התנצלות..

זואילי

New member
התנצלות..../images/Emo9.gif

רוצה להתנצל בפניי חברותיי לפורום, על שנעלמתי בין אם זה מהמסרים ובין אם טלפונית. אני אחרי מחזור IVF ראשון שהיה לא קל פיזית, וכמובן נפשית. אמנם לא הריתי, אבל השגתי הפריות ומבחינתי זה ניצחון. האנדו שלי לא פשוט, והמחיר הגופני שלקחתי על עצמי בהחלטה לנסות טיפולי הפרייה גדול. אני מתכננת לקחת מנוחת דיכוי ולהחליט על הצעד הבא. רוצה לעודד את כל אלו שחוששות מנושא הפריון. באמת אין לדעת עד שמנסים, וההחלטה והאחריות היא של כל אחת על גופה. אבל נסתרות הן דרכי האנדו, וגם כשנראה כי אין אור בקצה המנהרה ואנחנו במלחמה מתמדת על בריאותנו ונפשנו - יש קרבות בהן ידינו על העליונה. וזה חשוב ומעודד. האנדו פה, וכל עוד אין לו תרופה - הוא כאן כדי להישאר. צריך רק להראות לו מי חזק יותר. אוהבת מאוד ונתמכת מאוד, זואילי

זואי המקסימה-ברור שתכנסי להריון בסוף. את הרי

תנצחי את האנדו. תיכנסי להריון וכמו שהבטחתי לך יהיו שניים כמובן. יאללה תאספי כוחות ועוד חודשיים תתחילי שוב. ניתן כל חודשיים לעשות הפריה.
בהצלחה ומחזיקה אצבעות ליומך הגדול.

זוזו יקרה

שמחה לקרוא שאת מתאוששת ומתעודדת. בטוחה שבסוף תצליחי בגדול
אוהבת מייקי

לולי72

New member
זואי- קצת כדי לעודד אותך, קצת כדי לעודד אותי

גם אני קצת נעלמתי, אבל אני קוראת ועוקבת אחרי הנעשה כאן. אני כבר אחרי 3 IVF שלצערי הוליכו אך ורק לשאיבות ותו לא, כנראה המחלה המעצבנת הזו, שאני ש ו נ א ת - ש ו נ א ת - ש ו נ א ת אותה דפקה לי את הביציות, כרגע אנחנו שוקלים מעבר לבית חולים "אלישע" (היינו מטופלים ב"העמק") ובחודש הבא יש לי פגישה עם ד"ר קלדרון שהוא אחד הרופאים שעובד באלישע ונראה מה הוא יגיד. אז אחרי כמה חודשים טובים ללא כאבים (נראה לי שזה בגלל ההורמונים, דקא, מנוגון ושות'), לא מספיק שההפריה השלישית נכשלה (לא הופרו 5 ביציות), שבוע אחרי זה (כלומר ביום רביעי שעבר) הגיעה המכשפה ואיתה כאבי התופת הקשים שכבר הדחקתי שיש לי, 3 ימי סבל נוראיים, והלכתי לעבודה חצי מתה, למרות שיצאתי יותר מוקדם, והייתי על כדורים, זריקות, כדורים, כדורים ושוב כדורים, אבל אחרי שבכיתי בהפריה השלישית, החלטתי שאני עושה קצת הפסקה, התחלתי דיקור סיני לפני כמה שבועות, במאי בעלי ואני עם הילדה ניסע קצת לכיוון ירושלים לכמה ימי חופש, זה גם יום הנישואים שלנו, ננקה את הראש, נחזור רעננים לטיפול מס' 4 שהלוואי שהוא יהיה המנצח. אני מנסה ומשתדלת להיות אופטימית ולחשוב שעם כל הרפואה שיש היום, בסוף ננצח את המחלה הנוראית הזו וניכנס להריון, נצליח גם נצליח

maytalita

New member
זואילוש, אין על מה להתנצל

מקווה שתצברי מלא כוחות פיזיים ונפשיים במנוחת הדיכוי

זוזו מתוקה!

