התנצלות

דן צ

New member
התנצלות

טוב , אך בדיוק מתחילים אני לא יודע אבל אנסה בצורה עדינה. שלשום בשעות הערב ישבתי בצ´אט ושוחחתי עם אחת המשתתפות בפורום שאלנו את עצמנו מה הבעייה שנעלה מחר [כלומר אתמול] בתחרות של הפורום. להפתעתנו , גילנו כי אין לנו מה לעלות והרי זה לא ישמע טוב בעיני אפי אם נספר שאין לנו סיפור טוב לעלות עם בעייה ,היא תרתח מכעס ותוציא עלינו חוזה אכזרי ביותר. לציין כי יש לי דמיון גדול שלפעמים גובל בדמיון פרוע , הצעתי לבת זוגי לצ´אט לפברק סיפור מהשמיים ולראות אך חברי הפורום מתמודדים עם הפצצה הזאת שנשליך אליהם , היא שאלה למה כוונתי ופירטתי אותה , היא נרתעה אולם לאחר מספר לחיצות מצידי היא נעתרה לי וכך צץ לפתע ביום חמים של ט"ו באב סיפור הרומן הגדול של " פלוני אלמוני חכמוני" . אז אני מתנצל בפני כל חברי הפורום שלקחו קשה את הסיפור [גם אני הייתי מגיב כך] ומתנצל גם בשם בת זוגי למשימה. לא היתה כל כוונה בפיברוק לפגוע במישהו מחברי הפורום והכל היה למטרת הומור , אולי הומור שחור אבל עם הרבה חיוך.

אקווה

New member
אויייי......

אתה רשע... עכשיו כשקראתי שוב את הסיפור מתוך ידיעה שהכל מפוברק, זה באמת נראה כמו סיפור שלא יעלה על הדעת, כמו סיפור מצוץ מן האצבע ועוד כהנה וכהנה אמרות דוד לוויות כאלה... אז כל הכבוד על הרוח הספורטיבית, אבל אנשים העלו כאן בעיות אמיתיות (אני מקווה... האם עכשו כולם הופכים להיות בגדר חשודים???
- וסליחה אפי על האייקון,הייתי חייבת לתת דרור לפרצופיי האמיתיים...
) והתייחסו לבעיות שהועלו כאל בעיו אמיתיות.. אבל - אין דבר. הרי בטח יש מקרים דומים לזה שהעליתם, אז אולי לפחות מישהו ישכיל ללמוד מהתשובות החכמות שניתנו כאן...
שיהיה יום כתום לכולם -מחר יהיה חם ומגניב-

Elain

New member
סתם הערה

האמת לא קראתי את הסיפור לפני שראיתי את ההתנצלות (מקווה שאפי לא קוראת את זה), אבל עכשיו משקראתי.. חייבת להגיד שזה בכלל לא נשמע לי סיפור כ"כ מופרך, ובטח לא דימיון פרוע. אולי אני לא מסתובבת בחברה הנכונה, אבל אני מכירה את הסיפור הזה אצל לא מעט אנשים בוריאציה זו או אחרת. אז אולי עבור דן ושותפתו לצ´ט זו בעיה דימיונית מלאת הומור (או הומור שחור), אבל אני מכירה לא מעט אנשים שזו עבורם בעיה אמיתית (בוריאציה זו או אחרת).

דנה2909

New member
המשך להערה שלך

חזרתי לשרשור ההוא. ואני רוצה להגיד, שגם אם זה מפוברק, אני מאד גאה בחברי הפורום שנזפו קשות בבוגד. ככה יעשה לאיש...

עכשיו רק חסר לנו

שנגלה שעלומת שם גם המציאה, שהחבר של דור לא היה בכלל הומו, שאפי לא היתה בצופים, שלשרוניק ומטוטלת אין בכלל אקסים, ושג´חנון נשוי !!!! לא יפה. אבל אני מוכן לסלוח לך, אם תעביר אליי מיד את התואר שזכית בו אתמול, ונעשה שולם שולם לעולם,ברוגז ברוגז אף פעם !!! (ותאמין לי, לי זה עולה יותר).

jahnon

New member
שברת הגזמת

יש תיקו בינינו אז אין מצב שאתה מקבל את התואר.

יש מצב, ויש לזה הרבה סיבות:

אני נכחתי בהצבעה והשפעתי על הקולות מבפנים, בעוד אתה היית עם אושר לדעתי, באיזה קו דמיוני. מאיפה אנחנו יודעים שזה באמת היית אתה? דבר שני - אני יותר מבוגר ומנוסה, ואדע איך להתמודד עם התואר וכל מה שנלווה אליו. דבר שלישי- לי יש משפחה לפרנס. דבר רביעי- אפי תחליט, ואני את ההתחנפות התחלתי כבר לפני שעה, ככה שאתה בהפרש רציני מאחוריי בהתחנפות !!!

דן צ

New member
בשום פנים ואופן לא אוותר על התואר

אני מוכן לוותר על תואר מהנדס , אבל על התואר שהוענק לי על ידי אפי אני לא אוותר בשום פנים ואופן

דן צ

New member
עו"ד צריך תואר מהנדס???../images/Emo12.gif

יש לי גם תואר של "אבא נפלא",מעוניין???

Elain

New member
אני מציעה שתתעורר מהחלומות

(או סיוטים שלך) ובכל מקרה צא מהאשליות שאתה חיי בהן!

De-Panther

New member
העצה הכי שימושית שקיבלתי פה ../images/Emo3.gif ומה

עם הסרטון פלאש?? חשבתי שפירסמת אותו פה

שרוניק

New member
לפחות למדתי דבר אחד מכל הסיפור

שאם זה נשמע לי קצת מוזר, יכול להיות שזה מישהו המציא. אבל יכול בהחלט להיות שיש דברים כאלה, ואנ שמחה שעוד לא נתקלתי בסיפור כזה בעצמי...

דן צ

New member
ואת האמת שרוניק?

גם אני לא מכיר סיפורים כאלו, טרם יצא לי להחשף למקרה שכזה וטוב שכך

שרוניק

New member
מילא אנחנו סלחנו לך...

השאלה היא אם אתה כבר בבונקר, שאם החוליה מטעם אפי תגיע אליך באישון לילה? רוצה להכנס לתכנית להגנת עדים? טלפון אחד ואתה שם !!!

דן צ

New member
המו"מ עם האירנים תקוע

הם לא רוצים לתת לי שטיח............ חוץ מזה שניסתי להסביר להם שיקחו אותי במקום הדייל האירני שחטף את המטוס לפני שש שנים וכרגע מתגורר באילת , להפתעתי הם הסכימו לזה אבל לשטיח , בשום פנים ואופן. משהו אולי יכול לייעץ לי מה לדרוש הלאה?

Dor K

New member
../images/Emo93.gif

ואני תכננתי שתכיר לי את המדהימה הזאת... דווקא מתאים לי קטינות עכשיו

למעלה