התנצלות

התנצלות

בימים האחרונים לא ניתן היה להגיע לאתר שלי. הבעיה לא היתה אצלי אלא אצל החברה שמארחת את האתר. הייתי משוכנעת שהחברה תתגבר על הבעיה תוך שעות, וכך השבתי לכל הפונים. לצערי הבעיה נמשכת כבר כמה ימים ואני מתנצלת על המידע הלא מדוייק שמסרתי. החדשות הטובות הן שלפני כמה דקות הודיעה החברה שהבעיה שנבעה משידרוג המערכת הסתיימה, והובטח לי שהאתר יוכל לעלות תוך כמה שעות. תודה על תשומת הלב, טלילה

האתר האסטרולוגי שלי עלה ואחרי חצי שעה נפל שוב

התקלה היא רצינית ואין טעם שאתחייב כעת מתי האתר יעלה ללא תקלות. כשהטכנאים יתגברו על הבעיה בצורה יסודית עודיע על עך ואזמין אתכם לבקר. מתנצלת שוב, טלילה

ח8י1י1ם4

New member
התכתבות מהעבר

לטלילה שלום הצלחתי להכנס לאתר שלך ולקראו על אריאל שרון, אינני יודע מתי קיבלת מהרצל ליפשיץ את התאריך ה26/2 יום הולדתו של שרון אבל אני מבקש להזכיר לך התכתבות באינטרנט ביני לבינך בראשית 2005 בנושא הליקוי של ה3/10/2005 אשר נפל על נפטון של מפת המדינה ובמקביל מאדים היה במצב של יתישרות על שמש של מפת המדינה, באם את זוכרת התכתבנו על כך ששרון המיצג על-ידי נפטון [דגים] יפגע מהליקוי ומחזק את עובדת פגיעותו הוא מיקום המאדים על שמש [ראש המדינה] של מפת מדינת ישראל. באותו זמן לא היתי מודע למצב שבו בתורת הליקויים כאשר נוצרת זוית של 90 מעלות בין הנקודה בה יתרחש הליקוי לבין השמש במעברים [כשלושה חודשים אחרי] אז מופעל הליקוי ואכן כשלושה חודשים לאחר הליקוי כאשר השמש היתה במזל גדי הופעל אותו ליקוי טבעתי אשר גרמה לאותו מצב בו הסברתי כי, ליקוי טבעתי אינו ממית מנהיג בגלל האור המקיף את הירח בזמן הליקוי אלה הופך אותו לחי/מת וזה אכן מה שקרה אם שרון, גופו חי אבל אין אף אחד לתקשר איתו. השם שלי חיים, התכתבנו בפורום נענע וגם בדואר אינטרנט רגיל, זוכרת.

הדרך שבה חזית את אשר ארע לשרון מאוד מרשימה

כשהתכתבנו התרשמתי מהידע הרב שלך, וההבנה שלך בכל מה שקשור בליקויים. בוודאי שאני זוכרת אותך, נדמה לי שאני אפילו זוכרת שמזלך - בתולה?

התוכל לשלוח קישור לתצפית המקורית שלך?

יהיה מאוד מעניין לראות כיצד פירשת את הליקוי לפני שהדברים התרחשו. ואם אינני טועה - כתבת רבות גם על רעידות אדםמה. ובאותה הזדמנות אבקש לא לבקר בימים הקרובים באתר שלי. כאשר התקלות יתוקנו אזמין אותך ואת שאר הגולשים לבקר באתר וגם לבקר.

טלילה שלום

האתר שלך עולה ויש שם מספר נתונים מעניינים שכתבת. דבר אחד לא היה לי ברור וגם נשאר אצלי חור בהשכלה ובהבנה בכלל - למה בית 10 קשור לאמא ולא לאבא? למעט הדוגמא של הנסיך צ'רלס שלטעמי לא כל כך מובנת, כי יש גם אנשים שאין להם ירח בבית 10 ואפילו יש שם שמש ואצלהם עדיין בית 10 אמור להיות קשור לאמא מבחינת האסטרולוגיה המודרנית. מה יש בבית 10 שקשור לאמא? איזה תכונות יש לבית הזה? ולמה בית 4 עבר לאבא? האם זה בגלל קצב השינויים באפליות נגד נשים, השפעות פמיניסטיות שחדרו למשפחה? הפחתת האידיאל הפטריאכלי או שיש סיבות נוספות אחרות לכך?

תראה צפור כל החברה השתנתה

כיום גם האמא מפרנסת ומאידך גם האבא עוזר בעבודות הבית ולפעמים הוא האחראי על כך בעקרון בית 4 הוא הבית ולכן באופן מסורתי נקשר לאמא ובית 10 הוא התבטאות הבית בעולם החיצון או הקריירה ולכן נקשר באופן מסורתי לאבא אך בעולם המודרני התבטאויות אלה התהפכו ולכן בתים אלה מיצגים את התא המשפחתי שעליו אחראים בדרך כלל שני אנשים אבא ואמא

זה עדיין לא מסביר את הכל והייתי שמח גם להסבר

במובן היותר אסטרולוגי והעמוק של הדברים. משהו שבאמת ישכנע...

nomi12

New member
יש לי ספר מתחילת המאה וגם שם האם

קשורה לבית העשירי, אני לא חושבת שתמיד זה נכון, בדרך כלל קשור לאם כי אומרים שהחינוך שהיא נותנת הוא זה שמביא בסופו של דבר להישגים כאלה או כאלה שקשורים לבית העשירי, בעבר הרחוק הבית העשירי היה שייך לבעל משום שהוא קשור לסטטוס ולכן באמת כשלאישה לא היה מעמד כלל וכלל הבית העשירי ציין את המעמד אותו היא מקבלת דרך נישואיה. לדעתי הירח מסמל את האם האמיתית ואילו הרום שמים והבית העשירי מציין יותר תכונות שבעל המפה מייחס לאם, זאת אומרת, כיצד הוא חווה אותה, כיצד הוא רואה אותה.

והירח לא מתייחס לאיך שהילד חווה את האם?

אני חושב שזה בלבול די גדול כאן סביב האישיו. הייתי שמח לקצת סדר אם יש בכלל בתחום הזה.

למה אמא בית 10? כי בית 10 הוא העולם

והאמא עבור הילד הקטן היא העולם כולו. אתייחס לשאלה הזאת בצורה רחבה יותר כשיהיה לי מעט יותר זמן. כרגע אני מנסה לטפל בבעיות שנגרמו לאתר בגלל מה שקרה בחברת האירוח של האתר. האתר אמנם עולה אך יש בו חלקים שכתובים בג'יבריש, קישוריות שלא מקשרות ואני עדיין לא הספקתי לעבור על כל האתר כדי להתרשם מכל הנזקים. כרגע גם לא ניתן להעלות לאתר כתבות חדשות, אפילו לא ניתן להשאיר הודעה על התקלות. אתייחס לשאלה של אמא - 10, אבא - 4, בקרוב באתר שלי, או בפורום זה. בברכה, טלילה

למעלה