אין על מה להתנצל, ivf הוא לא תהליך קל וברור שצריך לנוח אחריו כדי להתאושש פיזית ונפשית, ולכן גם אין שום סיבה להתנצל על ההיעלמות שלך. היית עסוקה בזה ומן הסתם זה תפס את רוב הזמן שלך, וזה בסדר גמור. ברור שתנצחי את האנדו' ותהיי בהריון ובעזרת ה' גם תהיי אמא נהדרת זה בטוח.
וכמו שזק נוהגת להגיד אנחנו כאן.

זואילי../images/Emo201.gif

אין צורך להתנצל (ממני שבד"כ חסרה כאן
) צר לי על השלילי
, אבל כל הכבוד לך על האופטימיות
וברור שקשה כל הפרוצדורה הזו, תנוחי מתוקה כמה שצריך....תתחזקי ותאספי כוחות... ומאחלת לך הרבה הצלחה
להמשך....

אנדי 22

New member
מצטערת לשמוע על השלילי , בע"ה הבא יהיה המנצח

מאחלת לך לשמוע רק בשורות טובות מעכשיו והלאה יום מקסים אנדי.

ר ו מ י ה

New member
אין לך מה להתנצל

את הרי אחת מאושיות הפורום שתמיד נחלצת ועוזרת לכל אחת וגם לך מותר מידי פעם להשתבלל
מצטערת לקרוא על השלילי, אבל מעודדת מכך שלמרות האנדו' הקשה היו הפריות. זה באמת לא טריוויאלי. חיבוק גדול

זואילי

New member
כמה שאתן טובות לי ../images/Emo24.gif

צולחת עכשיו ווסת הכי מוזרה שחוויתי אי פעם. הרירית שלי לא מאכזבת... פתאום קלטתי מה זה לדמם מעל ליומיים. פיכס. אמנם אני מצליחה בלי זריקת וולטרן, אבל היום פשוט חייתי מכדורים. האלכסנדר מוקדון שלי בטוסיקון התעורר בגדול - מה שהכי מטריד אותי כרגע, ומקווה להשתיק אותו בדיכוי הקרוב. אבל הסופ"ש פה והאביב בפתח (??) ואתן כאן. אז הכל בסדר...

galim29

New member
אוהבת אותך המון../images/Emo23.gif

ואת יודעת שאני איתך. אנחנו ננצח את האנדו. הבטחת לי תינוק צורח באחד מימי כיפור הקורבים. אז הבטחות יקוימו. מאמינה ביכולות שלך ובאופטימיות שתשתלם.

זואילי

New member
חחחח, תינוק צורח...

הצרחות שלי היום הזכירו חדר לידה... הדבר האחרון שחשבתי עליו היום היה תינוק... איזה התקף כאבים שאני קיבלתי ... כמעט נפחתי את נשמתי. ומי הצילה אותי? עלמה יקרה שבגיל 4 חודשים עשיתי לה בייביסיטר (שכנה לשעבר) - אבא שלי גרר אותי אליה הבייתה שתזריק לי וולטרן. אני ותיק המזרקים, מחטים והוולטרן אהובי - הולכת לפלורנס נייטינגייל (היא כבר אחות באונקולוגיית ילדים) ונחתתי עליה אחרי שעשתה משמרת לילה ובוקר כדי שתתקע לי זריקה דקה לפני שאני מתה. אם הייתי מגיעה ככה למיון - היו מכניסים אותי בשנייה לחדר ניתוח. האופטימיות עדיין פה, היכולות תלויות כרגע בעזרים חיצוניים... בריאות לכולנו

זואילי ../images/Emo24.gif

מקוה שכבר יותר טוב
מצטערת שלא הייתי זמינה כל כך בגלל החולר'ס

חלי80

New member
היי זואלי

מאחלת לך הצלחה מכל הלב מחזיקה לך אצבעות ורוצה לשמוע בשורות טובות בנסיון הבא חלי

למעלה