להיות איתך הפועל, להיות במלחמה. יושב שער 5 שער כה מרגש אבל הכי חשוב *הוב עולה באש! אומרים *כבי נאצים שרמוטות מזדיינים , הלואי תמותו שישרפו חיים. שער 5 דורש *הוב עולה באש, שונא אותך *כבי שונא מכל הלב שער1* גטו, שער של חזירים איזה רימון אכלתם בליגת המילואים. שימעון מזרחי תתפטר כבר (אני מנסה לשמור על שפה נקיה
) אני שונא *כבי תל אביב! הגיע הזמן אומרת אימי הכל כבר מוכן לזיין את *כבי ! בנין חולה *רטן ונימני גרמני הכל כבר מוכן לזיין את *כבי. מחכים ל*כבי בדרבי! כי הבית זה בלומפילד ואותו לא מחליפים אוהבים אותך הפועל, את השדים האדומים! כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב! אוהב אותך לנצח וכל יום שעובר אוהב אותך יותר! השדים האדומים אני איתכם לעולמים, אני אמות למענך אעשה הכל רק בשבילך כי לעולם לא תיצעדי לבדך! השדים האדומים, אני איתכם לעולמים בניצחונות בהפסדים אני אדום כל החיים. הפועל תל אביב עולה עולה , הפועל תל אביב עולה עולה, אימפריה באדום ,איתך בכל מקום,ברוכים הבאים לגיהנום!